Şimdi Ara

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ / ANA KONU (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.574
Cevap
52
Favori
195.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PDR den Psikoloji yüksek lisans 2 sene sürüyor, lisans üstü eğitim mutlaka lisanstan zor olur ama çalışılan sınavdan kalınmaz. Üniversite olarak GAÜ Girne de Girne iyidir fakat orada yaşam, kirası, yurt vs pahalıdır. DAÜ kadar büyük değil. Bunlar sıkıntı olmazsa üniversite için istediğin mesleği değiştirme, mesleğin için üniversiteyi değiştir. PDR ve Psikolojinin farklarından çokça bahsettim bu farklar doğrultusunda kararını verebilirsin.
  • KosRanTin K kullanıcısına yanıt
    Psikoloji fen-edebiyat fakültesinde bulunan 4 yıllık lisans programıdır. Buradan mezun olduktan sonra 2 yıl yükseklisans yapılırsa psikolog unvanı kazanılmaktadır. Zorluk derecesi bölüme ne kadar ilgi duyduğunuza bağlı olacaktır formasyon içermeyen bir bölümdür. PDR programı formasyon içeren 4 yıllık bir bölümdür. Mezun olduktan sonra okullarda ya da RAM merkezlerinde psikolojik danışman olarak görev alınabilir. Yine 2 yıl klinik psikoloji alanında yükseklisans yapılabilir, yükseklisans sadece klinik psikoloji ile sınırlı değildir. Bu konuda araştırma yapabilirsiniz. Başarılar.
  • Yazdım başa daü pdryi pişman olmam inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim,bende daü pdryi öne aldım tekrardan..

• Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri için Daü'yü mü Mersin Üniversitesini mi önerirsiniz?Acil lütfen

• Ya benim tutmadi ve ben şokum acikcasi psikoloji istiyodum ki arada 40 bin kadar fark vardi ingilizcesiyle ben kesin gelir demistim ama pdrler bile gelmedi valla bilemiyorum..kazanan herkese hayirli olsun ben ankara artik .. hoscakalin :)

• daü psikoloji geldi hadi hayırlısı var mı baska psikoloji gelen?

• Arkadaşlar merhaba bende artık DAÜ Hukuk öğrencisiyim hayırlısıyla Yalnız bilgisi olup öneride bulunabilecek olanlara sorum olacak barınma hakkında babam tsk'ya mensup olduğu için kapalı maraş orduevi kız yurdunda kalma imkanım var. Sanırım 2013 yılında da kyk yurdu açılmış fiyat olarak aynı hesaba denk geliyorlar siz orduevi mi yoksa kyk yı mı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smile97 -- 24 Temmuz 2015; 13:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smile97

Arkadaşlar merhaba bende artık DAÜ Hukuk öğrencisiyim hayırlısıyla Yalnız bilgisi olup öneride bulunabilecek olanlara sorum olacak barınma hakkında babam tsk'ya mensup olduğu için kapalı maraş orduevi kız yurdunda kalma imkanım var. Sanırım 2013 yılında da kyk yurdu açılmış fiyat olarak aynı hesaba denk geliyorlar siz orduevi mi yoksa kyk yı mı önerirsiniz?

Orduevinde kalan bi arkadasım vardı o da hukukta, derslere falan gelip gitmekte cok zorluk yasıyodu yani sürekli otobus saati kollaman lazım gece belli bi saatten sonra otobus yok vs, hukukta devam zorunlulugu da olmadıgı icin cogu derse bilerek gelmiyodu zor geldigi icin. Bunu goz onunde bulundurarak secim yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Felix Felicis kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim cevap için aslında 2 saatte bir gibi duymuştum otobüsleri gece de 23.30 civarlarına kadar diye ama kesin bilgi olarak almadım tabi doğrudur. Bisiklet de kullanıyorum 6-7km civarıymış sanırım. Otobüs kısmında yine de o açıdan çok sıkıntı olmaz bisiklet olunca diye düşünüyorum ama asıl öğrenmek istediğim daha çok yurtların temizliği imkanları vs. hakkında bılen varsa çok sevinirim. Bir de kyk yurtlarının mesafesi hakkında bilginiz var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smile97 -- 24 Temmuz 2015; 13:53:13 >
  • Kıbrısa gidecek olanlar Allah kolaylık versin umarım iyi geçer
  • Arkadaşlar bende bu sene Doğu Akdeniz hukuk fakültesini kazandım.Yurtları araştırıyorum da şuan fiyat olarak uygun olduğu için daü1 3 kişilik odayla daü2 3 kişilik oda arasında kaldım.Sizce bu yurtlar nasıldır? Kötü olduğunu öğrendim ama idare edicem artık.Siz hangisini tavsiye edersiniz ?
  • Daü Hukuk. Başka hukuk kazanan var mı?

• Arkadaşlar HUKUK kazananlar numarasını atsın bana whatsapp grubu kuralım

• smile97 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. KYK yurdu kampüsün içerisinde yer almaktadır yani yürüyüş mesafesindedir. Otobüs saatleri Her hat için degişiklik gösterir. Daü web sitesinden otobüs saatlerini kontrol edebilirsiniz.

• 123456A1 1 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • Arkadaşlar kyk veya orduevinin şartları imkanları hakkında bilgi sahibi olan veya kalan varsa onlar da ulaşabilirse çok sevineceğim
  • smile97 S kullanıcısına yanıt
    O bahsettigin ogrenci yurdu yok artık yalniz bu donem sadece kizlar olarak kaldik erkek ogrenciler kalmıyor ordu evinin bi kac kati ogrencilere ayrilmis durumda sadece eskiden yurt varmis.. erkeklerin kaldığı yer farkli bir yerdeydi hic gitmedim bilmiyorum. Bu onuzmudeki sene ne olur bilemiyorum erkek öğrenci aliyorlar mi yoksa gene almayacaklar mi bir karar cikmadi henüz diye biliyorum ama eger kalmaniz onaylanirsa kyk degil askeriye derim sahsen tum ihtiyaclar elinin altinda terzi market yemekhane restoran pastane camasirhane deniz kantin berber falan. Sadece ulasim problemi var

• MystNami kullanıcısına yanıt
    Evet kız yurdu diye yazmam yanlış olmuş aslında duymuştum orduevi bünyesine alındığını.. Erkek öğrencilere tsk'nın dönüştüğü Deniz yurdu var orduevi imkanı yok diye biliyorum ama erkek öğrenci değilim zaten sıkıntı yok . Çok sağol cevap için Nasıl acaba otobüslerin saatleri onda da bilgi verme imkanın var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smile97 -- 25 Temmuz 2015; 1:48:10 >
  • tsk da kalan arkadaşlarım vardı, parayı falan boşverdiler ayrıldılar dönem bitmeden. Çok uzakta hiç mi gece gidip arkadaşlarınızla eğlenmeyeceksiniz yani. taksi taksi nereye kadar 20 lira 20 lira vere vere paranız kalmaz diyeyim
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.