Şimdi Ara

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ / ANA KONU (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.574
Cevap
52
Favori
195.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skayn

@butun07 Yatay geçişlerde burs kesiliyordu, eğer değişmediyse.

@Martinez55 Kıbrıs'a DAÜ dışında hiç bir üniversite için gelinmez. (Bence)

neden o kadar kötü mü ?
  • http://yurtlar.emu.edu.tr/yurt-ucretleri-2015-16-dau.pdf

bu lınktekı yurtlarda sadece barınmavar demı yemek falan dahil degil ?

-----------------------------------

eger oyleyse yemek hanede yemek ücretleri ne kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 6 Ağustos 2015; 0:53:34 >
  • http://yurtlar.emu.edu....retleri-2015-16-dau.pdf

Bu linkdeki yurtların ücretleri yemek li mi yemeksiz ise yemek li fiyatı ne oluyor ?

Bu yurtlara dgs yerleştirmesi ile gelip yerleşebilmek mümkün müdür yer kalır mı ?

Okula dgs tam burslu olarak kaydoldum diyelim yurda da yerleştim diyelim sigara alkol kumar vs gibi hiç bir kötü alışkanlığım yok
    gezen tozan kız peşinde olan birisi hiç değilim.Tek harcamam karnımı doyurmak ve okul için çok gerekli olan kitapları almak olur bu şekilde aylık en az kaç tl bana yeterli olur
  • coskun43 C kullanıcısına yanıt
    Paket program dışında yemek dahil değil. Yurtlar erken doluyor onu biraz takip etmen gerekecek. Aylık 500 e geçinen de var 5000 e de buraya gelince uygulayacağın tutuma bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskun43

http://yurtlar.emu.edu....retleri-2015-16-dau.pdf

Bu linkdeki yurtların ücretleri yemek li mi yemeksiz ise yemek li fiyatı ne oluyor ?

Bu yurtlara dgs yerleştirmesi ile gelip yerleşebilmek mümkün müdür yer kalır mı ?

Okula dgs tam burslu olarak kaydoldum diyelim yurda da yerleştim diyelim sigara alkol kumar vs gibi hiç bir kötü alışkanlığım yok
    gezen tozan kız peşinde olan birisi hiç değilim.Tek harcamam karnımı doyurmak ve okul için çok gerekli olan kitapları almak olur bu şekilde aylık en az kaç tl bana yeterli olur

aynı soruyu az önce bende sordum ama siz linki yanlış koymuşsunuz ?
    bende dgs ile tercih yapacagım, siz hangi bolum
    bize yer kalır mı bende merak edıyorum.
    diger sorularda guzel takıp

• mrt__gl kullanıcısına yanıt
    Evet sadece barınma..

• quote:

Orijinalden alıntı: 123456A1

Paket program dışında yemek dahil değil. Yurtlar erken doluyor onu biraz takip etmen gerekecek. Aylık 500 e geçinen de var 5000 e de buraya gelince uygulayacağın tutuma bağlı.

Hacı biz bunun neyını takıp edıcez. Bızım kayıt dönemımız belli çıkarsa kayıt olcaz o sırada yurtlar ya doludur ya boşdur.

Doluluk oranı %100 mu oluyor her sene yurtların.

Bide bu yemeksız yurtu secersek yemekhanede gıyemıyor muyuz, fiş mi satın almamız gerekıyor nasıl oluyor?
    Yemekhane ucretlerı ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 6 Ağustos 2015; 2:25:52 >
    Bilgisayar Mühendisliğini tercih edeceğim fakat bana pahalıya mal olacak gibi onun için umudum oldukça düşük galiba burayı yazamayacağım ve askere gideceğim
    Öncelikle yurtlar bölgesinin müdürü ben değilim. En makul cevabı vermeye çalıştım. Takip edeceksin çünkü öğrencisin, burada para karşılığı çalışımıyoruz o çizgiyi kaybetme.. Yurtlar yeni öğrenciler direk istediği için hemen dolar. Yemekhane de uygun fiyatlıdır faydalanabilirsin. Başarılar.

• quote:

http://yurtlar.emu.edu....retleri-2015-16-dau.pdf

bilgisayar mühendisliği okuyacaksan kitap almanı gerektirecek bir ders yok. hocalar kendileri kaynak veriyorlar zaten

dgs ile gelenler için ek kontenjan var yurtlarda. bende dgs ile geldi daü 4 e kaydoldum o zaman erkek yurdu idi.

eğer pakete kaydolursanız yurt ve yemek içinde oluyor günde 3 öğün yiyebiliorsunuz. kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği

yemekhane de yemek 7 tl kahvaltı 5 tl ama dışarda çok daha ucuza çok daha güzel karnınızı doyurabilirsiniz.

• Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için çok teşekkür ederim kardeşim Allah (c.c) senden razı olsun@Eoudoxias.Fakat benim aylık yurt için verebileceğim en fazla 500 tl yemek ve diğer giderler için ise 250 tl den fazla veremem.
    Çok tutumlu birisiyimdir bir okula kaydolunca tek yaptığım şey sadece ders çalışmak karnım acıkınca doyurmak ve 5 vakit namazımı kılmak başka hiç bir şey beni ilgilendirmez yurt berbat halde bile olsa bana hiç fark etmez kötü şartlarda büyüdüm fakat genede maddi olarak korkuyorum kesin olarak güvenemedim diğer sitelerdeki ve buradaki yorumların çoğu hep kötü buda beni etkiliyor haliyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun43 -- 6 Ağustos 2015; 11:25:40 >
  • DAÜ'ye DGS den tam burslu olarak gidince okula kayıt sırasında istedikleri cüzi miktar bile olsa bir ücret var mıdır ?

1996 ve öncesinin askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge isteniyormuş.Ben 1991 doğumluyum askerliğim 2016'nın sonuna kadar tecilli bir sıkıntı olur mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun43 -- 6 Ağustos 2015; 11:50:54 >
  • quote:

DAÜ'ye DGS den tam burslu olarak gidince okula kayıt sırasında istedikleri cüzi miktar bile olsa bir ücret var mıdır ?

1996 ve öncesinin askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge isteniyormuş.Ben 1991 doğumluyum askerliğim 2016'nın sonuna kadar tecilli bir sıkıntı olur mu acaba

dönemlik 215 tl dgs ile %100 burslu gelirsen yani yılda 430 tl ödemen gerekiyor okula. tecil konusundada sıkıntı olmaz rahat rahat girer cıkarsın okulda gerekeni yapıyor zaten...
  • Ben KÜTAHYA'da oturuorum baktım buradan ANKARA'ya otobüsle geçeceğim ordan da KIBRIS'a uçakla geçeceğim toplam bana şu anda 150 tl ye mal olacak peki KIBRIS'ta inince DAÜ ye geçmek için bir otobüs var mı Yoksa taksi ile 80 tl verip DAU'ye gidersin diyorlar bu gerçekten doğru mu ben 80 tlye neredeyse ANKARA'dan KIBRIS'a uçakla gidiyorum yani çok pahalı.
  • Kıbhas var. Gidip görmeden konusan kişileri muhatap almayınız.

Magosa 13.5 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123456A1

Öncelikle yurtlar bölgesinin müdürü ben değilim. En makul cevabı vermeye çalıştım. Takip edeceksin çünkü öğrencisin, burada para karşılığı çalışımıyoruz o çizgiyi kaybetme.. Yurtlar yeni öğrenciler direk istediği için hemen dolar. Yemekhane de uygun fiyatlıdır faydalanabilirsin. Başarılar.

Ben size yurtlar bölgesinin müdürü müsünüz dedim ?
    Ben size olayın takiplık bir konu olmadıgını soylemeye calıştım, kayıt döneminde boşluk varsa kayıt oluyorsun yoksa olmuyorsun ?
    Ücretle çalışmadıgınızı bizde bılıyoruz,zaten forumunda olayı paylaşmak.
    Eoudoxias "dgs ile gelenler için ek kontenjan var" ek kontenjan var demiş bu durumda yıne takiplık bır olay olmadıgını kanıtlamış oluyor

Sen eğer gidersen DAÜ de hangi bölüme gideceksin ?

Ve DGS puanını ve sıralamanı yazar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun43 -- 7 Ağustos 2015; 19:30:00 >
    Aynen kibhas var havalimanından çıkınca sola dönüp dümdüz yürü bürosunu görürsün ordan magusaya bilet alıp kalkma saatini beklersin

KIBHAS var dostum. Bazen okulun içine girer bazen Sabancı'da indirir. Sadece 1 kez bindim mecburiyetten onun dışında hep taksi ile gidip geldim havaalanına. Havaalanına 40 TL'ye de götüren var 100 TL'ye de. Gittiğinizde taksicilere dikkat edin bir çoğu aç ve güzel fiyat çekiyorlar. İsteyenlere taksici önerebilirim gittiğinde.
  • Peki DAÜ'de Hazırlık yılını geçmek çok zor mu? Bende ingilizce neredeyse hiç yok durumda ezberim iyi olmadığı için zamanında üzerine hiç gitmemiştim.

Hazırlık okuyan arkadaşlar ne diyorsunuz 0. seviyede bile gelsem çalışarak geçebilir miyim acaba hazırlığı artık en çok korktuğum konu bu
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.