Şimdi Ara

Doğuş oto Etimesgut ÖTV muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün itibariyle Ankara Doğuş Oto Etimesgut'a gittim. Almak istediğim golf 1.2 TSİ Comfortline manuel için araştırma yaptım. Satış temsilcisi arkadaş şu an için Türkiye genelinde manuel Comfortline olarak stokta 18 araç bulunduğunu ve ellerinde Çankaya doğuştan 1 adet Tungsten gri, Sürüş konfor paketli ve Işık paketli araç oldugunu söyledi. Bende internet sitesinden almış Olduğum kampanya indirim kodu oldugunu söyledim. En son 58.700₺ ye bırakacağını söyledi. Ve bana "abi elini çabuk tut. Ocaktan sonra ÖTV kesinlikle artacak ve %60 olacak!" dedi. Pek inanmayıp "bakan bile Açıkladı olmayacakmış " dedim. Daha önceki ÖTV artısında da ayni durumun oldugunu ve kendilerinin hiç bir şekilde satış sıkıntılarının olmadığını, Ocak ayı içerisinde kesinlikle gelecegini söyledi. Eğer almak istediğim aracı ÖTV artısından sonra almam durumunda indirimlerle beraber 64.000₺ ye gelecegini söyledi. Şu an param hazır olaydı kesinlikle alırdım ancak para elime inşallah ocakta geçecek ve artık bekleyip görmekten başka şansım yok. Bu ÖTV artısı muhabbeti de artık baydı. Olan Vatandaşa oluyor da kimin umrunda....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğuş Oto ötv zammini bahane ederek fiyatta gecirme operasyonu yapacak. Şimdiden altyapıyı hazırlıyor.

• Valla inşallah oyledir. Yoksa %60 nedir abi ya bir de 1.2 Araçları da kapsayacak diyor...

• Söğüş Oto Keklik Avında Vol.215465435486735148
  • 1.2 comfortline arabaya 60 bin tl paramı verilir bırakın yahu.. O paralara 2. el ne arabalar var..
  • B sınıfı araca 50 bin normal,
    1.2 araca 60 vermeyi mi takıntı yaptınız
    Bence bize müstehak
  • Almayın arkadaşım. Alıyorsunuz, ondan şımarıyorlar. Almayın. İndirimin alasını görürsünüz.

Zaten insanca olmayan vergiye zam gelecekmiş, o yüzden zam gelmeden almak lazımmış. Yok abi böyle birşey. "Allah belalarını versin, hiç almıyorum ulan!" demediğiniz sürece bu sopa inmeyecek sırtınızdan. Bu ülkede cacık kadar aklı olan adam düzen değişene kadar, şehir içinde araba kullanıyorsa 15.000TL'yi geçmeyecek çöp bir arabaya binmeli. Araba bir ihtiyaç evet. Sıfır araba bir ihtiyaç değil.

Yılda 20.000km'den az yol yapmasına rağmen 5 senede bir araba değiştiren arkadaş: Arabanı 10 senede bir değiştirsen ne olur?
    İnsanlar elinden geldiğince almaktan çekinse, bir zahmet arabasına bir-iki yıl daha binse ne olur? Çatlar mı?

Karşınızdaki insanların ar damarı çatlak olduğu için, onları diz çöktürecek tek konu paradır. Alımı kesin. Kodamanlar hem size hem onlara, onlar da size diz çöküp yalvarmıyor mu görelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gresyagı hediye ediyorlarmıymış ?
  • Forum olarak alımı biz burda kesiyoruz ama yarın Cumartesi, gidin bakın bakalım bayilere.... Görmesem inanmazdım bildigin Gimsa market gibi .....

• quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

Gresyagı hediye ediyorlarmıymış ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

Gresyagı hediye ediyorlarmıymış ?

hani öpüyorlar ya bizi rahat öpsünler diye gres yagı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkay02

Forum olarak alımı biz burda kesiyoruz ama yarın Cumartesi, gidin bakın bakalım bayilere.... Görmesem inanmazdım bildigin Gimsa market gibi .....

Öğrenciyken Gimsa markete gider boş gezerdik. Dersler de boş olursa en üst katta otururduk. Masalarında az ders çalışmadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: cenkay02

Forum olarak alımı biz burda kesiyoruz ama yarın Cumartesi, gidin bakın bakalım bayilere.... Görmesem inanmazdım bildigin Gimsa market gibi .....

Öğrenciyken Gimsa markete gider boş gezerdik. Dersler de boş olursa en üst katta otururduk. Masalarında az ders çalışmadık.

Alıntıları Göster

İşin şakası bir tarafa geçen hafta Balgattaki Doğuş Seat'te bile ilgilenecek müşteri temsilcisi yoktu. Yan tarafındaki vw de ise millet arabalara bakmak için sıra bekliyodu. Yok arkadaş dedim bu iş olmayacak

• Millet eskiden Anladol, 131, Renault 12 sırası beklerdi. Evlerde telefon yoktu, postanede telefon için isim yazdırıp beklerlerdi. Evlere telefon gelince telefon bağlatmak için sıraya girilirdi. Telefon santralinin olmadığı zaman "alo santral bana şu numarayı bağla" denirdi. Santral memuru yanlış bağlayınca "adana çık aradan" muhabbeti dönerdi. Margarin, tüpgaz, şeker kuyruklarını hiç saymıyorum bile.

VW efsanesi şekil değiştirmesine karşın kuyruğa girme geleneği bozulmamış. Sadece VW değil Seat bile aynı diyorsunuz. Bu durumda distribütör firmada kusur aramak lazım.
  • Artabilir adamlar yanlış birşey söylememiş. Hükümet neyi yalanladı ise hep gerçekleşti. Ayrıca ciddi bir göçmen ve ortadoğuya harcana para durumu var, bunlar mutlaka bir yerlerden kapatılacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.