Şimdi Ara

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ / ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.574
Cevap
52
Favori
195.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazı yazma konusunda sıkıntı olmuştu tekrar yazıyım en iyisi geçen gün doğu akdeniz üniversitesi öğrenci işlerini aramıştım daha sonra tıp fakültesi ek yerleştirme açılacak diye sordum ilk başta görüştüğüm kişi açılacak dedi daha sonra resmi internet sitesine girdiğimde tıp fakültesi yazısının olmadığını söyleyince açılmayacak dedi daha önceden de resmi internet adresinde yer alan birkaç e-mail adresine de mesaj yolladım hiçbir cevap gelmedi siz orada okuduğunuz için daha rahat bilgi alabilirim diye sizlere sormaya kadar vermiştim

• mrb.benim de kalacak yer sorunum var.ev tutmak istiyorum.pazar gün geleceğim magosa ya.ev tutmak isteyen yada ev arkadaşı arayan varsa görüşelim derim.
    s.uzun33@hotmail.com ulaşın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

Yazı yazma konusunda sıkıntı olmuştu tekrar yazıyım en iyisi geçen gün doğu akdeniz üniversitesi öğrenci işlerini aramıştım daha sonra tıp fakültesi ek yerleştirme açılacak diye sordum ilk başta görüştüğüm kişi açılacak dedi daha sonra resmi internet sitesine girdiğimde tıp fakültesi yazısının olmadığını söyleyince açılmayacak dedi daha önceden de resmi internet adresinde yer alan birkaç e-mail adresine de mesaj yolladım hiçbir cevap gelmedi siz orada okuduğunuz için daha rahat bilgi alabilirim diye sizlere sormaya kadar vermiştim

Hocam daha önce demiştim ama çıkmamış nedense, Tıp fakültesi su anda okulda zaten aktif kayıtlar yapılıyor. Sadece T.C. öğrencilerinin kabülü var. Bekleyip göreceğiz artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Yazı yazma konusunda sıkıntı olmuştu tekrar yazıyım en iyisi geçen gün doğu akdeniz üniversitesi öğrenci işlerini aramıştım daha sonra tıp fakültesi ek yerleştirme açılacak diye sordum ilk başta görüştüğüm kişi açılacak dedi daha sonra resmi internet sitesine girdiğimde tıp fakültesi yazısının olmadığını söyleyince açılmayacak dedi daha önceden de resmi internet adresinde yer alan birkaç e-mail adresine de mesaj yolladım hiçbir cevap gelmedi siz orada okuduğunuz için daha rahat bilgi alabilirim diye sizlere sormaya kadar vermiştim

Hocam daha önce demiştim ama çıkmamış nedense, Tıp fakültesi su anda okulda zaten aktif kayıtlar yapılıyor. Sadece T.C. öğrencilerinin kabülü var. Bekleyip göreceğiz artık..

teşekkürler ama son sorum sadece tc mi yoksa sadece kktc vatandaşları mı eğer tc ise sıkıntı olmaz

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler ama son sorum sadece tc mi yoksa sadece kktc vatandaşları mı eğer tc ise sıkıntı olmaz

Son durum KKTC vatandaşları malesef.

• benimde ev sorunum var ilk yılım ev tutmak isteyenler ev arkdaşı arayanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryzthm01 -- 1 Aralık 2012; 2:11:33 >
  • arkadaşlar şimdi denkli falan almak gerikicekmi mezun olunca türkiyeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphan12

arkadaşlar şimdi denkli falan almak gerikicekmi mezun olunca türkiyeden

Gerekmeyecek, KKTC üniversitelerinden mezuniyet, T.C. devlet üniversitesi gibi sayılıyor denklik yok.

Ki olsa bile bu yönetmelikten önce sadece Doğu Akdeniz Üniversitesinde denklik problemi yoktu.
  • Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye'de dahil olmak üzere birçok ülke tarafından tanınan bir üniversitedir.. ABET akreditasyonuna sahip olan mühendislik fakülteleri dünyanın neredeyse her yerinde kabul görmektedir.. Hatta daha geçenlerde Endüstri Mühendisi bir mezunumuz yüksek lisans için MIT dahil olmak üzere 15 okuldan kabul almıştı :) Bu denklik sorunuza yeterli bi cevap herhalde..Bu arada Skayn şu kavşağın oradaki binalar tıp fakültesi ve rektörlük olacak diye bişey duydum sende duydun mu öyle bişey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 24 Eylül 2012; 12:24:11 >
  • Tıp fakültesinin yenilenme çalışmaları bitmiş Rektörümüz twitter sayfasından duyurmuş eli kulağındadır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye'de dahil olmak üzere birçok ülke tarafından tanınan bir üniversitedir.. ABET akreditasyonuna sahip olan mühendislik fakülteleri dünyanın neredeyse her yerinde kabul görmektedir.. Hatta daha geçenlerde Endüstri Mühendisi bir mezunumuz yüksek lisans için MIT dahil olmak üzere 15 okuldan kabul almıştı :) Bu denklik sorunuza yeterli bi cevap herhalde..Bu arada Skayn şu kavşağın oradaki binalar tıp fakültesi ve rektörlük olacak diye bişey duydum sende duydun mu öyle bişey?

