Şimdi Ara

Doğum Günü Hediyesi Seçimi!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, konu daha evvel yazıldımı bilmiyorum baktım ama bulamadım. Yeğenime (17 yaşında) hediye olarak 2 ekran kartı arasında kaldım;

POV NVIDIA 9800GT 1GB 256BIT DDR3 (DirectX 10)
    veya
    POV NVIDIA 8800GTS 512MB 256BIT DDR3 (DirectX 9.0-DirectX 10)

Forumlarda 8800 le 9800 ler arasında çok fark olmadığını okumuştum ve fiyat olarakta pek bir fark yok (40ytl fln). Fakat 9800ün 1gb olması ve Fill rate nin daha iyi olması bir artı. Diğer yandan 8800 ün gpu ve mem hızları daha iyi. 40 ytl fazla vermeye değer mi acaba? Ve kartlar nasıldır ortalama bir oyuncuya yarar mı? sonra aldığımıza yanmayalım:)

POV 9800GT

POV 8800GTS

• 9800 gt'ler oc'li değilse 8800 gts'nin gerisinde. bence 8800 gts almak daha akılıca.
  • Teşekkürler cevap için.
    9800 ün saat hızlarının 8800 e göre daha düşük olması herhalde o/c suz olduğunu gösteriyor, yanlışmıyım?
  • ekran kartı olarak hhd 4850 öneririm çok daha üstün bir kart veya daha uygun fiyatlı hd4830 alabilirsin.
  • 8800GTS almak daha mantıklı.
  • Aklımda Ati yoktu ama güzel kart gerçekten, fiyat olarakda 9800 le aynı gibi. Fakat yeğen nvidia cı bildiğim:)
    Cevaplar için tekrardan teşekkürler.
  • 9800gt al bence çünkü hızların yanında ram boyutuda önemlileşiyor artık.(hemen ramine göre ekran kartıı degerlendiriyo demeyin)Yapılacak işlemlerde ekran akrtının ram i de önemli.9800GT al ve oc let güzel olacaktır ve para verebileceksen 9800GTX+ 1gb olanını al benceBallı yegenmiş be :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    BUGÜN DOĞUM GÜNÜM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4830'a biz fandöndüren diyoruz
    8800GT sahibi nVidiacı bi arkadaş gözümün önünde döndü de
    Kesinlikle fiyatının çok üstünde performans veriyor, testleri incelediğinizde görebilirsiniz bunu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.