Şimdi Ara

Doğubank'tan Ipod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Doğubank'ta Ipod Touch almayı düşünüyorum.Muhtemelen 16 Gb olacak ama fiyatlara göre 8 Gb'lık olanı da alabilirim. Ipod Touch'un Doğubank fiyatlarını bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Bir de Doğubank'ta bildiğiniz güvenilir dükkanları yazın lütfen.

• ben geçen gün ordaydım touch sordum biri 600 dolar dedi biri 650 dolar 16gb olanları tabi...8 gb yoktu sanırım.

ama daha bütün dükkanlara gelmemiş beklemek lazım
    ellerinde olan dükkanlar da kafalarına göre fiyat söylüyolar gibi geldi bana
  • Bence Ipod Touch için daha çok erken.Biraz zaman geçsin.Piyasaya bir çıksın.Fiyatlar oturur.
  • Aslında ben kararsızım Ipod Classic ile Touch arasında. Touch için 2. nesil kısa sürede çıkar vs. söylentileri beni Ipod Classic'e yönlendiriyor.80 Gb hafıza da büyük artısı Classic'in.Acaba Classic'in Doğubank fiyatlarını bilen var mı?
  • @resitale sanırım sen gidip Doğubank fiyatlarına bakacaktın.Eğer gittiysen son fiyatlar nedir Touch ve Classic için?
  • Dostum daha dün sordum Doğubank' da ipod classic 80 GB lık olan 450 YTL civarında
  • abi yazıktır oparalara yaa nasıl veriyorsunuz okadar rahat söyleniyormu650 dolar yaa off günahtır abiler altı üstü bir mp3 calar millet aclıktan kırılıyor askerimiz şehit oluyor siz 650 dolara birtane mp3 player alıyorsunuz diyecek lafım yok bukadar rahat konusuyorsanız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem650
    abi yazıktır oparalara yaa nasıl veriyorsunuz okadar rahat söyleniyormu650 dolar yaa off günahtır abiler altı üstü bir mp3 calar millet aclıktan kırılıyor askerimiz şehit oluyor siz 650 dolara birtane mp3 player alıyorsunuz diyecek lafım yok bukadar rahat konusuyorsanız

tartışılır aslında zevk meslesi. Sen sigara içersin diğer mp3 dinler
  • Siz alın ben 3ay sonra yarı fiyatına alırım..
  • vay be süpersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem650

abi yazıktır oparalara yaa nasıl veriyorsunuz okadar rahat söyleniyormu650 dolar yaa off günahtır abiler altı üstü bir mp3 calar millet aclıktan kırılıyor askerimiz şehit oluyor siz 650 dolara birtane mp3 player alıyorsunuz diyecek lafım yok bukadar rahat konusuyorsanız

Abi bu mp3 bolumude klasik atılan mesajdır. yani bu zevk meselesi sehitlerle 600 dolara pda almanın ne alakası var yani? sigara içenler, karnı aç oldugu halde n95 le gezenler sucsuzda burda muzik için 600 dolar verenler mi suclu. bence muzik harcamaları için 600 dolar bile uygundur yani. gelire gore degişir.
  • abi sen sigara iççiomsn kendi adıma diyorum ben boğazımdan kısıyorum zaten sigara gibi alışkanıklarım yok o paraylada kendime alıcamı alıyorum...
  • Dogubankta 8GB Bulamadim ben , cok az dukkanda 16GB vardi
  • 16 gb 520 ytl ye alırsınız doğubankta
  • Bugün dpğubanktaydım
    3.nesil 8GB 340-400 arası
    32 GB ı 500 e ayarladığım yerler var ve şuan kararsızım 350 yi veren 500 ü de verir diyorum....Ne yapsam ki:S
  • 32 gb al hem 8liklerin işlemcisi yavaş rami az hemde 8gb yetmez müzikler programlar videolar derken 32 al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: seracani

Bugün dpğubanktaydım
    3.nesil 8GB 340-400 arası
    32 GB ı 500 e ayarladığım yerler var ve şuan kararsızım 350 yi veren 500 ü de verir diyorum....Ne yapsam ki:S

Doğubank'ta 500 liraya hangi dükkan ok dedi? Ben 1 hafta önce dolandım 520 liradan aşağıya kimse bırakmıyordurki o zaman dolar 1.50 idi. Şimdi 1.56 olmuş dolar, 500 liraya nasıl veriyorlar? Sorun olmazsa bana hangi dükkan olduğunu söyleyebilir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.