Şimdi Ara

Doğuda Tıp Batıda Diş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğuda Tıp - Batıda Diş ikilemine düşen arkadaşlar, tercih dönemi geldi ve 14-20 bin arası sıralaması olan arkadaşların kafaları karışık... Ne yazacağınız konusunda çok kararsız ve tedirginsiniz hem eğlenmek hem de iyi bir bölüm-üni okumak istiyorsunuz. Nerden mi biliyorum çünkü ben de öyleydim, çok büyük soru işaretleriyle Rize'ye yerleştim üni küçük kampüs küçük tıp fakültesi kampüste değildi ama çeşitli topluluklar vs sayesinde tam 25 şehir gezdim 3 senede.. Onlarca yüzlerce yeni arkadaşım oldu arkadaşlarım büyük ünilerde kampüslerde okuyolarken evlerinden çıkmadılar ben ise çantamı alıp Rize'den gezmeye başladım, her şey sizin elinizde. Sorularınız görüşleriniz varsa bu konuda buluşalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yön vermek gibi olmasın ama aklı olan doğuya gelmez , 6 yılınızı doğuda heba etmeyin sonra çok pişman olacaksınız
  • Doğu dediğin şehirler neresi mesela
  • Kesinlikle Batı diş tercih ederdim ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 40 yıl hekimlik mi 41 yıl dis hekimliği mi diye de sorabilirsiniz bu soruyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soruyu soruyorsan, hatta bir an bile tereddüte düştüysen batıda diş.
  • Kesinlikle tıp sorulması bile komik hocam tıp iyidir nerede olursa olsun tıp için gidilir okunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-538EA9F72 -- 27 Temmuz 2020; 20:58:38 >
  • Yıllar önce aynı ikilemi yaşayan bi tanıdık ankara diş bitirip asgari ücretin altında ankarada özel poliklinikte iş buldu işine gelmiyosa dışarısı diş hekimi kaynıyor demiş patronu o da parası içerde kalıp maaşını alamayınca dusa hazırlanıp dusta 35.oldu ankarada uzmanlık yapıyor ama çok zorlandı ben de geçen sene 18 binle aynı ikilemi yaşadım tıp seçtim pişman değilim kötü bir şehirde en büyüğü üçüncü sınıf olan bi okulda okudum bu yıl kendi binamız bile yok hocalar eksik ve kötü bence ama yine aynı yeri yazardım çünkü tıpta daha fazla uzmanlaşılabilecek alan var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen yıl bu ikilemde kaldım, batıda dişe yerleştim.

Gram pişman değilim. Yaşadığın okuduğun şehir/fakülte ve imkanları her şeydir.
  • Hocam van ve diyarbakır gibi şehirler batı şehirlerini aratmaz.
    Hem gelişmişlik hem zihniyet olarak da.
    Eski doğu zihniyeti yok büyükşehirlerde.
    Kars önermem mesela ama

• Batıda ecz tercih ederdim ben olsam.

Yine de siz bilirsiniz sonuçta ilginizin olduğu bir bölümü seçmelisiniz. Gerisi hava-cıva

• batıda herhangi bir şey > doğuda her şey
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Hocam seni seviyorum.
  • Hocam tutuyorsa doğudaki Fırat, Atatürk gibi köklü unilerin tiplarini tercih edebilirsin seni uzmezler

• Batıda üni size kişisel olarak çok şey katabilir ama meslek olarak eksik kalabilirsiniz tıp daha sistemli ve ataması direkt olan bir bölüm diş ise geleceği çok belirsiz maalesef, mezun olur olmaz işsiz kalabiliyorsunuz. Önce Tıp-Diş ayrımını yapmanız çok iyi olur bunun için mesleğini yeni eline almış kişilerle görüşün derim

• fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    6 sene dayanıp tüm hayatını çok farklı şekilde yönlendirebilirsin

• Mchunchu kullanıcısına yanıt
    15 - 16 binden sonraki fakülteler Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Hatay..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.