Şimdi Ara

Doğu Karadeniz turu hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Karadenizli olarak şöyle söyleyeyim hocam şahsi araç mı tur mu derseniz bunu gideceğiniz yaylalara göre belirlemelisiniz.Eğer Ayder Uzungöl vs gibi zaten ulaşımı kolay olan yolları sağlam olan yerlere çıkacaksanız herhangi bir araba işinizi görür merak etmeyin ama eğer derseniz ben ayderden de yukarı husere avusora gidecem diye ya 4x4 araba kiralayın ya da turla gelin.Çok uygun konaklamalı turlar var hocam ben Konya da öğrenciyim ordan az çok biliyorum bizim buralara gelen turları.Eğer düşünürseniz bir araştırın derim tur şirketlerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

Açıkçası en çok gitmek istediğim yer uzungöl olmasına rağmen okuduğum yorumlar ve gördüğüm fotoğraflardan dolayı uzungölü gezi listemden çıkarmak üzereyim... Malesef doğa aşığı birisi olarak öyle bir hal almasına çok üzüldüm ama yinede bi canlı canlı görsem mi demektende kendi mi alıkoyamıyorum.

Çadırımı yinede yanıma alacağım fakat şuan bende pansiyon fikrinde kararımı vermiş gibiyim. Bir kaç yer ilede görüştüm konaklayan insanlarla da görüştüm temiz ve güzel olduğunu söylediler. Dediklerinizide dikkate alıp gezi planıma dahil edeceğim çok teşekkürler
    İki gun once gezi notlarimi konu acarak paylasmistim offtopicde belki faudali olur

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz icin cok tesekkur ederim uygun fiyatli turlar sadece ayder uzungol gibi yerlere gidiyolar mesela huser yaylasina giden cok nadir turlar var. Hocam aracin gidemeyecgi yaylara cikmak istedigimde orada gunubirlik turlar duzenliyorlarmis 40 tl gibi uygun fiyatli. Onlarida o sekilde cozerim diyorum. Aksam tur programimi sizinle.paylassam arac ile nerelere gidebilirim.yada gidemem yardimci olur musunuz

Edit:mesela pokut yaylasina ulasım nasil aracla gidilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 15 Ağustos 2019; 13:16:1 >
  • PcExpertt kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi rizeye gelince 50 liraya falan o yaylalara da gidebilirsiniz günübirlik turlarla.Hocam yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince tabiki.Pokuta kendi arabanızla gidersiniz ama hocam araba perişan olur yani zevk alamazsınız aklınız araba da kalır anladınız mı demek istediğimi.Yoksa bu yollar aşılmaz değil arabalar sürekli inip çıkıyor ama mesela yağmurlu havalarda tur arabaları bile güvenlikten dolayı çıkmıyor husere falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

Dediğiniz gibi rizeye gelince 50 liraya falan o yaylalara da gidebilirsiniz günübirlik turlarla.Hocam yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince tabiki.Pokuta kendi arabanızla gidersiniz ama hocam araba perişan olur yani zevk alamazsınız aklınız araba da kalır anladınız mı demek istediğimi.Yoksa bu yollar aşılmaz değil arabalar sürekli inip çıkıyor ama mesela yağmurlu havalarda tur arabaları bile güvenlikten dolayı çıkmıyor husere falan.
    Anladım hocam çok teşekkür ederim bu bilgi çok faydalı oldu bana ilginiz için teşekkür ederim. Başka sorum olursa yine rahatsız ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.