Şimdi Ara

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ / ANA KONU (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.574
Cevap
52
Favori
195.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daü-2 2 kisilik odada kalmayi dusunuyorum ama daü-2 de internet sıkıntılı diye duydum veya arkadas daü-3 de kal dedi bi bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daü2 de ethernet ile girersen göreceğin internet hızı 94 mbps. Ama torrent, online oyunlar steam vs. yasak vpn kullanmak gerek oda hızı düşürüyor
  • TheBrandy kullanıcısına yanıt
    hocam emin misiniz? ben Turkiye'de 20-30 mbps zor görüyorum

• Selam arkadaşlar, daü 'ye yerleştim. ve daü yurtlarında kalmak istiyorum,daü 4 kız yurdunu düşünüyorum,ailem hazırlık sınıfını kalabalık odada okumamın hem sosyal açıdan hem de maddi anlamda getirisi olacağını düşünüyor,bölüm bilg. müh.Forumun tamamını okudum 3 günümü aldı,olumlu ve ya olumsuz tüm katkı yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,hepsini okuyup,çok faydalandım, sorum şu,sabancı ve daü 4 yurdu arasında kaldım,sabancı odalar 3 kişilik ama daü 4 4kişilik olmasına rağmen 30 m2 ile daha ferah sanki, ve wc bonyo oda içinde gözüküyor(ünv.kendi sitesinde yurt özellikleri tablosunda)lütfen bilenler bana yardımcı olsun,odanın kaç kişilik olduğunun fazla önemi yok,daha geniş,daha temiz ve geniş dolabı olsun yeter,
  • quote:

Orijinalden alıntı: butun07

Selam arkadaşlar, daü 'ye yerleştim. ve daü yurtlarında kalmak istiyorum,daü 4 kız yurdunu düşünüyorum,ailem hazırlık sınıfını kalabalık odada okumamın hem sosyal açıdan hem de maddi anlamda getirisi olacağını düşünüyor,bölüm bilg. müh.Forumun tamamını okudum 3 günümü aldı,olumlu ve ya olumsuz tüm katkı yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,hepsini okuyup,çok faydalandım, sorum şu,sabancı ve daü 4 yurdu arasında kaldım,sabancı odalar 3 kişilik ama daü 4 4kişilik olmasına rağmen 30 m2 ile daha ferah sanki, ve wc bonyo oda içinde gözüküyor(ünv.kendi sitesinde yurt özellikleri tablosunda)lütfen bilenler bana yardımcı olsun,odanın kaç kişilik olduğunun fazla önemi yok,daha geniş,daha temiz ve geniş dolabı olsun yeter,

Daü4 kesinlikle ama daü4nte kızlar kalmıyor diye biliyordum

• MENTALİTA ULTRAS kullanıcısına yanıt
    okula kayıt ile birlikte yurt kaydını da en kısa sürede yaptırmak istiyoruz.Ancak okulun resmi sitesinde Yurtlar web sayfasındaki yurt özellikleri tablosu ile yurtlar hakkındaki genel bilgiler veren sayfadaki veriler birbiri ile örtüşmediğinden kararsız kaldık.Yurt özellikleri tablosunda daü 4 kız yurdu gözüküp,odalar 4 kişilik 30 m2 wc ,duş oda içinde olduğu belirtilirken ,genel bilgiler sayfasında daü 4 erkek yurdu ve wc ve duş ortak kullanım gözüküyor , yoksa daü 4 diye 2 farklı yurt mu var?
  • quote:

okula kayıt ile birlikte yurt kaydını da en kısa sürede yaptırmak istiyoruz.Ancak okulun resmi sitesinde Yurtlar web sayfasındaki yurt özellikleri tablosu ile yurtlar hakkındaki genel bilgiler veren sayfadaki veriler birbiri ile örtüşmediğinden kararsız kaldık.Yurt özellikleri tablosunda daü 4 kız yurdu gözüküp,odalar 4 kişilik 30 m2 wc ,duş oda içinde olduğu belirtilirken ,genel bilgiler sayfasında daü 4 erkek yurdu ve wc ve duş ortak kullanım gözüküyor , yoksa daü 4 diye 2 farklı yurt mu var?

Daü 4 erkek yurdu idi. Bu sene kız oldu. Direk yurt müdüründen alınan bilgi içiniz rahat olsun.

Hatta arayıp kendiniz de sorabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    çoook teşekkürler arkadaşım, peki sizce hangi daü yurdu, dediğim gibi kaç kişilik olduğunun önemi yok.daha ferah,daha temiz hangisi ,biraz daha ayrıntı verebilir misini? hatta kat öneriniz var mı?oda öneriniz vs
  • quote:

çoook teşekkürler arkadaşım, peki sizce hangi daü yurdu, dediğim gibi kaç kişilik olduğunun önemi yok.daha ferah,daha temiz hangisi ,biraz daha ayrıntı verebilir misini? hatta kat öneriniz var mı?oda öneriniz vs

Ben de daü 4 te kaldım. Memnundum. Diğer yurtlarda tuvalet banyo ortak.

