|
Doğukan Özkan'dan 'HADİ FİLİSTİNE' çağrısı!
-
-
çekilişe katılmak istiyorum
-
Bu kim ve bu kişiyi niye dinleyeyim
-
Kendisi gidebilir benim işimyok elin arabıyla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnsanların söylediklerini takmayacak kadar olgunlaşmamış :)
quote:
Orijinalden alıntı: iamburakBu kim ve bu kişiyi niye dinleyeyim
bi kere yeteneksizsinize çıkıp leg press yapmıştır öyle çok matah bir ağırlıkla da değil üstüne bi de benden daha iyi yapanlar var diyip duruyordu bi de düz dünyayı savunuyo kısaca gündeme gelmek saçmalayan birisi
-
İzlemedim ama arkasındaki harita ile paralelde giden düşünceler. Dikkat çekmeye çalışmaya devam ediyor ama televizyonlardan silindi gitti, umarım forumdan da gider, get a life olm artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: İdiyotlojibi kere yeteneksizsinize çıkıp leg press yapmıştır öyle çok matah bir ağırlıkla da değil üstüne bi de benden daha iyi yapanlar var diyip duruyordu bi de düz dünyayı savunuyo kısaca gündeme gelmek saçmalayan birisi
Alıntıları GösterDüz dünyayı savunan babam olsa ciddiye almam. Bana uzak olsun
-
2 füze görünce topuklayacak adamlar filistine gitmek için çağrı yapıyor
Arkadaşa söyleyin youtube da video çekmek ile savaşmak aynı şey değil
-
Evde sıcak yatağında yazmak herkese kolay geliyor da bu insanları filistine yollasan 10 dk duramazlar.
Duz dunyaci 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zuladan keleşimi çıkardım, motoruma atladım gidiyorum. Rambo gibi adalet dağıtacağım orada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X