Şimdi Ara

Doğubank iphone güncel fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • doğubank ta iphone 3g garantili var mıdır? ne kadardır?
    16gb ve 32 gb 3gs fiyatları kaçtan başlıyor.
    fiyatlar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

• Geçen Doğubank'taki bütün dükkanları tek tek gezdim.iphone 3gs için ortalama 1400 TL diyorlar (16 GB yurtdışı) (bazı yerlerde 1200'e de var,ayrıntılı sorma fırsatım olmadı ama büyük ihtimalle kayıtsızdır) 3g ise Doğubank'ta pek fazla yok,bazı yerlerde Türkiye'den alınmış,Genpa garantili 2. el 3g'ler var ve ortalama 800 TL,ancak yurtdışı ve kayıtlı bir 2. el 3g bulamadım.
  • Ben İstanbul Maltepede normal bir turkcell bayisinden aldım. 3G 8GB Peşin Fiyatı 1300 kredi kartı ile 6 ay taksit ile 1350 ye verdiler. Ambalajlı kutusu ve genpa garantisi ile. Paketin içinde vodafone reklamı vardı. Fakat buna rağmen eve gelip avea hattımı takınca sorunsuz çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dicklers

Ben İstanbul Maltepede normal bir turkcell bayisinden aldım. 3G 8GB Peşin Fiyatı 1300 kredi kartı ile 6 ay taksit ile 1350 ye verdiler. Ambalajlı kutusu ve genpa garantisi ile. Paketin içinde vodafone reklamı vardı. Fakat buna rağmen eve gelip avea hattımı takınca sorunsuz çalıştı.

ben 1500 e 3gs 16gb aldım.nasıl olur 3g hem de 8gb.keşke biraz araştırsaydın
  • arkadaşlar izmir agoradaki vodaphone mağazasına gittim 3gs 16 1800 küsür dediler 32 gb 2050 3g 8 gb ise 1485
    sonra agorada yine türkcelle gittim kontratsız yok dediler
    sonra agoranın yanında media markt var orda 3g 8gb 1400 3gs 16 1800 32 ye bakmak istemedim bile.

size soruyorum bu telefonların ederi bu mu ? yoksa millet çılgınlaştığı için stoklarda olmadığı için talebin bu kadar fazlayken arzın düşük olmasının fiyatı bu kadar yukarı çıkmasına etken mi. 3g 16 yı bile 1400 e satsalar eywallah dicem ama sen 8gb lik telefonu küfür eder gibi neden satıosun ki 1400 e

sizce fiyatlar düşermi telefonlar çoklaşınca.

Best buy açılacak orda daha uygun olur sanıyorum.
  • ben 3gs 32GB modelini doğubanktan aldım 1300 TL ye aldım.siz 16Gb yi 1400 e almışınız ortalama ilginç gerçektende.
  • 32gb 3gs 1300 mu kardeş şu an. Birde kayıtlı fiyatımı bu kayıtsızmı tşk...
    iphone fiyatı dustu hd2 1600 den aşa inmediler ilginç.
  • fiyat konusunda herkezin dedigine itibar etmeyin, 1100 derler bi satici icin gidersin ayni adama 1400 der.
  • bu tip değeri yüksek telefonları piyasanın altında alıyorsanız %100 sorunu vardır ya çalıntıdır ya 1 hafta kullanılmıştır vs.. vs.. bütün millet 3 kuruşun hesabını yaparken neden daha ucuza versin ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

bu tip değeri yüksek telefonları piyasanın altında alıyorsanız %100 sorunu vardır ya çalıntıdır ya 1 hafta kullanılmıştır vs.. vs.. bütün millet 3 kuruşun hesabını yaparken neden daha ucuza versin ki?

kaçak yurt dışı telefon. aslında kazıklayan turkcell vs, gerçek fiyatlar bu dogubank vs aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.