Bu benim için büyük sorundu o yuzden daü4 istedim. Odada olduğu için

• Merhabalar.. Yurt içerisinde özel ve okul yurtları bulunuyor sizin bütçeniz hangisini sağlıyorsa ona gidebilirsiniz. İnternet konusu ada genelinde sorunludur. Temizlik ve diğer konular da kamacioglu ya da Homedorm iyi gibi.

• arkadaşlar,mağusa ya daha önce hiç gitmedim,ailemle 3 günlüğüne gidip hem okula hem de yurtlara bakmak istiyoruz.nerede kalabiliriz,okul civarında otel pansiyon önerileriniz var mı?
  • Daü deniz yurduna veya daü 2 ye kayıt yaptırsam kyk çıkarsa sildirsem kaydımı 1 dönem parasi mı alıyorlar yoksa kaldığım kadarinin parasini mi

• quote:

arkadaşlar,mağusa ya daha önce hiç gitmedim,ailemle 3 günlüğüne gidip hem okula hem de yurtlara bakmak istiyoruz.nerede kalabiliriz,okul civarında otel pansiyon önerileriniz var mı?

portofino'ya bakabilirsiniz

• Merhaba herkese DAÜ ingilizce pdr'yi kazandım.pdr kazanan varsa mesaj atabilir.Şimdi yurt lazım doğal olarak bu yurtlardan hangisini önerirsiniz siteden yurtlara baktım da bir sürü yurt var hangi iyi hangisi kötü söyler misiniz.

1-Özel yurtlar mı yoksa Okula ait yurtlar mı?
    2-Yemek olayı nasıl yurtların hepsinde 3 öğün yemek veriyorlar mı?
    3-Özel yurt ile okul yurtlarında ki internet nasıl gerçi fark etmez hızı benim için ben kotayı çabuk doldurduğum için genellikle 25 gün boyunca 3 mbps'le dolaşıyorum yani 20 mbps'e bile düşse bile beni uçurur sadece çok fazla oyun oynuyorum ve bazı yurtlarda online oyunlar , steam yasak diye okudum yukarıda hemde bir kaç sitede o zaman kafayı yerim herhal çok dolaşmayı sevmeyen birisiyimdir.Bu olay sadece DAÜ-2 yurdunda mı geçerli yoksa diğer özel veya üni.yurdun dada var mı bu sorun?
    4-Özel ve üniversite yurdun da temizlik banyo ve wc olayı.Bazı yurtlarda banyo ve wc ortak bu konu biraz sıkıntılı ortak olmayan sadece odanın içinde bulunan yurtlar hangisidir ve çoğu yurt ta temizlik olayı var söyle bir baktığımda bir de çamaşırhane bütün yurtlarda var dimi?
    5-Özel yurt'da kalıyor olsam üniversite ne kadar uzaklıkta otobüs yada ring seferleri var mı? yoksa yürüyüş mesafesi yapabilir miyiz?

DAÜ kazanan herkesi tebrik eder ve kutlarım.Güzel yıllar geçirmeniz dileği ile.

• Ciddiyim gözümle gördüm Ama kampüs dışında internetler çok yavaş. Kampüsteki okul yurtlarının internetide Türkiyeden geliyor 100 mbps. Ama oyunlar icin falan pek umut yok
  • Soru sormadan önce zahmet edip eski sayfaları okuyun aradığınız çoğu cevabı bulursunuz

• teşekkürler .
  • portofino yorumlarına internetten baktım.açıkçası pek içime sinmedi,merit veya salamis by conti okula çok uzak mı ya da okul yakınında daha iyi bir otel var mı
  • Arkadaşlar kardeşim bu üniversitede tam burslu olarak uluslararası ilişkiler bölümünü kazandı. Devlet üniversitesi diyor ilk sayfada ama o zaman neden burslu kazanmış oldu kardeşim? Vede özellkle sormak istediğim kyk yırdu vb devlet yurdu var mı varsa aylığı nedir? Maddi imkanımız sınırlı bu yüzden bu konular önemli. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 30 Temmuz 2015; 21:08:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar daü yurtları için acele edin,her kayıt bürosu için kontenjan veriliyormuş,bazı büroların kontenjanı dolmuş,kyk için beklerken uygun fiyatlı yurtları kaçırıp,yüksek fiyatlı yid lere kalırsınız,her hangi daü yurduna kayıt yaptırdığınız taktirde eğer herhangi bir sebeple ayrılırsanız bir dönemlik ücreti ödemek zorundasınız kyk yurdu bedava değil aylık 228 gibi bir rakam kaldıki daü yurtları da aynı fiyat veeee sorum salamis by conti veya merit okula uzak mı veya okula yakın iyi bir otel önerisi bekliyorum,portofino hariç
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.