Şimdi Ara

Doğubank hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8. sınıf bitiyor elimdeki telefon Abimden kalma Xperia Neo V fakat bıktım artık telefondan liseye geçerken telefon almak istiyorum ama kararımı İphone olarak değiştirdim s 4 mini yerine 4 s yada 5 alırım fakat doğu bankta daha ucuzmuş sanırsam bi sakıncası falan var mı çakma falan olmasın ? Almışken bi kere sağlam almak istiyorum samsung'un tipini sevmiyorum İphone daha cezbedici sizce doğu banktan bakmak uygunmudur ?

• yurt dışında getirtiliyor onlar,
    fatura yok-garanti yok,
    pasaport kaydı lazım, pasaportun yoksa +100 TL'ni alırlar,

şu anlık diyebileceğim bunlar..
  • Çakma olup olmadigini anlaman cok kolay isletim sisteminden telefonun durusu malzeme kalitesi fiyatindan anlarsin zaten.Fiyatlarda daha uygun evet ama garantili olmayabiliyor.Yurtdisindan getirip sim kaydi olmadan satiyolar sen pasaportla isletmen gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlarla ugrasamam ya o zaman param yeterli olunca mediamarkt falan herhangi bir mağazadan alacağım cok teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3ePF3aR

Onlarla ugrasamam ya o zaman param yeterli olunca mediamarkt falan herhangi bir mağazadan alacağım cok teşekkürler :)

Turkiyeden alinmis garantisi devam eden ikinci el ciziksiz saglam bulabilirsin uygun fiyatlara hazir apple turkiyede var artik granti suresi boyunca bisey oldumu direk gotur degistirirler.

• Peki sizcede İphone iyi tercihmi ?
  • Ben 3 senedir iPhone 4s kullaniyorum.Daha cok sukur hic sorun yasamadim.Tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport hakkında bilgi
    geçen yıl açıldı
    Arkadaş edinme hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilmeyenler sallamış. Doğubanktaki ürünler paralel ithalat, pasaport sorunları falan da yok. Sadece ithalatçı garantili. Bu devirde doğubanktan almanın anlamı yok zaten paralel ithalat ürünler internette her yerde var.

Gittigidiyordan 1 ay önce 1250 liraya idealseçim üzerinden s4 aldım. 100 lirada puan, 1150 ye geldi telefon. Hiçbi sıkıntısı yok kitkat yükledim kullanıyorum. Iphone'u bedava verseler kullanmam sadece ios'un stabilitesine para alıyolar ama artık çoğu telefon stabil zaten. İyiki almışım diyorum s4 ü çok memnunum. s4 düşünüyosan direk al tereddüt etme. S5 alacaksan alma, note 3 al.

Teknolojiden hiçbişey anlamıyorum basit olsun beyni mi fazla yormasın dersen iphone alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 6 Haziran 2014; 16:11:24 >
  • lg g2 al suan internette 1200 liradan baslıyo. Bende g2 alacam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.