Şimdi Ara

telefon kılıfları bimeks fiyatlar iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.530
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• G3 icin var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sensörsüz g3 kılıflarını utanmadan 30 - 60 tl arasında satıyorlar. Bunda sensör yok deyince de anlamıyorlar. Sattığınız malı araştırın bir nedir ne değildir. Hepsini çinden toplayıp getirtiyorlar, çinde bir sürü sensörlü yan sanayi ürünler çıktı ama hiç ondan getirip satan yok. 30 TL ye o olsa alınır mesela ama kablosuz şarj bobini ve NFC bulunmayan kılıfa neden 30tl vereyim. NFC lazım olduğunda kapak mı değiştireceğim oh içimi döktüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

sensörsüz g3 kılıflarını utanmadan 30 - 60 tl arasında satıyorlar. Bunda sensör yok deyince de anlamıyorlar. Sattığınız malı araştırın bir nedir ne değildir. Hepsini çinden toplayıp getirtiyorlar, çinde bir sürü sensörlü yan sanayi ürünler çıktı ama hiç ondan getirip satan yok. 30 TL ye o olsa alınır mesela ama kablosuz şarj bobini ve NFC bulunmayan kılıfa neden 30tl vereyim. NFC lazım olduğunda kapak mı değiştireceğim oh içimi döktüm

Hocam çok güzel söylemişsin de, birde yol gösterseydin.. Böyleleri mevcut mu, varsa bir link alabilir miyiz?

• note 2 için olan orjinal flip cover mıdır acaba. gerçi beyaz pek tercih edilen bi renk olmaz ama 8 tl ye de güzel gözüküyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

note 2 için olan orjinal flip cover mıdır acaba. gerçi beyaz pek tercih edilen bi renk olmaz ama 8 tl ye de güzel gözüküyor

kargo ile 15tl ye çıkıyor uğraşmaya değmez bence
  • Telefon nfc kapak lg g3 case lüks hızlı daire view pencere akıllı kılıf qi kablosuz şarj ic çip uluslararası versiyonu
    http://s.aliexpress.com/JBj6JbeI
    (from AliExpress Android)

Hocam siparişi geçtim kargolandı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: subxero

quote:

sensörsüz g3 kılıflarını utanmadan 30 - 60 tl arasında satıyorlar. Bunda sensör yok deyince de anlamıyorlar. Sattığınız malı araştırın bir nedir ne değildir. Hepsini çinden toplayıp getirtiyorlar, çinde bir sürü sensörlü yan sanayi ürünler çıktı ama hiç ondan getirip satan yok. 30 TL ye o olsa alınır mesela ama kablosuz şarj bobini ve NFC bulunmayan kılıfa neden 30tl vereyim. NFC lazım olduğunda kapak mı değiştireceğim oh içimi döktüm

Hocam çok güzel söylemişsin de, birde yol gösterseydin.. Böyleleri mevcut mu, varsa bir link alabilir miyiz?

Telefon nfc kapak lg g3 case lüks hızlı daire view pencere akıllı kılıf qi kablosuz şarj ic çip uluslararası versiyonu

• Lg g4 icin varsa dusunmeden alicm rkadaslar??

• G4 icin var mi bilmiyorum fakat fiyatlar genel olarak iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

quote:

Orijinalden alıntı: subxero

quote:

Telefon nfc kapak lg g3 case lüks hızlı daire view pencere akıllı kılıf qi kablosuz şarj ic çip uluslararası versiyonu

Ben daha alamadım. 15 gün kargo mu bekleyeceğim diye diye tam 1,5 sene oldu telefonu alalı

Hayırlı olsun, çipe dikkat ettiniz değil mi alırken. 3 farklı versiyon var sanırım, birinde kablosuz şarj yok, birinde pinler birbirine daha yakın biri de intD855 modeli standart olan.

Ben bunu yer imlerine kaydetmiştim zamlanmış 6 dolar falandı zamanında. Üşengeçliğimden sipariş veremedim

http://www.aliexpress.com/store/product/Phone-Cover-For-LG-G3-Case-Luxury-Quick-Circle-View-Window-Smart-Case-QI-Wireless-Charging/803536_2025278825.html

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Satıcı ilgili resim yolladı lg kutusunda poşetlemiş gönderdi yorumlarda iyi gelince görelim nasılmış

• Satıcı ilgili resim yolladı lg kutusunda poşetlemiş gönderdi yorumlarda iyi gelince görelim nasılmış
  • Satıcı ilgili resim yolladı lg kutusunda poşetlemiş gönderdi yorumlarda iyi gelince görelim nasılmış
  • LG g2 için kilif var mi

• quote:

Selam.

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Hocam siparişi geçtim kargolandı geliyor

Hocam LG G2için link verirmisin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.