Şimdi Ara

Doğuş Otomotiv Staj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarın Doğuş Otomotiv Şekerpınar şubesi ile staj görüşmesi yapacağım daha önce çalışanlar, çalışacaklar bana biraz iyi veya kötü yönlerini aktarabilirlerse sevinirim...
    Teşekkürler...

• Fiyatlar'a neden bu kadar bindiriyorsunuz diye sorabilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç çalışmadım ama büyük şirket sattıkları araba sayısına göre
  • para almayacaksın ve 300 saat boyunca 1.5 ay it gibi çalıştıralacaksın sabah 8 akşam 5 olması lazım kiii ama seni doğuş otomotiv ölse 5 te bırakmaz.
  • Benim de bir bilgim yok ama mesajım bulunsun.Bakalım neler yaptırıyorlarmış
  • Du bakalım merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maydonoz Lastigi

para almayacaksın ve 300 saat boyunca 1.5 ay it gibi çalıştıralacaksın sabah 8 akşam 5 olması lazım kiii ama seni doğuş otomotiv ölse 5 te bırakmaz.

o.O fazlasıyla şok oldum... Stajyerleri bu kadar eziyorlar mı yahu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uludağ otomotiv
    2 yıl önce açıldı
    OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ
    12 yıl önce açıldı
    Uludağ otomotiv gerçeği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRocK62

quote:

para almayacaksın ve 300 saat boyunca 1.5 ay it gibi çalıştıralacaksın sabah 8 akşam 5 olması lazım kiii ama seni doğuş otomotiv ölse 5 te bırakmaz.

sen beleş işçiyi çalıştırmazmısın
  • quote:

quote:

quote:

O değil de çalışan neden bedavaya çalıştırılır ki? Stajyer maaşı askeri ücretin 4/1 olmalı yani birkaç arkadaşım bu şekilde almıştı maaş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O değil de çalışan neden bedavaya çalıştırılır ki? Stajyer maaşı askeri ücretin 4/1 olmalı yani birkaç arkadaşım bu şekilde almıştı maaş.

okul dönemi içerisinde gidersen eğer bu işletme olarak geçer ve 8 ay haftanın 3 günü staj yaparsın. bu fabrika olur,hastane olur senin okuduğun bölümün ticari herhangi bir firması. ama eğer okul döneminde işletmeye gitmiyorsan, okuduğun okulda öyle birşey yoksa,puanın yetmemişse. okulun 3 gününü okulundaki atölyede geçirirsin geri kalan 1.5 gün ise kültür derslerini alırsın.

işletmeye gidenler 3 te 1 i maaş alıyor. yani buda demek oluyorki 280tl civarı. klavyemde shift tuşu bozuk parantez,slaç yapamıyorum.

ama zorunlu yaz stajı yapacaksan eğer ki bu 300 saat bazı okullarda 400 saat olabiliyor. bu yaptığın staj karşılığında herhangi bir ücret talep edemezsin.

• Anlıyorum, ancak ben okul için staj yapacağım. Ticaret Meslek Lisesi öğrencisiyim, haftanın 3 günü staj yapacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.