Şimdi Ara

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ / ANA KONU (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.574
Cevap
52
Favori
195.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VPN alarak hızım nasıl düşer? Şuan hali hazırda zenmatenin premium üyeliğini kullanıyorum. Hızda bir problem yaşamıyorum. Yurt vpn kullananin hızını otomatik olarak mı engelliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsalihok

VPN alarak hızım nasıl düşer? Şuan hali hazırda zenmatenin premium üyeliğini kullanıyorum. Hızda bir problem yaşamıyorum. Yurt vpn kullananin hızını otomatik olarak mı engelliyor?

Zenmate'in okulda çalışacağından emin değilim ben yalnızca tekbir vpn'in çalıştığını biliyorum onla zaten max 4mb falan görürsün. Birde DAÜ'nün kendi yurtlarında bundan 3 sene önce ağ ortaktı ne kadar işlem varsa o kadar zayıflıyordu eğer sistemi değiştirmedilerse hiçbir şekilde yoğunluktan dolayı akşam saatlerinde oynayamazsın. Özel yurtlarda kendin hotspot alabiliyorsun okulun kablolusundan ayrı olarak 60-100 lira arası hızına göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsalihok

Merhaba kardeşim, Bu sene kısmet olursa DAÜ de PDR okuyacağım. Benim için yurdun interneti ve banyosu çok önemli. Aynı zamanda yurt odasıda öyle. Biraz araştırdım. YURT1 YURT2 YURT3 YURT4 şeklinde odalar var. Bunların internet bağlantısı hakkında bir bilgin var mı. 2 kişilik odada kalmayi düşünüyorum. Online oyun oynayan biriyim. Oyun Serverında sıralamadayım. O yüzden internet bağlantısi benim için önemli. Şimdiden tesekkurler. @TheDarkDefender

Dau 2 yurdu geyet iyi basta kötü gelir ama alisirsin fazla luks bi yasam bekleme ben 1 sene kaldim arkadas ortami vs gayet iyiydi. 3sene onceydi biraz yenilemislerdir herhalde.

Dau3 asiri küçük kafayi yersin daü4 4 kisilik en iyisi dau 2 ama dau yurtlarinsa odalarda tv yok tv odası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcan -05- -- 20 Temmuz 2016; 1:37:03 >

• mehmetsalihok M kullanıcısına yanıt
    gamersan kıbrısı boşver. Eve çıksan ping, yurtta ping. 2 mb internete 60 lira veripte 100 ün altında ping aldığım olmadı hiç yurtta. Evlerdeki internet dahada kötü
  • Merhaba Hocam,DAü de eczacılık bölumu tercih edeceğim izninle birkaç soru sormak istiyorum;Açık konuşmak gerekirse biraz dindar bir insanım ve kıbrıs ortamı beni biraz korkutuyor alkollü ortamlarda çok bulundum ama kullanmiyorum aynı şekilde kullanan çok arkadaşım var bu tarz olaylar yüzünden dışlanır mıyım ? Daü de çevrende benim gibi insanlar var mı? En çok merak ettiğim konu ise kızlar; yine aynı şekilde dine yakın olan kızlar var mı kapalısı açıklığı farketmez ama dine yakın anladın işte sen demek istediğimi umarım saygı gösterirsin şimdiden teşekkürler saygılar

• dgs bilgisayar müh. kontenjanları ne alemde bu yıl bilen var mı?
  • berkay9744 B kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmayın nerde olursan ol insanların senin hakkındaki düşüncesini önemseme sen sadece içinden geleni yap seni senin içindeki şeyden hiç bir şey mutlu edemez. Başkaları dediğin insanlar gelip geçici bugün var yarın yok oysa içindeki sen her zaman yanında taşığıdın sen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBrandy

gamersan kıbrısı boşver. Eve çıksan ping, yurtta ping. 2 mb internete 60 lira veripte 100 ün altında ping aldığım olmadı hiç yurtta. Evlerdeki internet dahada kötü

Hocam Kıbrıs'dan genel olarak memnun musun ? Hiç pişmanlık duydugun oldu mu ?
  • e.ozdemir59 E kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam benimde kendime gore korkularim var iste dayanamadım yazdim

• Hocam hangi bölümü istiyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.ozdemir59 -- 21 Temmuz 2016; 14:03:33 >
  • mimarlık,kıbrıs ve okul hakkında bilgi lazımsa ben de sorularınızı cevaplayabilirim
  • Evet arkadaşlar tercih dönemi yaklaşıyor psikoloji bölümündeyim bölümle,okulla veya kıbrısla ilgili sorularınız olursa her zaman yardımcı olabilirim.Bir PM atmanız yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Littlebachelor -- 24 Temmuz 2016; 12:56:18 >
  • Bende tercih yapacak bir adayım.
    1-Burslar ne şartlarda düşüyor.Mesela 1 dersten kaldım düşer mi?Bu kadar kolay mı bursun düşmesi?
    2-Gerçekten okumaya gidiyorum pişman olmak istemiyorum eğitimi nasıl sizce mühendislik alanında?
    3-Mühendislikten mezunlar nerelerde iş buluyorlar?
    4-Staj imkanı varmı?Hangi şirketlerde?
  • e.ozdemir59 E kullanıcısına yanıt
    Myp ile geçiş kontenjanlarının açıklanmasını bekliyorum desem yeterli olur heralde. :) Geçiş yapıyorum iki senenin sonunda. Detayli bilgi almak isteyen okul ve genel yaşam ile pm atabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBrandy -- 22 Temmuz 2016; 21:54:54 >
  • Burs kesilme olayı ancak şu şartlar da var.
    Üst üste 3 dönem belirlenen ortalamanın altında kalırsan.
    Bölüm değiştirirsen.
    Okulu 10 dönem(5 yıl)* içinde bitiremezsen.

* türkçe bölüm için 10 dönem(5 yıl)
    * ingilizce bölüm için 11 dönem(6 yıl)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    İngilizce bölüm 5 yıl ama 6 yıla uzarsa kalıyor sayılıyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breezyforest -- 22 Temmuz 2016; 23:11:53 >
  • breezyforest B kullanıcısına yanıt
    yıl olarak bakmayacaksın hocam üniversitede. dönem olarak bakacaksın. kalmak değil onun adı dönem uzaması
  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    öğreneceğiz
  • Hocam Merhaba, bu sene daü ye geleceğim büyük ihtimal. Forumun eski sayfalarında internetin çok ağır olduğu bu yüzden online oyunların oynanamadigini ve yasaklı olduğunu söylüyorlar. Böyle birşey varmı ? Varsa çözümü var mi? Birde nerde kalıyorsunuz? Yurt mu ev mi? Yurt ise onerebilceginiz yurtlar var mı? Önerdiğiniz yurdun interneti nasıldır? Okul hakkında ne düşünüyorsunuz? Çevre nasıl insanlar nasıl ve en önemlisi öğrencilerin sıcaklığı nasıl? Turkiye den pahalı mı ? Şimdide teşekkür ediyorum..

• Kıbrıs'a Türk plaka araba getirmeyi düşünen varsa aman diyim öyle bir hataya düşmeyin.. 2.5 ayda polisler sağolsun yapmadığını bırakmadı..
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.