Şimdi Ara

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ / ANA KONU (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.574
Cevap
52
Favori
195.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kyk yurduna bu sene erkek ogrenci alinmayacakmis dogru mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yerleşenler hoşgeldiniz. Bende tekrar DGS ile DAÜ'lü olacam sanırım.
  • Psikoloji kazandım arkadaslar tam burslu olarak sınavlar çok zor oluyor mu ?

• Zorbey3435 kullanıcısına yanıt
    Evet büyük ihtimal öyle olacak.Ben yeni yapılan binada kalıyordum.Bizi diğer binaya taşıdılar ve bizim olduğumuz bina komple kız olacak ve kız öğrenci alımı olacak
  • bilemiyorum altan kullanıcısına yanıt
    ingilizce mi türkçe mi ? birde kaç binde yerleştin merak ettim
  • Türkçe kazandım.39k ile girdim.

• Evet beyler bende DAÜ PDR kazandım benide ekleyin. Herkese başarılar.

• Hoşgeldiniz arkadaşlar, dopdolu bir üniversite hayatı dilerim.

Eklendiniz.
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduuk,çok teşekkür ederiz 😆

• Hoşbulduk Teşekkürler
  • Paket serviste sunulan okul yemekhanesi hakkında çokça soru geliyor. Arkadaşlar okul yemekhanesi öğrenciyi doyurmayı amaçlıyor, lezzet ikinci planda. Tercihlerinizi buna göre değerlendirin.
  • internet hakkında kullanan biri kesi bişey yazabilirmi 90mbps diye var 4mbp diyen var vpn ile giriliyo diyen var olmuyo diyen var.benim için net önemli bunun için hangi yurdu tavssiye edersiniz daü yurtlarında vpn ile kesin oyun oynayabilirmiyiz ve kaç mbps de gireriz indirmede kaçı görürüz.imkanlar açısından daü yurdu özel yurt arasında çok fark varmı.
  • baris5834 kullanıcısına yanıt
    İnternet genel olarak çok kötü.Ama ben daü2de arkadaşımın odasında 3mb ile download yapıyordum
  • bilemiyorum altan kullanıcısına yanıt
    Aman aman zor değil dersler.Hele türkçe okuyorsan sıkıntı yok.Ders notları kırtasiyelerde mevcut.Sana tavsiyem üst sınıflarla irtibatta ol tanış ders notları iste çıkmış sınav soruları iste.Halledersin rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmustafaasahin

İnternet genel olarak çok kötü.Ama ben daü2de arkadaşımın odasında 3mb ile download yapıyordum

oyun sunucuları engelli diyolar bunun hakkında bilginiz varmı vpn ile vs. giriliyormu
  • Arkadaşlar merhaba. Bu sene DAÜ'yü tam burslu olarak kazanmış bulunmaktayım. Ankara'daki bürodan kayıt olacağım.

Bilmek istediğim şey, kayıt esnasında bir ödeme yapmam gerekiyor mu? Tam bursluluarın da her dönem için belli bir ücret ödemesi gerekiyormuş. Hazırlık için 800 TL ve bölüme geçildiğinde 250 TL. Bunlar kayıt sırasında mı ödenecek?

Hazırlık sınıfını atlamak istiyorum. Muafiyet sınavına girenler sınav ve zorluğu hakkında beni aydınlatırsa sevinirim.

öyle birşey duymadım vpn kullanılıyor
  • kayıt esnasında ödeme yapmanız gerekiyor.Ders kaydı yapabilmeniz için zaten ödeme yapmanız gerekmekte yoksa portal ödeme yapmadınız diye kayıt yapmaya izin vermiyor.

Kıbrısta ingilizce biraz ağırdır.Hocaların çoğu yabancı olup öğrencilerde genellikle yabancıdır.Türkiyedeki gibi anlamadığınız yeri hoca size türkçe anlatamaz.Dersin hocası türk ise odasına gidip türkçe özel anlamak istediğin yeri sorabilirsin.Nedeni ise sınıfta yabancı uyruklu öğrenci çokluğundan.
    İnternet - Oyun Konusu

Arkadaşlar okulun ağı içerisindeki tüm bağlantı noktalarında oyun sunucuları engellidir. Bu bağlantı noktalarına tüm yurtlardaki kablolu internet dahildir. Yani herhangi bir yurtta oyun oynamanın yolu özel hotspot satın almak yada vpn kullanmaktır. VPN kullanmakta doğal olarak sistemi itibari ile hızı düşürür. Bir önceki postumda internetten detaylıca bahsettim, inceleyebilirsiniz. 90mbs diyen olduysa gözlüğünü unutmuştur 0.90'dır o. Böyle bir hızı okulda yada Kıbrıs'ta görmeniz söz konusu bile değil. Ben size net hızı söyleyeyim okul içerisinde max 4mbps ile oyun oynarsınız.

Not: Bu gece detaylı bir yazı daha yazmayı düşünüyorum, aklınıza takılan şeyleri sorarsanız gece açıklayabilirim.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 11 Ağustos 2016; 18:07:23 >
  • mmustafaasahin M kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. Muafiyet sınavını geçersem ücret diğer dönemlerin üzerine sayılır sanırım, ödeyemeyeceğimden değil ama bana çok fazla geldi.

Bu arada geçen sene kaydolan arkadaşlar yurt bulma konusunda sıkıntılar yaşamış mıydı? Şimdilik özel yurtlar için ayırabileceğim bir bütçem yok.

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.