Bildirim
İkinci el araç alım satımında oto galerilere sigorta kolaylığı getirildi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Vatandaşa bu imkan yok galericiye mi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Al sat yapanlar için getirdiler. Trafik sigortasız araç büyük sıkıntı. Allah muhafaza gelip çarpsa mahkeme harici çözüm yok
Kesinlikle Katılıyorum... Vatandaş Sigorta Olmadan Trafiğe Çıkacak Kaza Yapacak Sigorta Yok ve Büyük Sıkıntı... Yaptıranın Suçu Ne Peki Mahkemelerde Süründüreceksin...
Vatandaşa Bu İmkan Neden Verilsin... Sigortası Olmadan Trafikte Çıkıyor Kaza Yapıp Diğer Sigortası Olanları Mağdur Mu Etsin... Bunu mu İstiyorsunuz... Bu Arada Sigortacı Olarak Konuşuyorum... Buna Benzer Yuzlerce Olayla Karşılaştım ve Karşılaşmaya Devam Ediyorum...
Galerici sanki çıkmıyor trafiğe sigortasiz araçla. Bırakın Allah aşkına.
1 ayda satilmazsa ne olacak? satilinca zaten iptal edilip kalan tutar iade edilmiyor mu?
-
Üstad konu ile alakasız bi sorum var sigortacısınız diye. SBM de gözüken fiyatları acenteler neden yapamıyor.
Mesela SBM de A şirketi 7000 tl teklif veriyor, poliçe aşamasında acenta A şirketi 10000 teklif verdi diyor.
-
SBM de çıkan fiyatlar... Hazinenin yayınladığı taban rakamlar... Ancak sigorta şirketleri maalsef gördüğünüz rakamlara sigortayı yapmıyorlar... Ekran Görüntüsü alın sikayet edin... Başka çare yok maalesef...
Tamam Kardeşim Sen Nasıl İstersen Bırakırım...
200 bin teminat limitiyle gelip çarpınca adam insaflı değilse her türlü mahkemelik oluyorsunuz zaten. Trafik üzerine İMM sigortasını da zorunlu tutmaları lazım.
-
Sigorta primleri neden yüksek?
* çünkü bir kesim (taksici, dolmuş, kamyon vesaire) ödemesi gereken primleri ödemiyorlar. sırf onlar için tavan fiyat uygulaması var. Ankara'da lobileri güçlü bunu biliyorsunuz. Onlar ödemeyince havuz herkese bölüştürülüyor.
* çünkü eğitimsiziz. araba kullanmayı, kurallara uymayı bilmiyoruz. Caydırıcı cezalar yok.
* çünkü alt yapı yetersiz , yollar dar, bozuk, işaretler, çizgiler olması gerektiği gibi değil.
* çünkü işleyen hukuk yok, kazadan 8 sene sonra mahkemeden ne tazminat çıkacağını bilmiyor sigorta şirketi.
sigorta şirketlerini suçlayıp, karnınızdan boşa sallamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 26 Aralık 2024; 10:23:06 >
-
Primler neden yüksek için verdiğin cevap yanlış dostum.
Primler Türkiye varlık fonu yüzünden yüksek. Türkiye sigorta tvf ye bağlandığından beri trafik sigortaları saçma sapan bir yerlere gitmeye başladı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sigorta primleri neden yüksek?
* çünkü bir kesim (taksici, dolmuş, kamyon vesaire) ödemesi gereken primleri ödemiyorlar. sırf onlar için tavan fiyat uygulaması var. Ankara'da lobileri güçlü bunu biliyorsunuz. Onlar ödemeyince havuz herkese bölüştürülüyor. * çünkü eğitimsiziz. araba kullanmayı, kurallara uymayı bilmiyoruz. Caydırıcı cezalar yok. * çünkü alt yapı yetersiz , yollar dar, bozuk, işaretler, çizgiler olması gerektiği gibi değil. * çünkü işleyen hukuk yok, kazadan 8 sene sonra mahkemeden ne tazminat çıkacağını bilmiyor sigorta şirketi. sigorta şirketlerini suçlayıp, karnınızdan boşa sallamayın. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X