Bildirim
Doğubank Tablet modelleri
Finish Quantum Özel Seri 100 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (1 x 100 Kapsül) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRQPL7SV
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum birazdan gitmeyi düşünüyorum? -
Bilgisi olan yokmu arkadaşlar?Özellikle Cube modelleri?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunsx -- 2 Nisan 2013; 13:36:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ceyhunsx
Bilgisi olan yokmu arkadaşlar?Özellikle Cube modelleri?
Ben geçen hafta doğubank`a gezmek için gittim.. piranha ve artes modelleri ve bir çok değişik markalarda tablet var.. asus nexus ve ipad da var fakat, internette satılan fiyatlara göre pahallı
fiyatlar çekiyorlar.. Örneğin; artes D821 tableti en son 330 liraya bırakıyorlar..
Ben netten 300 liraya aldım... Tablet için tahtakale iş merkezine gidip, bakın..
Fiyatlar daha uygun.. piranha ultra 10.1 tableti peşin 400 liraya satıyorlar.
Diğer markaların fiyatları da uygun sayılır.. net`ten almak istemeyenler için fiyatlar uygun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 2 Nisan 2013; 18:49:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabınız için teşekkür ederim bugun gittim doğru dürüst tablet ler yoktu ve satıcıların lakayıt haraketleri gıcık etti döndüm netten alıcam artık :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X