Şimdi Ara

Doğum Günü Hediyesi Olarak Kitap Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailem dışında en sevdim insan, Yağmur(15-Kız) arkadaşımın bu gün doğum günü. Bu gün bir planınız vardı.Fakat maalesef dün tavşanı öldüğü için canı istemiyor. Ben ona boş, kırmızı kalp şeklinde bir kutu alıp içini çikolatayla doldurup vermeyi uygun gördüm başta. Ama şimdi, kitap almanın daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Yalnız, okuyabileceği bi kitap olmalı. Yoksa hiçbir değeri olmaz. Yağmur, kendi halinde hayatın tadını yaşayan, diğer 15 yaşında ki kızlar gibi afedersiniz sevgili peşinde koşmayan tatlı, sevecen bir kız. Eğer aldığım kitap okunmazsa, çikolatalı kalp daha uygun olur bence.

• Reşat Nuri - Çalıkuşu
    Sabahhattin Ali - Kürk Mantolu Madonna
    Azra Kohen - Gör Beni

Kadın karakterlerin ön planda olduğu güzel kitaplardır. hediye de etmiştim.

bence çikolata da al, kitap da
  • Sen abayı yakmışsın sanki kıza :)
  • Hangi kitabi aldin?
  • Hepinize çok teşekkür ederim. Sadece çikolata alıp verdim, iyi de yapmışım. Zegerezen hocam yazdığın kitapları kendim okuyacağım onlar arkadaş olsun bana. Paco de lucia Çok yakın arkadaşımdı, öyle bi durum yoktu. Aklından öyle bişey geçeni sözde sevgilisinden önce ben severdim zaten. Koeman32 Stephen Grozs- İncelenen Hayatlar: Kendimizi Nasıl Yitirir, Nasıl Buluruz. Onu düşünerek aldım ama vermedim, kendim okuyorum. 2 günlük dünya hayatında Allah bir daha bir arkadaşıma bu kadar bağlanırsam benim belamı versin zaten. 2 gün önce sevgilisi yüzünden kavga ettik. Ona karşı iki yüzlüymüşüm. O gerizekalıya kız üzülmesin diye katlanıyordum. Kıza da zamanında böyle böyle yaptığı için adı afedersiniz, kaşara çıkacak diyordum. Sevgilisi olacak eleman o kadar nalet biri ki... Şimdilerde biri bunu hala öyle düşünüyorum diye tekrar lanse etmiş onlara. Kaç yıllık arkadaşlığımızı bitirdi, ayıp etti, yanlış yaptı. Varsın, yapsın. Benim derdim bitti de ona üzülecem ha?:D Tekrardan hepinize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirFFarjad -- 21 Mayıs 2019; 0:36:16 >

• SirFFarjad kullanıcısına yanıt
    Cok iyi yapmisin hocam :)
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Hayırlı sabahlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.