Şimdi Ara

Doğuş oto 0 km diye kullanılmış tiguan mı sattıyor !??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tiguan almaya karar verdık hatta aldık ama plakada sorun cıktıgı ıcın aracı teslım alamadım fakat dogus otoda gıttık bızım aracı gorduk fakat bı bındım arac 11 kılometrede ıcı fln da sırf camur bole sankı yenı araba kokısuda azmıs gıbı geldı kadına sordum yok kesınlıkle showroom yada test arabası degıl bız sıze verırken tertemız verecegız dedı ama ıcıme kurt dustu bunlar bıze kullanılmıs araba fln mı keklıyo dıye 11 km kullanılmıs olması normal mı acaba ılk arabam oldugu ıcın bıraz ısın acemısıyım

• 11 km. gayet normal. İndir bindir filan. Benim doğuştan sıfır aldığım bir araç 4 km. deydi. Biri de 11 km. deydi.
  • ya pekı ıcının camur olması fln normalmı bu kadar ınsan acır ya 0 araba bu o ayakkabılarla nasıl kıymıs da bınmıs bız ne hevesle alıyoruz o arabayı valla keske gıdıp gormeseydım ıcım acıdı
  • almam de sende kardeş zorlamı satcaklar
  • ya memlekette zaten tiguan kıtlıgı var makyajlısı cıkacak ya koca ıstanbulda ıkı tane bulabıldım ıstedıgım donanımda o yuzden camurlanmıs dıye almamak pek mantıklı degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: berserker13

selamlar

tiguan almaya karar verdık hatta aldık ama plakada sorun cıktıgı ıcın aracı teslım alamadım fakat dogus otoda gıttık bızım aracı gorduk fakat bı bındım arac 11 kılometrede ıcı fln da sırf camur bole sankı yenı araba kokısuda azmıs gıbı geldı kadına sordum yok kesınlıkle showroom yada test arabası degıl bız sıze verırken tertemız verecegız dedı ama ıcıme kurt dustu bunlar bıze kullanılmıs araba fln mı keklıyo dıye 11 km kullanılmıs olması normal mı acaba ılk arabam oldugu ıcın bıraz ısın acemısıyım

aynı şey benim de başıma geldi.. baktım araç 8 km'de.. "bu ne, niye 8 km kullanılmış bu araç" dedim.. adam "araç buraya uçarak gelmedi ki" dedi.. sonra "adam haklı" dedim içimden :)) sonra da açıklama yapma gereği hissetti ve "yasal olarak 30 km'ye kadar araç sıfır model araç sayılır" dedi. ama doğru ama yanlış bilmiyorum, fakat fazla takılmamak lazım..

• Hocam kafan rahat olsun. Takma böyle şeyleri bin aracına keyfini sür.
  • Bunlar pek önemli değil.
    Başkasınn malına saygı göstermeyen bir işçinin eseri gibi duruyor.

Asıl önemlisi kazasız olması
    Bir arkadaş sıfır aldığı bir aracı 1 yıl sonra beğenmeyip daha üst sınıf bir şey almak için takasa verdiğinde bu boyalı demişler.
    Ben hiç kaza yapmadım ve sizden aldım demiş.
    Bir yanlışlık oldu falan diye kapatmışlar aracı takasa almışlar
    Düşünün artık.

Sıfır alırken boya var mı diye baktırmak gerekecek artık :)
  • Öncelikle hayırlı olsun ,çok doğru bir seçim yapmışsınız,
    Kafanıza takmayın gerçekte km si Sıfır (0) olan bir araç bulamazsınız zaten.
    Gemilerde Limanlarda indi bindi mutlaka km yapar araçlar.

Sizi kulübümüze bekliyoruz.Kafanıza takılan her konuda mutlaka cevap verecek
    bir Tigu sahibi bulacaksınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_30875894/tm.htm
  • Bende Aykandan 0 km aldım yeni ancak 28 km deydi araç.Satıcı normal dedi? hiç üstelemedim.Bak şimdi içime kurt düştü...
  • yav ınsan araba alırken showroomda gordugu gıbı gormek ıstıyo bence bırazda satıcının sucu madem arac bu sekılde nıye gosterıyosun kı bıze yanı .km sınden cok ıcındekı camur ıcımı acıttı ve ne yalan soyleyım ben 0 aracı sırf ıcının kokusu ve o yenı gorunusu ıcın alıyorum yanı oda camurlu olacaksa gıder 15 bınde 2. el alırım yanı .

ben bu olayı dogus otonun satıs yanlısı olarak goruyorum dırek

zaten sole bı olay var sırf test surusunu cok yetersız yaptırdı dıe erel otodan degılde dogus otodan alıyorum arabayı ama anladım kı butun vw bayılerı aynı .ama sunuda solemem lazım aracı 3 gun ıcınde verdıler bole dusununce bırazda normal ordan burdan bıyerlere gıtmesı arabanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.