Şimdi Ara

Doki Doki Edebiyat Kulübü! Türkçe Yama v1.1 Yayınlandı! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farty

Tek cevabım, Discord kanalımıza gel seninle bir konuşalım:https://discord.gg/BPKX8Cj

Alıntıları Göster
    Hey allahim bana cevap yazacak, gece ikide discorda cagıracak zamanı buluyor, kıytırık bir yamayı yapamiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayumi Hamasaki

Hey allahim bana cevap yazacak, gece ikide discorda cagıracak zamanı buluyor, kıytırık bir yamayı yapamiyor

Alıntıları Göster
    O yanıtı yamayla uğraşırken yazdım zaten. Sana bir dakika yanıt yazmak yamanın gidişatını etkilemiyor merak etme. Adamakıllı gel Discord'a derdini anlat, konuşalım, ha anlatmayacaksan da tanımadığın insanlara karşı atıp tutma, boş yapma. Forum ortamında çözülecek bir mesele değil bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyunun hızlıca çevirilmesi lazım bu geceden sonra büyük hype ile alınacak oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

Bu oyunun hızlıca çevirilmesi lazım bu geceden sonra büyük hype ile alınacak oyun
    Yapılacak pek bir şey kalmadı hocam, yüksek ihtimalle bu hafta çıkaracağız.
  • Oynamaya fırsat bulamadığım oyunlardan biridir, burada yama projesini görünce bu ödüllü oyunu en kısa sürede yamanızla oynamayı bekliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yama v1.0 yayımlandı! Herkese iyi eğlenceler dileriz.

İndirmek için tıklayın
  • Emekleriniz için çok teşekkürler dostlar
  • Bu grafikteki oyunları pek oynadığımı söyleyemem ama Doki Doki Literature Club konusu ve atmosferi gereği ilgimi çekmişti. Türkçe yama da olunca şans verebilirim artık, elinize sağlık.

Edit: Oyunu bitirdim. Gerçek anlamda. Spoiler vermeden konuşacağım. Aslında beklediğimden kısa çıktı, bu tarzda(oynayanlar anladı) bir oyunu daha önce oynadığım için fazla şaşırdığım yerler olmadı ancak; 13-17 yaşları arasında olup, çorumdaki mezarlıktaki kız, karadedeler gibi olayları Youtube'da sömüren gençler etkilenebilir.
    Tabi oyunun bedava olması, diyalogları, değişik ekran tasarımları etkileyici. O yüzden daha uzun olmasını isterdim. Muhtemelen diğer senaryoları da deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 19 Eylül 2018; 1:46:4 >
  • Oyunu bitirdim fakat kaydettiğim slotların hepsi bir anda silindi. Tekrar istediğim yerden devam etmem mümkün değil mi ?

Düzeltme: Şimdi yeni oyuna tekrar başladığımda işin rengi değişiyormuş onu farkettim. Bu yüzden siliniyor heralde eski kayıtlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_can -- 18 Eylül 2018; 19:42:44 >
  • Hasta bir oyun okuduğumuz kadarı ile. Yamayı deneyeceğim teşekkür ederiz.

• Çeviri için elinize sağlık:) Bu nasıl bir oyun böyle. Psikolojim bozuldu moralim sıfffırr sıfffır sıffır :D
  • Önceki gün yayınladığımız hatalı kurulum dosyası düzeltilmiştir.
    Yeni kurulum dosyasını şuradan indirebilirsiniz.
  • Doki Doki Edebiyat Kulübü! Türkçe Yama v1.1 yayınlandı.
    İndirmek için tıklayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BakaYume

Doki Doki Edebiyat Kulübü! Türkçe Yama v1.1 yayınlandı.
    İndirmek için tıklayınız.
    elinize sağlık. harika bir iş yaptınız. çok teşekkürler.
  • Teşekkürler,başarılarının devamını dileriz.

• Teşekkürler çeviri için yeni başladım iyi gözüküyor. Chicken translate falan da değil anlaşılır olmuş. Emeğin için tekrar teşekkürler.
  • Oynadığım oyunlar arasında ilk 3 e girebilecek kalitedeydi (witcher 3 e 600 saatini gömmüş biri olarak söylüyorum) her sonu her senaryoyu ayrı ayrı denedim her seferinde de oyun beni şaşırtmayı başardı spoiler vermiyorum o yüzden ilk 2 saatlik sürece sabredip muhakkak oynayın oyunu kesinlikle pişman olmayacaksınız. Ayrıca çeviri ekibine çok teşekkürler gerçekten kaliteli bir yama ortaya koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4XCUE -- 17 Ekim 2018; 12:52:7 >
  • çeviri için teşekkürler
  • Bu tarz hikayesi iyi görsel roman önerisi olacak var mı? +18 içerikler bulunması önemli değil. Bu arada çeviri çok iyiydi, yeni projelerinizi merakla bekliyorum.
  • Çok güzel bir iş olmuş bu. Tebrik ederim.

Oyunu benim gibi baştan kuran oldu mu? :D Bildiğin steam dosyalarını sildim,tekrar yükledim, baktım hala bozuk.

Peki bu diğer senaryolara nasıl başlayacağım, geçmiyor bu son sahne, korkuyorum artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 30 Ekim 2018; 21:57:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.