Şimdi Ara

Doğuş Oto Ankara Servis Danışmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar internet üzerinden iş başvurusunda bulunmuştum az önce arandım ve yarın saat 10'da randevum var görüşmeye gidecem. Telefondaki bayan servis danışmanlığı için bilgim olup olmadığını sordu, bende bakım zamanı gelen araçların yada herhangibir nedenden dolayı arıza ışığı yanan araçların servise geldiğinde onlarla ilgilenen yardımcı olan birim olarak tanımladım. Tamam dedi geldiğinizde dahada detaylandırırız dedi.

Konu açmamın sebebi sizden de akıl almak, servis danışmanları tam olarak ne yapar.? Ne kadar maaş istiyorsun dediklerine ne diyeyim.? Yardımcı olup bilgi verebilirmisiniz.? Teşekürler.

• Fikir, gorus, yorum yapacak yok mu.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukari

• kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    Servis danismani servise gelen araclarin girdisi ve islemlerini yapan kisidir.Genellekle bilgisayar basinda bulunurlar ve yorucu,sabir isteyen istir.VW den biraz daha seviyeli olur musteri iliskileri dusuncesindeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmitnick

Servis danismani servise gelen araclarin girdisi ve islemlerini yapan kisidir.Genellekle bilgisayar basinda bulunurlar ve yorucu,sabir isteyen istir.VW den biraz daha seviyeli olur musteri iliskileri dusuncesindeyim.

Cevap icin tesekurler, telefonda konustugum bayan teknik bilgininde gerekli oldugunu soyledi ve geldiginizde detaylandiririz dedi..

• hocam ne mezunusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

hocam ne mezunusunuz?

Lisans isletme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Ankara Volkswagen Özel servis
    6 yıl önce açıldı
    ANKARA OTO SERVİS ÖNERİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelen müşteriyle ilgilenecek,çay kahve ısmarlayacak,aracının arızası veya bakımı hakkında görüşüp iş emri açacaksınız...Gerekirse aracın başına gidip sorunu orada tespit edeceksiniz...
    Araç tamir edilirken gerektiğinde müşteri ile görüşüp onay falan alacaksınız...Tamir bitince aracını alması için müşteriyi arayacak,sağ salim teslim edeceksiniz...
    Bu işler işte....
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Gelen müşteriyle ilgilenecek,çay kahve ısmarlayacak,aracının arızası veya bakımı hakkında görüşüp iş emri açacaksınız...Gerekirse aracın başına gidip sorunu orada tespit edeceksiniz...
    Araç tamir edilirken gerektiğinde müşteri ile görüşüp onay falan alacaksınız...Tamir bitince aracını alması için müşteriyi arayacak,sağ salim teslim edeceksiniz...
    Bu işler işte....

Cevap icin tesekurler, peki maas olarak ne istiyorsunuz yada ne dusunuyorsunuz diye sorarlarsa ne soyliyeyim..? Aklimda 1.250 lira civarinda bir rakam var ama az mi cok mu bilemiyorum..

• kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    Sektörden haberim yok ama bu iş için az geldi bana...Sonuçta araç satarken burnundan kıl aldırmayan bir firma,ve siz müşteriyle direkt muhatap olacaksınız,bir nevi servisin yüzü sizsiniz...
    Şöyle 2 falan isteyin,baktınız son aşamada mırın kırın ediyorlar az birşey düşersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Sektörden haberim yok ama bu iş için az geldi bana...Sonuçta araç satarken burnundan kıl aldırmayan bir firma,ve siz müşteriyle direkt muhatap olacaksınız,bir nevi servisin yüzü sizsiniz...
    Şöyle 2 falan isteyin,baktınız son aşamada mırın kırın ediyorlar az birşey düşersiniz...

Aslinda arandigimdan beri dusunuyorum bu is bana goremi, yapabilirmiyim diye.. Diger yandan haftanin 1,5 gunu kpss kursuna gidiyorum, bu ise girersem muhtemelen haftanin 6 gunu calisacagim ve en ufak bir memnuniyetsizlik durumunda kendimi kapi disinda bulacagim.. Oyle hemende ise alacaklarini pek sanmiyorum, oryantasyon ve deneme suresi koyacaklarini dusunuyorum.. Cok kararsiz kaldim, sektordeki bir arkadasimla konustum asgari ucretin biraz ustunu verirler dedi ve pek cekilecek cile degil dedi verilen paraya gore..

• tam emin değilim ama satış yaparsanız pay isteme durumu oluyor eğer satış yapıcaksanız kesinlikle pay isteyin çok güzel paralar alabiliyorlar bu şekilde diye biliyorum. Bide gözünüzü seveyim hangi markaya girerseniz araçlar hakkında herşeyi öğrenmeye çalışın o kadar çok boş adam varki anlatamam sonra arkanızdan konuşturtmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

Dostlar internet üzerinden iş başvurusunda bulunmuştum az önce arandım ve yarın saat 10'da randevum var görüşmeye gidecem. Telefondaki bayan servis danışmanlığı için bilgim olup olmadığını sordu, bende bakım zamanı gelen araçların yada herhangibir nedenden dolayı arıza ışığı yanan araçların servise geldiğinde onlarla ilgilenen yardımcı olan birim olarak tanımladım. Tamam dedi geldiğinizde dahada detaylandırırız dedi.

Konu açmamın sebebi sizden de akıl almak, servis danışmanları tam olarak ne yapar.? Ne kadar maaş istiyorsun dediklerine ne diyeyim.? Yardımcı olup bilgi verebilirmisiniz.? Teşekürler.

Valla doğuş otodaki servis elemanlrının bildiği en güzel şey müşteriye gerçekleri söylememek ve müşteriyi oyalamak. Başıma geldi oradan biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cilloo

tam emin değilim ama satış yaparsanız pay isteme durumu oluyor eğer satış yapıcaksanız kesinlikle pay isteyin çok güzel paralar alabiliyorlar bu şekilde diye biliyorum. Bide gözünüzü seveyim hangi markaya girerseniz araçlar hakkında herşeyi öğrenmeye çalışın o kadar çok boş adam varki anlatamam sonra arkanızdan konuşturtmayın.

Satis danismanligi icin ankaradaki neredeyse tum firmalarla gorustum ama inanin hic birisi calisilacak gibi degil.. En basit ornegi; neziroglu cagirdi gorusmeye gittim, bayan dediki ben musteriyim bana nasil satis yaparsin.. Aklinizdaki aracin binek mi ticarimi yada benzinlimi dizelmi oldugunu ogrendikten sonra kullanacagiz sekile uygun oneriler yaparim dedim.. Donanim olarak, renk olarak, aracin size temini olarak vs. bir suru anlattim.. Sonra durdu durdu peki ucretinde anlasamazsak nasil ikna edersin dedi, dedim maddi olarak degeri ufak hediyeler vererek.. Mesela dedim, paspas olabilir, park sensoru yoksa sensor olabilir, boya koruma yada kaput filmi dedim.. Yine durdu durdu bizim firmamiz geregi musteriye hediye vermiyoruz, ancak aksesuar bolumunden ucretli olur dedi.. Sabrimin son noktasinda peki siz nasil satis yapiyorsunuz dedim ve tesekur edip ciktim.. Bu durumu bir cok firmada karsilastim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.