|
Bildirim
|
kesinlikle haksızsınız.
bir adam elinde parayla geliyor. satmıyorum mu diyeceksin. galerici sar ordan 5 tane diyor. danışmanın servis elemanın bahşisini veriyor. sizin gibi paspas için 1 saat zırlayan tiplerle mi uğraşsın. yada sen satış danışmanı olsan hangi müşteri profilini seçerdin ? |
hiçbir satıcı aldığı fiyatı söylemez. CSB
|
Galerici size 255 dediği arabayı 210'a aldığını söyledi yani? Komikmiş.
|
Sen galericisin belli ettin kendini st de olabilirsin, karaborsacılık ne zamandan beri dürüst iş oldu, boşuna dayak atmıyorlar bazılarına...
|
Peşkeş çekmek ne ?
Parasıyla alıyor arkadaş. PARASINI BASIYOR ALIYOR. RİSK ALIYOR. ÖTV İNDİRİMİ OLUR.DOLU OLUR. SEL OLUR. DOLAR ALACAGIMA ARABA ALIRIM DİYOR GALERİCİ. KİMSE KİMSEYE ZORLA MAL SATMIYOR. ŞU BAŞLIKLARI BAZEN İLKOKUL COCUKLARI AÇIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ADAMIN PARASI VAR PARASI. PARASI OLAN ALTINDAKI MALI ALIR. ARKADAN TAMPONA TIKLAR. SAT BANA BUNU YOKSA BENIMLE UĞRASIRSIN DİYOR. DÜNYADAN HABERİNİZ YOK, YAŞIYORUM DİYE NEFES ALIYORSUNUZ. |
anlayamadım 150'ye aldım dese ne olacak ki, satış fiyatı 255 işte.
|
pardon mağara ne tarafta :) liste fiyatı 199 olan pejo 2008 i taa diyarbakırdan şubat ayında 209'a aldık. Şimdi ilana 250 ye koysam millet sıraya girer.
Galericiler artık araçları topluyor. Satış temsilcisi olsan kendinle uğraşır mısın? gidicen bakıcan düşünücen yatıcan kalkıcan alayım mı almiyim mi 50 kere pazarlık yapıcan paspas isteyecen hediye isteyecen. Kredi çıkacak mı çıkmayacak mı 50 tane dert galerici basıyor parayı bitiyor hadi geçmiş olsun. Bende st olsam kendimle muhatap olmam. |
hocam bu ülke esnafının (en büyüğünden en küçüğüne) hepsi sahtekardır.
binde bir dürüst esnaf çıkar onlarda en fazla 3-4 yıla batar, sistem böyle. |
Hocam kaynak nedir sanki biraz üstüne oturduğun organ gibi geldi :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 14 Temmuz 2020; 10:42:28 > |
|
|