Şimdi Ara

Doğuş Oto ve Volkswagen'i Tüketici Hakem Heyeti'ne Şikayet Ettim. SONUÇ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
12.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gereken belge bilgiler bu tip bi işe kalkışmadan evvel hazırlık aşamaları bu başvurunun kural ve kaideleri gerçekten çok değerli tecrubeler edinmişsiniz. benim bildiğim 300-500tlye kadar bakıyorlar kıymetli alımlarda böyle bi hakkımın olabileceğini dahi bimiyordum benim gibi bisürü insan vardır eminim baş vursam dahi milyarlık şirketlere karşı haklı bulunabileeğimizi bilmiyoruz
    özel mesaj atılamıyor bakım çalışması vs.
  • Uğraşmışsınız ve sonucunu almışsınız, daha ne olsun. Tebrikler...
  • Zorla güzellik olmaz derler ya hayır araç konusunda gerçekten olur.
  • yani arabayi satana kadar deidginiz gibi 1001 takla atarlar, sonra herseyde camura yatarlar, ne denirki
  • Takdire şayan ayakta alkışlıyorum
  • Tebrik ediyorum hocam kararlılığınızla istediğiniz sonucu elde etmişsiniz
  • Herkes hakkını arasa sizin gibi bu ülkede hersey çok daha güzel olur...

Tebrikler.
  • Avrupa'da Amerika'da insanlar haksızlığa uğradığında çatır çatır mahkemeye verip kazanıyorlar. Biz ise kadere boyun eğiyoruz. Hayırlısi olsun deyip üstünde durmuyoruz. Sanırım yıllarca baskı girmemizin sonucu bunlar. Polis kızar, asker dinlemez, hakim azarlar, hastanelerde hademe bile kovar. Hep azarlandik, hakkımızı arayamaz olduk. Hatta hakkımız olduğunu bile unuttuk. Sizin yerinize cahil biri olsaydı Yine kadere boyun egecekti. Hakkımızı aramayı bilmeliyiz. Iyi etmişsiniz, elinize sağlık.
  • Helal olsun valla.Zaten insanlar sizin gibi yapmadığı için bu servisler tepemize çıktı...
  • Tebrik ederim. Ben de bir bilgisayar firmasına karşı yapmıştım bunu. Sonuç, paramı geri aldım. Tavsiyem hukuki yollara başvurmaktan çekinilmemeli.

Yalnız sizin durumunuzda bir şey dikkatimi çekti. Tüketici hakem heyetinin belirli bir limite (mesela 800 TL) kadar karar verebildiğini biliyorum. Size herhangi bir şey söylemeden direk işlem yapmışlar anlaşılan.
  • bizim aldığımız araclar nedeniyle, para bolluğunda şuurlarını yitirmiş bu kibirli insanlara çok güzel ders vermişsiniz, böyle bir durumda hepimiz sizin gibi yapmalıyız ki, varoluş nedeni olan bizlere gerekli ilgi alakayı göstersinler, tekrar tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

250 tl için şu uğraştırdıkları işe bak. Çok ayıp etmiş Doğuş.

doğuşun tek ayıbı bu değil ki.eğer forumdaki tüm arkadaşlar bu tür şikayetlerini yazsalar roman olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten herkese örnek olacak bir konu olmuş.Ben de tebrik ediyorum sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: playumb

250 tl için şu uğraştırdıkları işe bak. Çok ayıp etmiş Doğuş.

doğuşun tek ayıbı bu değil ki.eğer forumdaki tüm arkadaşlar bu tür şikayetlerini yazsalar roman olur

doğuşun ağına düşenler kan kusar kızılcık şerbeti içtim der yinede memnuniyetsizlik belli etmezler masonik bi adet wv biraderliği

• sonuna kadar okudum herkes sizin gibi davransa idi siz ilk baş vurduğunuzda sizi hiç uğraştırmadan o çıtaları değiştirirlerdi
  • Süper iş tebrikler. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yılın tüketicisine aday olabilirsiniz.
  • Çok güzel yapmışınız,toplum olarak hakkımızı aramayı bilmiyoruz.

İnanın herkes sizin gibi yapsa çok daha güzel hizmet alırız,problem yaşamayız...

Hiç tepki vermiyoruz. Toplum olarak koyuna dönmüşüz.
  • kimin daha güçlü olduğunu gösterdiğiniz için tebrikler
  • Hakkınızı söke söke almanız ve bunun doyumsuz zevki. Tebrikler
  • ellerinize sağlık çok iyi yapmışsınız

hayır 250 liralık parça için müşteriyi bu kadar huzursuz etmenin ne anlamı var ki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.