Şimdi Ara

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ / ANA KONU (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.574
Cevap
52
Favori
195.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese iyi günler.Kyk erkek yurdunda 510.yedek sıra çıktı bana.Acaba sıranın gelme ihtimalı var mıdır ? Varsa ne zaman gelir? Tecrübeli bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
  • Meetal01 kullanıcısına yanıt
    Okulun icinde deniz plaza var kirtasiye ordan halledebilirsin kirtasiye islerini ama gene not tutarim ederim diyorsan not tutabilecegin bi ajanda defter bisey getir kalemdir vs. Kiyafet olarak kisin yağmur yağıyor karli bir durum yok ama hava soguk oluyor ozel bi kiyafet yok normal kisliklarini getir sene sonuna kadar donmeyeceksen mayonu al yani gunluk ayakkabinin yaninda su geçirmeyen bot falan al iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu sene için düşünüyorum durumumuz normal herkes çok pahalı orası falan yapamazsın zor diyor bende cıu düşünüyorum tam burslu kıbrıs için ne doylersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim bilişim sistemleri (ingilizce) Sizce nasıl bide hazırlık sınıfı hakkında bilgisi olan var mı

• Arkadaşlar merhaba biz kalma konusunda orduevine güvenmiştik ama maalesef yedekte kalmışım kurada ve çıkıp çıkmayacağı belli değil. Okul yurtlarından da önce dolu demişlerdi daha sonra kyk çıkanlar ayrılmaya başladığı için yüksek ihtimal çıkar dediler fakat size sorum tabii seçim şansım olursa Sabancı, Daü3, Daü4 yurtlarından hangisi tercih edilmelidir?Okul yurtlarında şartlar nasıl? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
  • smile97 S kullanıcısına yanıt
    Ordu evine güvenip acikta kalan olarak selam :D bende ev bakıyorum şuan

• MystNami kullanıcısına yanıt
    Yeni Lemar arkasında ev bak komşu olalım.
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Tek cikicam be batarim ama merkezde bi ev buldum esyasiz esya isini halledebilirsem okula 2 dk yurume mesafesinde olucam

Selam :D ya son çare benim de ev olacak gibi ama sen tek düşünüyormuşsun Orduevi de üzdü yani.. Şu an orduevi okul kyk hepsinden yedek haberi bekliyorum ve biletim 21inde bu pazartesi.. buralar belli olana dek de 2 haftalık barınacak yer arayacağım yani.. Varsa yardımı olabilecek onlar da ulaşabilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smile97 -- 20 Eylül 2015; 1:55:01 >
  • smile97 S kullanıcısına yanıt
    Bayansin değil mi?

• Longson yurdundaki odamı satıyorum 1.kat(zemin değil) ön bahçeye bakıyor.

• Arkadaşlar okulla ilgili sorularım var yardımcı olabilecek pm atabilir mi?

• Okulla ilgili genel sorularsa buraya yazman daha iyi olur kafasi ayni seye takilan olursa onlarada yardımcı olur

Peki o zaman okula yeni kayıt oldum daha oğrenci kartlari çıkmamış şu okulun servislerini nasıl kullanabilirim? Ayrıca bu sağlık merkezine kartsız girebilir miyiz? Son olarak okuldan kıbhaslar geçiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: HaYaTiTehLiKe

Peki o zaman okula yeni kayıt oldum daha oğrenci kartlari çıkmamış şu okulun servislerini nasıl kullanabilirim? Ayrıca bu sağlık merkezine kartsız girebilir miyiz? Son olarak okuldan kıbhaslar geçiyor mu?

Otobusler ücretsiz saatlerini ogrenip istedigin gibi kullanabilirsin. Ogrenci kartlari ne zaman cikar bilmiyorum cok kullanacagin yerde yok zaten icine para yuklersen okul icinde kullanabiliyorsun kutuphane yemekhanelerde ama bu yerlerde nakit te geçiyor yani gerek yok. Saglik merkezini hic kullanmadim ama sanirim devlet hastanelerine oranla daha dusuk ucret ödüyorsun ama bundan emin degilim gidip gorusmen senin icin daha iyi olur öğrenci kartin yoksa bile ogrenci belgesi al yanina ogrenci islerinden temin edebilirsinki bulunsun yani zaten lazim olabilir havaalaninda girislerde soruyorlar tr gideceğin zaman kartin olmazsa öğrenci belgen olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MystNami -- 2 Ekim 2015; 15:45:05 >

• ingilizce hazırlık okulu ders programı ne zaman belli olur ve haftada kaç ders oluyo bilgisi olan varmı
  • 4155 4 kullanıcısına yanıt
    Dau de hazirlik okumadim ama bigun ders var bigun yok gibi dusunme hazirlik okullari lise 5 gibi :D lise duzeninde olur hergun 5 6 ders gibi

• Teşekkur ettim.Arkadaslar okulda olan herhangi biri ust sınıflardan pm den ulaşabilir mi kişisel birkaç sorum olucaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Littlebachelor -- 5 Ekim 2015; 17:21:08 >
  • sağlık merkezinde muayene ücretsiz. tek gerekli şey öğrenci numaran. her gün gitsen niye geliyon demezler...

buda otobüs saatleri servis
  • Bu sene DAÜ kazanan arkadaşlar nasıl memnun musunuz ? Aylık ne kadar harcıyorsunuz ? Sosyal ortam olsun yurtların teknik donanımları interneti falan olsun sizce nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.