Şimdi Ara

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ NASIL BİR ÜNİVERSİTE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar doğuş üniversitesi hakkında biraz bilgilendirebilir misiniz orda okuyan yada okumayan arkadaşlar eğitimi ve eğitim kadrosu nasıldır bursu kesiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lupusov07 -- 29 Haziran 2014; 21:59:13 >

• up
  • up
  • up
  • Ortalama bir üniversite.Geçen sene Beykent Üniversitesi tarafından satın alındı.Büyük mali zorluklar yaşayıp,hocalarını işten çıkarmak durumunda kalıyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Te?ekkür ederim hocam
  • bende eylemlerden duyup "ticarethane" olarak algı bıraktı ben şahsen eledim bu üniversiteyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bir tanıdığım Makine Mühendisliği okuyor, ben de dün gidip konuştum, üst üste iki kez disiplin cezası almadığın takdirde herhangi bir burs kesimi olmuyormuş. İstersen 10 sene oku yine de burs geçerliymiş. Ancak yaz okuluna kalınırsa yaz okulunun parasını alıyorlarmış. Eğitim kadrosuna gelinirse (Makine Mühendisliği için konuşuyorum) hocaların büyük kısmı İTÜ ve YTÜ'den geliyormuş.

Benim de sorum şu olacak: (Bilgisayar Mühendisliği)
    Ben Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü ile Doğuş Üniversitesi arasında kaldım. GYTE akademik açıdan çok daha iyi falan ama dersleri çok zormuş ve ben pek sıkıntıya gelebilen bir insan değilim. Doğuş'un da daha kolay olacağını düşünüyorum ve yan dal olarak İşletme yaparım diyorum buraya gidersem. Doğuş'tan mezun olursam iş bulma konusunda sıkıntı çeker miyim? Eğitim kalitesi vb. siz ne düşünüyorsunuz?

• Bilgilendirmen için teşekkür ederim fakat senin soruna malesef bir cevabım yok :(
  • Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.