Şimdi Ara

Uludağ otomotiv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamlar neden motor rektefiye ederken herşeyi değiştiriyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oto Tamircim için de fiyatlarının yüksek olduğundan bahsediliyor.

Son zamanlarda bu Youtube tamircilerinden dert yakinanlarin yorumlarına denk geliyorum. Youtubede güzel işçiliklerin reelde hiçbir alakasının olmadığı çok belirtiliyor.

Ustanın videoda babacan tavırla, şunu yapmazsanız böyle olur lafına takipçi buna kanıp gidiyor. Usta, videoda bahsettiği önemli işlemi daha kendisi yapmıyor. Videoda akıl dağıtmaya gelince iyi.

Uludağ Otomotivi, "şok şok şok, öyle bir arıza çıktı ki" gibi başlıklar kullandığı için takip etmiyordum. Murat Usta diye bir kanal da bu yöntemi kullanıyor.

Mesela bir youtube yorumu;

Geçen burada bir arkadaş paylaşmıştı getz araca 83000 tl fatura çıkardılar diye, gerçekten kanım dondu ben seat servisinde üst kapak rektefiye ve sökülen her parçanın değişimine 22 bin tl ödemiştim 2018 ibiza için.

Gerçekten güvenilmez olduklarını düşünüyorum, şeffaf olsunlar her işin sonunda şu kadar tuttu desinler o zaman değerlendirelim aldıkları paraya göre işçiliklerini.

• Daha çok kazanmak için olabilir mi ? Değişmesi gerekenler değişir elbette buna diyecek yok ama iyi liste çıkarıyorlar... Aşağıdaki konuyu hatırlattı...

https://forum.donanimhaber.com/uludag-otomotiv-gercegi--154880998

• Oto Tamircim için de fiyatlarının yüksek olduğundan bahsediliyor.

Son zamanlarda bu Youtube tamircilerinden dert yakinanlarin yorumlarına denk geliyorum. Youtubede güzel işçiliklerin reelde hiçbir alakasının olmadığı çok belirtiliyor.

Ustanın videoda babacan tavırla, şunu yapmazsanız böyle olur lafına takipçi buna kanıp gidiyor. Usta, videoda bahsettiği önemli işlemi daha kendisi yapmıyor. Videoda akıl dağıtmaya gelince iyi.

Uludağ Otomotivi, "şok şok şok, öyle bir arıza çıktı ki" gibi başlıklar kullandığı için takip etmiyordum. Murat Usta diye bir kanal da bu yöntemi kullanıyor.

Mesela bir youtube yorumu;
    Uludağ otomotiv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 4 Şubat 2023; 18:19:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Savunmadım Çıkar Göster kullanıcısına yanıt
    İçlerinde en samimisi ve bilgi aktaranı İsmail usta. Adam videolarda bana sakın tamire gelmeyin benim işim başımdan aşkın bu videoları yanlış iş yapanlar izlesin doğrusunu yapsın diye çekiyorum diyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uludağ Otomotiv'in bir videosunda tam hatırlamıyorum da bir Renault yapmışlardı, araç tesliminde araç sahibinin yüzü öyle bir düşmüştü ki, yorumlarda bile herkes çıkan faturayı konuşuyordu. Sanırım doğruymuş.

• Geçen burada bir arkadaş paylaşmıştı getz araca 83000 tl fatura çıkardılar diye, gerçekten kanım dondu ben seat servisinde üst kapak rektefiye ve sökülen her parçanın değişimine 22 bin tl ödemiştim 2018 ibiza için.

Gerçekten güvenilmez olduklarını düşünüyorum, şeffaf olsunlar her işin sonunda şu kadar tuttu desinler o zaman değerlendirelim aldıkları paraya göre işçiliklerini.

