Bildirim
Ankara Volkswagen Özel servis
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Erciyes sanayide yahya usta var aydoğdu özel servisi -
Yahya Ustayı ben önermiyorum. Çok bilinir tanınır olduğu için herkes ona gidiyor, bunun için çok yoğun oluyor işlerin çoğunu çıraklar yapıyor. 3 bakıma ve muhtelif arızalar için 2 yıl gittim pek memnun kalmadım. Fiyatları da uygun değildi. Tabi bu söylediklerim 2016-2018 arası için geçerli hocam -
Ak volkswageni arayıp bilgi edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
++++++
Yahya Usta. Aydoğdu Servis. Kesinlikle güvenilir, dürüst bir insan. 5 yıl hiç tereddüt etmeden bakımları orada yaptırmıştım eski aracımda. -
Tüm Oto Şaşmaz
Erkan Usta -
Kime giderseniz gidin servisteki ustasına yaptırın. Tavsiye verecekseniz bende bekliyorum.
Burada isimler verilmiş ama isim önemli değil yanındaki çırak yapınca bir şeyler de eksik ve özensiz oluyor.
Benimde ustam var ama çırağı yapınca o işten hayır beklemiyorum.
Eskiden herkese önerirdim kendisi de bilinmiş bir ustadır.
Sırf 10-12 yıllık bu ustamı yoğunluktan dolayı artık yanındaki çırakları ilgilenmeye başladığı için bırakmak istiyorum.
En son yaptırdığım 2 işten de memnun kalmadım. Bunlardan birisi triger değişimidir. -
İvedik'te Yeni Nesil Oto Ethem ustayı şiddetle tavsiye ederim. -
VW audi varsa MASS oto kesinlikle tavsiye ederim. -
Forumda yıllık bakım kampanyası yapan bırı vardı, alesta sanırım ıvedık osb de. Ora vw ustune tecrubelı. Sıcak fırsatlardan konusunu bulup sorabılırsınız
Konu güncel
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şaşmazda Gürel Vw özel servisini tavsiye ederim. -
Valla ne kadar iyi usta olursa olsun ben artik basinda duruyorum cunku bubisler psikoloji meselesi yada arabayu 10 dk yalniz birakir biri yanindan gecerken bir hortumu fln kesse al basina belayi ondan sonra. Parcacilar bile gozumw baka baka citroen araca pejo parcasi veriyorlar tamam araca uyuyormus ama arada %30 fiyat farki var resmen enayi yerine koyuyorlar insani heryer dolamdirici uckagitci dolmus. Ustan iyi yaoar cirak giciktir her gelen arabayi bozuyodur olan yine sana olur nolursa olsun aracin basindan ayrilma hatta yapilirken foto flnda cekte ilerde mahkemelik olursan fotolari gosterirsin bu yapti diye
VW Audi denilince Namoto, Mass Oto, STM performance çok başarılı... Tüm Oto Erkan Usta’ da işini iyi bilen düzgün esnaf
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İvedikte bulunan Yeni Miki Volkswagen i tek geçerim Adem ve Ahmet Usta kardeşler bakıyor Audi,VW,SEAT,Skoda grubu araçlara bakıyorlar.Aracın kokusundan sorunu anlayan 2 kardeş bu ustalar kendi araçları gibi bakıp öyle teslim ediyorlar.Tek kötü yanı genelde referans ile araç alıyorlar çok dolular yolunuz düşerse belki şaht olursunuz.Benim sciroccoyu adam eden ustalar... -
Yeni Miki Volkswagen, arkadaşa katılıyorum. şiddetle tavsiye edilir.
-
Sıfırdan beri araç sizde mi hocam 115 bindir ekstra supriz bir masrafiniz oldu mu ???
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yahya Ustayı ben önermiyorum. Çok bilinir tanınır olduğu için herkes ona gidiyor, bunun için çok yoğun oluyor işlerin çoğunu çıraklar yapıyor. 3 bakıma ve muhtelif arızalar için 2 yıl gittim pek memnun kalmadım. Fiyatları da uygun değildi. Tabi bu söylediklerim 2016-2018 arası için geçerli hocam
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X