Şimdi Ara

Doktor boyun uzamaz dedi ? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 16 yaşındayım bu doktora gittikten sonra kendimden soğumaya basladım lütfen dalga geçmeyin ama çok kötü bişey uzun uzun anlatmıycam, 1 ay once doktora gittik el kemikleri bilek kemiklerine felan baktı ve fazla açıklık kalmamış dedi en fazla 1 2 santim uzarsın dedi ben bunu kaldıramadım çünkü bi erkeğin boyu boyle olamaz diye düşündüm 15 gün önce bi doktora daha gittim o da aynı şeyler söyledi maalesef resmen yıkıldım artık dışarı çıkmak istemiyorum herkesi benden uzun görüyorum yolda gördüğüm kadınlar bile geneli benden uzun oluyor maalesef, kız arkadaşlarımla buluşmaya cesaret edemiyorum sizce doktor böyle demesine rağmen ben uzayabilir miyim? Şansım var mı yani, hiç değilse 1.68-69 olsam yeter.Mesela bugün Beşiktaş'a gittim benden kısa bir insan yok nasıl bişey bu diye düşünüyorum bu kadar kısa olmamalıyım diye felan.

Boyum:1.63
    Annem:1.54
    Babam:1.69

• Internet'ten boy uzatma egzersizlerini bul onları yap belki faydası olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18ine kadar boyun da değişiklik olmassa sen de vücut geliştirme yaparsın kaslı bir vücutla farklılığın olur
  • Peynir, süt gibi ürünleri tüket, basketbol oyna.
    Ayrıca benimde boyum 1.67 aramızda çok fark yok. Kendini barfikse benzer aletlerde kendini gerdirmeye çalışma karın bölgesi ağrıyor sıkıntı oluşturuyor. Elinden birşey gelmiyorsa çokta kafaya takmaya gerek yok.
    Boy bazen sıkıntı olabiliyor fakat kendine has özelliklerini ön plana çıkarırsan, iyi bir meslek sahibi olursan kimse boyunu sorun etmeyecektir.
  • 4 5 aydır fitness yapıyorum zaten ama öğrenmek istediğim şu doktorun bu sözüne rağmen uzama şansım var mı ? ne bileyim çok moral bozucu bişey arkadaşlar takma felan demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan5134 -- 28 Mayıs 2014; 18:15:32 >
  • boy uzatma bitkisi al kullan uzar ömer coşkun da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakma sen doktora. Çoğu cidden işine gereken önemi vermiyor. 20 yaşına kadar uzamaya devam edersin. Annem 160 babam 170 abimle ben 190 cm iz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçenlerde bir arkadaşa daha söylemiştim özet şekilde sana da söylüyorum; tamamen şans meselesi, biraz daha uzayabilirsin ama ek olarak yapacağın şeyler kesinlikle safsata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amrothrim -- 29 Mayıs 2014; 1:49:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan5134

Arkadaşlar 16 yaşındayım bu doktora gittikten sonra kendimden soğumaya basladım lütfen dalga geçmeyin ama çok kötü bişey uzun uzun anlatmıycam, 1 ay once doktora gittik el kemikleri bilek kemiklerine felan baktı ve fazla açıklık kalmamış dedi en fazla 1 2 santim uzarsın dedi ben bunu kaldıramadım çünkü bi erkeğin boyu boyle olamaz diye düşündüm 15 gün önce bi doktora daha gittim o da aynı şeyler söyledi maalesef resmen yıkıldım artık dışarı çıkmak istemiyorum herkesi benden uzun görüyorum yolda gördüğüm kadınlar bile geneli benden uzun oluyor maalesef, kız arkadaşlarımla buluşmaya cesaret edemiyorum sizce doktor böyle demesine rağmen ben uzayabilir miyim? Şansım var mı yani, hiç değilse 1.68-69 olsam yeter.Mesela bugün Beşiktaş'a gittim benden kısa bir insan yok nasıl bişey bu diye düşünüyorum bu kadar kısa olmamalıyım diye felan.

Boyum:1.63
    Annem:1.54
    Babam:1.69

Ben kemik yaşımı ölçtürmeye gitmiştim.O zamanlar 1.65 felanım, net 169 olursun dedi.Bende o zamanlar mal gibi boyumu dert ettim spor felan yaptım şimdi boyum 178.

• Ya bırak genetiğe takılma bizim sülalede kısa boylu en kısa bayan olduğu halde 1,70 falan bir kişi var biraz daha kısa ama
    oda bir bayana göre ideal 1,67 falandır belki ama gel gelelim benim boyum bile 18 yaşından sonra uzadı bende uzamaz uzamaz diyordum
    biraz hareket spor sigara kullanıyorsan bırak kendine gelirsin
  • 25 yaşına kadar uzarsın sıkıntı yapma.en önemlisi uzamayacağını hiç düşünme aklından çıkar çünkü beyin ona odaklanıyor.
  • Ben 15 yaşımdan sonra hiç uzamadım. 18 yaşımdayken doktora gittiğimde uzamazsın demişti haklı da çıktı. Boy 1.66 ama sıkıntı olmuyor.
  • Yaşım 15 boy 175. Yorumları okuyunca sukrettim
  • Sakal yoksa uzarsın
  • Freaky Romeo kullanıcısına yanıt
    Sanada doktor boyun uzamaz dedi mi ? Bana en fazla 2 3 santim dedi heralde veya 1-2
  • quote:

4 5 aydır fitness yapıyorum zaten ama öğrenmek istediğim şu doktorun bu sözüne rağmen uzama şansım var mı ? ne bileyim çok moral bozucu bişey arkadaşlar takma felan demeyin

Hangi doktora gittin

• quote:

Orijinalden alıntı: 57BEŞİKTAŞLI57

Yaşım 15 boy 175. Yorumları okuyunca sukrettim

Lan sen küçükken ne yasadin 3ay önce banada yazmıştin boyla ilgili.Niye boyla ilgili hep konuşuyorsun profesör endokrin doktor musun ? Kendini LeBron felan mi sanion ?

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcngngr

quote:

Orijinalden alıntı: 57BEŞİKTAŞLI57

Yaşım 15 boy 175. Yorumları okuyunca sukrettim

Lan sen küçükken ne yasadin 3ay önce banada yazmıştin boyla ilgili.Niye boyla ilgili hep konuşuyorsun profesör endokrin doktor musun ? Kendini LeBron felan mi sanion ?

boy hakkında bildiklerim çok... ondan millete yardımcı olmaya çalışıyorum unutmayın her insan doğuştan uzun boylu olmaz sonradan uzar benim boyumda çok değil 6 ay önce 168 felandı gerçi şu anda iyi değil ama yaşıtlarımdan uzunum amacım 185 felan hadi size bir kıyak geçeyim ya internete yaş 75 yolun yarısı eder kitabını araştırın ya da her gün interval koşular yapın ayaklarınızı takarak asılın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

4 5 aydır fitness yapıyorum zaten ama öğrenmek istediğim şu doktorun bu sözüne rağmen uzama şansım var mı ? ne bileyim çok moral bozucu bişey arkadaşlar takma felan demeyin

Hangi doktora gittin

Vatan caddesindeki hastaneye gitmiştim endokrinoloji bölümüne.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.