• motor söküp takmak pahalı işçilik malesef. bir de toplamak baya uçuruyor fiyatları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yarım litre benzin ve fırça kullanmak yerine habire balata spreyi kullanıyorlar 25-30liraya mâl olacak iş için araba sahibine belki 200liradan fazla maliyet yukluyorlar bir de başlıkları flaş flaş şok şok vs gidiyor insanın izleyesi gelmiyor

• Uludağ otomotiv KESİCİİ GARAGEyoutube
    Bu tarz videoların devamı için abone olmayı unutmayalım
    https://www.youtube.com/watch?v=adSDOSlq-QY

bu adamın videoları hoşuma gidiyor. gerçi ne kadar para alıyor bilmiyorum.

• Kalorifer petek temizlik videolari çok rahatlatıcı bu arada.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

İsmail usta ve diğer ustalar hakkında yorumum şurada dursun;

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/151505725

Tamirhane ve Kesicii Garage çalışmalarını takip ediyorum. Videolardaki haliyle güzel işçilikleri var. Ama bu güzel işçilikleri, karakterleri sadece video ile mi sınırlı onu bilmiyorum. Umarım video haricinde de böyledirler.

• Uludağ otomotiv
  • Savunmadım Çıkar Göster kullanıcısına yanıt
    Ben iş yaptıracam gözüyle izlemiyorum bilgi amaçlı izliyorum. Onun sayesinde triger değişiminin atom parçalamak olmadığını farkettim ve kendim değiştim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hararet yapan, conta yakan her arabaya conta falan yaparken hiçbir şekilde arızanın kök nedeni olan radyatöre işlem yapmıyorlar.

• İsmail usta'nın bir takipçisi dükkanına aracını yaptırmak için gittiğini,o kadar çok müşterisi vardı ki yüzüme bile bakmadı diye ustanın kanalında söylemişti.Ben şahsen hiçbirisinin youtube kanalındaki gibi bu kadar detaylı olarak bir araçla ilgileneceğini zannetmiyorum.Adamların da suçu yok bu işin doğasına aykırı.Hangi dükkana gitsen senden başka mutlaka iki üç müşteri daha var.Adamlar o kadar soğukkanlı olmuşlar ki en ufak muhabbet istemiyorlar.Ustası da çırağı daboş dursa da çalışsa da sürekli yoğunlar.Zaten ben bu antep sanayisindeki mağara adamı görünümlü ustalar yüzünden artık hemen hemen her tamirimi kendim yapıyorum.Herhalde en kötü ustalar antepdedir zannedersem.Kibirlweinden geberecekler neredeyse

• Uludağ otomotiv sürekli motor indirtiyor,

İsmail usta ve Arslan usta bana göre daha insaflı görünüyor..

• Tamirhane, formen motors, beğendiğim ddüzgün iş yapan kanallar,

İsmail Usta burnu havada bir videoda bijonların tork anahtarı sıkılması lazım yazmışlar oda bunu söyleyip çok biliyolarsa kendileri yapsın demişti. Doğrusu o bizim vaktimiz yok para kazanmak için böyle yapıyoruz demeliydi.

• Meraksiz ama yetenekli bir milletiz aslinda. Birde imkanlarimiz kisitli malesef.

En son balata fiyatlarina baktigimda balata dahil iscilik dahil, 2500 , 3000 ler havada ucuyordu. Bende kendi balatami 650 tl ye aldim ve youtube dan arastirarak kendim taktim.

Cogu kimsenin oldugu gibi , malesef kendi evimin onunde yer olmadigindan bir ara piknige gittigimde ekipmanlarimida yanimda goturdum. Mangal kenarda hazirlanirken bende on fren balatalarimi degistirdim.

Yapabilirsiniz arkadaslar internet sinirsiz kaynaklarla dolu. Turkce bulamiyorsaniz , İngilizce aratin, almanca aratin, fransizca aratin. Google ceviri cok ise yariyor.

• Motor açılmışken değiştirmesin mi paran yoksa arabaya binme

Hayır trigeri değişirken devirdaim değiştirmemek gibi bu açmış hazır dağılmış motor ne gerekiyorsa yenileyeceksin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.