Şimdi Ara

Doki Doki Edebiyat Kulübü! Türkçe Yama v1.1 Yayınlandı! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aminoasit

Çok güzel bir iş olmuş bu. Tebrik ederim.

Oyunu benim gibi baştan kuran oldu mu? :D Bildiğin steam dosyalarını sildim,tekrar yükledim, baktım hala bozuk.

Peki bu diğer senaryolara nasıl başlayacağım, geçmiyor bu son sahne, korkuyorum artık :)
    DDEK’nin kurulu olduğu yerde, game klasöründe bulunan firstrun dosyasını silip oyunu yeniden başlatmanız ve kayıt dosyalarınızın silinmesini onaylamanız yeterli olacaktır.

Olumlu yorumlarınız için hepinize teşekkür ederiz. Üzerinde çalıştığımız bolca çeviri projesi var ve onların DDEK’den çok daha çarpıcı ve etkileyici olduklarını garanti ediyoruz. Onları da oynamanız dileğiyle ^^

~Ecciel
  • Konudaki yorumları biraz okudum ve çeviriyi yapan arkadaşlara haksızlık edildiğini düşünüyorum.Eleştirenlerde kendince haklı aslında merakla,bir hevesle bilgi almak istediklerinde terslenmek hoş olmuyor gerçekten (belkide terslenmiyorlar ama öanlaşılmış olabilir) umarım bu ve bunun gibi çeviri yapan ekipler bunu göz önünde bulundururlar.

Her neyse.Benimde uzun süredir beklediğim bir çevirydi.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Elinize emeğinize sağlık arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

Çok güzel bir iş olmuş bu. Tebrik ederim.

Oyunu benim gibi baştan kuran oldu mu? :D Bildiğin steam dosyalarını sildim,tekrar yükledim, baktım hala bozuk.

Peki bu diğer senaryolara nasıl başlayacağım, geçmiyor bu son sahne, korkuyorum artık :)
    @BakaYume Merhaba, emeğiniz için teşekkür ediyorum, böyle projelerde sizi daha çok görmek isterim.

@aminoasit arkadaşım sizin bir sorununuz yok sanıyorum..

Oyunu oynayacak olan arkadaşları uyarıyorum burası tamamen spoiler olacak. O yüzden SPOILER Yazıyorum ki devamını istemeyenler okumasın.

!!!!!!
    Sayori odasında asılı bulduktan oyun Sayori karakterini siliyor, yani filmler de gördük çok örneği var Oynadığımız karakterin başından büyük bir travma geçtiğin de beyin bu anları siler, Sayori ile hiç tanışmamış gibi olur. Oyun bunu yapmış. Nasıl oluyorsa diğer karakterlerde hatırlamıyor :)

Bu sahneden sonra piksel sorunları çıkıyor aslında oyunun kendi yapımı böyle.. Oyun tekrar baştan başlanmıyor kaydı silinmeden Sayori olmadan devam ediyor. Partiye davet edecek kişi bu kez Sayori yerine Monika oluyor. Önceden Sayori geldiği zamanlarda piksel oynamalar oluyor tam o sırada Monika çıkıyor. Bu bilinçli bir şekilde yapılmış bir şey.

Yani Sayori öldükten sonra oyun otomatik olarak oyun dosyaların içinde characters içinde göreceksin ki Sayori silinmiş.. Oyun tüm karakterleri öldürecek şekilde ilerlemeniz yönde tasarlanmış zannımca :)))

Oyun otomatik ana menüye geldiyse o ölen karakter olmadan yeniden oyuna başlamanız için KAYITLARI SİLMEDEN devam edeceksiniz, silerseniz yine aynı yere dönmüş olursunuz.. Benim anladığım bu..

@BakaYume Bu arada oyun otomatik ana menüye geldiğin de karakter bozulması yaşandı, oyunu silmeden yamayı silip tekrar yüklediğim de düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jane23 -- 28 Kasım 2018; 5:40:6 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.