Hocam ben de öğrenci işleri ve rektörlük olacak diye biliyorum :)
  • Twitter adresinden Rektörümüz duyuru yapmış, Ama bakalım neresi olacak :) Ama orası harika olacak inşaat halindeyken bile anlaşılıyor bu durum :) Okulumuza yakışır cinsten bi bina olacak gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 27 Eylül 2012; 12:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caccia

Eğitim Fakültesi'ni kazandım arkadaşlar, fakat çok yalnız kalırım ihtimali ile ilgili canım oldukça sıkkın biraz duygusal bir insanım Sizce nasıldır Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Kıbrıs? Girne ve Lefke'de arkadaşlarım var fakat mesafe oldukça fazlaymış sanırsam.

Girne çok uzak sayılmaz otobüsle gider gelirsin haftasonları.
  • 7,5 tl'ye girneye gidebilirsin otobüsler aracılığıyla..
  • Merhaba , konuyu daha yeni buldum iyi oldu boyle bir konu oldugu bi ara bulusma olursa guzel olur. :)

Yusuf can Sümer - psikoloji bolumu suan hazirliktayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcan -05- -- 7 Ekim 2012; 11:30:59 >
  • yakın veya uzak tarihte türkiyeye gelecek olanlar. içki sipariş edecektim. getirebilecek olanlar pm atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcan -05-

Merhaba , konuyu daha yeni buldum iyi oldu boyle bir konu oldugu bi ara bulusma olursa guzel olur. :)

Ekledim sizide, PM'den soru sormuşsunuz, alışveriş için Binbir çeşit(Lemar karşısı), Çin pazarı, Ekmekçioğlu var. Ketılı çin pazarında bulabilirsiniz sanırım oranın fiyatları uygundur.

Hazırlıkta Rehberlik Ofisinde, Akran danışmanıyım, hemen girişte sağdaki ofiste Gökhan diye sorarsanız bi uğrayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusufcan -05-

Merhaba , konuyu daha yeni buldum iyi oldu boyle bir konu oldugu bi ara bulusma olursa guzel olur. :)

Ekledim sizide, PM'den soru sormuşsunuz, alışveriş için Binbir çeşit(Lemar karşısı), Çin pazarı, Ekmekçioğlu var. Ketılı çin pazarında bulabilirsiniz sanırım oranın fiyatları uygundur.

Hazırlıkta Rehberlik Ofisinde, Akran danışmanıyım, hemen girişte sağdaki ofiste Gökhan diye sorarsanız bi uğrayın

Tesekkurler , bir kac gun icinde yaniniza ugrarim. Buyuk ihtimalle yarin unuturum. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aramıza hoşgeldiniz...

Doğu Akdeniz Üniversitesine yeni kayıt yapan veya eğitimine devam eden öğrenciler; muhaceret işlemlerini tamamlamayı unutmayın!

Muhaceret işlemleri 29 ekim tarihine kadar devam edecektir.. İşlemleri muhaceret büroları ve Sabancı Yurdunun önünde gerçekleştirilebilmektedir.. Gerekli evraklar sitede detaylıca belirtilmiştir..

• Evet tıp fakültesi üniversitemize hayırlı olsun.. Marmara Üniversitesi Daü'nün tıp fakültesi lablarını gezmişler(Resimde gördüğünüz üzere)..Daü hergün daha iyi mevkilere geliyor.. Bu bilgiyi Rektörümüz Sayın Abdullah Y.Öztoprak'ın twitter hesabı -https://twitter.com/EMU_Rector - dan bakabilirsiniz..

Marmara Üniversitesi : 3 yıl
    Daü : 3 yıl

Çift diploma olanağı mevcuttur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 26 Kasım 2012; 12:52:42 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.