Şimdi Ara

Doktor faciasına ramak kala...ve üçüzlerle mutlu son... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
10.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük geçmiş olsun,Allah analı babalı büyütsün...
    Bu yapılanları o doktorun yanına bırakmayın mümkünse...
  • bebeklerimi gördükten sonra, doktorun adını bile anmak istemiyorum artık...yolda görsem insan yerine koyup dönüp bakmam...
    ne dava ederim, ne kavga ederim...o kendi derdine yansın...ne demişler: eden bulur, inleyen ölür...
    resim eklemeyi becerememişim...en kısa sürede yeniden deneyecegim...

uykusuz geceler zor olmaya başladı. izin bitince bakalım nolacak...hanım tek başına ne kadar dayanabilir, bilemiyorum...

o kadar komik hareketleri varki bebeklerin, saatlerce izlemeye doyamıyoruz...

hastalık kapmasınlar diye ayrı oda ayarlamıştık, kimden kaptılarsa 4-5 gündür grip olmuşlar, sabaha kadar elimizde pompa, sümük temizliyoruz...

akşam saatleri itibarıyla grip banada bulaşmış...yarın ilk iş maske almak...
  • Resim yok mu, şöyle üçü yan yana
  • resim var ama ekleyemedim bir türlü. forumda arama yaptım resim ekleme ile ilgili, ama sonuç bulamadım...
    mesaj yazarkende resim ekleme ile ilgili bir yer bulamadım...
    mesaja resim ekleme ile ilgili bilgi veren arkadaş olursa hemen resim eklemeye çalışacagım...
  • Bu dr.zeki yılmaz dediğiniz herifi şikayet etseniz bi sonuca varılamıyor mu?

Bu arada Allah analı babalı büyütsün

Resim eklemek için hocamwww.tinypic.com a girin
    gözat diyin resmi seçin
    sonra upload now diyin
    bişeyler çıkıcak en alttaki linki kopyalayın
    [simage]kopyaladığın linki buraya yapıştır[/simage] kodlarının arasına yapıştırın
    Bu arada resim jpg değilse biraz bekleyebilirsiniz..
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 13 Ağustos 2009; 13:54:36 >
  • kime neyi şikayet edeceksiniz?
    şikayet makamı saglık bakanlıgı...şikayet ettiginiz ise doktor...
    en fazla, o da ispat edilebilirse uyarı-kınama verilir...
    ama adamın bir yalan lafıyla şikayetiniz sonuçsuz kalabilir...
  •  Doktor faciasına ramak kala...ve üçüzlerle mutlu son...

Çok tatlılarmış :)

Bu arada hocam en alttaki linki koyacaksınız diğerlerine gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 13 Ağustos 2009; 14:02:13 >
  • BeogalogeoL teşekkürler...bu kadar beceriksiz oldugumu bilmiyordum...
    ama bugüne kadar iç resim eklemek gibi bir ihtiyacım olmadıgından, beceriksiz kaldım bu konuda...

bebeklerimiz hızla büyüyorlar...

bugünlerde vakit bulabilirsek, yeni resimler almamız lazım...
  • 1. sıradaki mehmet, dogdugunda 1790 gramdı...akcigerlerinde biraz sorun vardı...halen nefes alırken arada bir problem yaşıyor...özellikle beslenirken...şu an 3200 gram...

2. sırada ibrahim var...1050 gram dogmuştu. şu an 2600 gram..doktorlar o kadar korktularki, dogum öncesi ölme ihtimali oldugunu, kafa yapısının ise özürlü çocuklara benzedigi, yaşama ihtimalinin düşük oldugu söylendi dogumda 12 saat önce... ibrahim doktorlara inat gayet saglıklı, kuvezde bile en kısa kalan oglum...

3.sırada kızımız şükran...1690 gram dogmuştu...şu an 3400 gram civarı...

NAZAR DEGMESİN...

Bu arada, anne sütü yetmedigi için mamaya devam...ocagıma incir agacı diktiler...aylık mama masrafı 900 tl.yi geçiyor...bez ve diger masraflar hariç...
  • ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HOCAM.
  • geçmiş olsun geçmiş gitmiş işte geride 3 yumurcak bırakmış allah hayırlı uzun ömürler versin

yanlız bende kadın olarak diyorum ki allah yengeye kolaylık versin 3 bebekle uğraşmak tek başına nerdeyse imkansız annane babaanne falan yokmu en azından gündüzleri yardım edecek

ben birtaneye cesaret edemiyorum 3 ü düşününce gözlerim karardı valla
    tebrik ederim allah kolaylık versin birde maşallah diyelim iki böcek bir çiçeğe
  • Geçmiş olsun.
  •  Doktor faciasına ramak kala...ve üçüzlerle mutlu son...

MAAŞALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit038

BeogalogeoL teşekkürler...bu kadar beceriksiz oldugumu bilmiyordum...
    ama bugüne kadar iç resim eklemek gibi bir ihtiyacım olmadıgından, beceriksiz kaldım bu konuda...

bebeklerimiz hızla büyüyorlar...

bugünlerde vakit bulabilirsek, yeni resimler almamız lazım...

Bişey değil hocam...
  • şu an için yardımcı yok malesef...yıllık izinde oldugum için ben yardım ediyorum...biberonların yıkanması, beslenmeleri bende...hanımda altlarını temizliyor..sonra uyutuyoruz bol bol...

yardımcının şart oldugunu biliyorum. ama malesef buna imkan yok...

aile büyüklerinden henüz bakım için tam kapasite yardım alamıyoruz. bunda prematüre olmalarının etkisi büyük. odalarına kimsayi almıyoruz geçici olarak...

1 ay sonra yavaş yavaş gün yüzüne çıkaracagız....

günde 8 defa beslenme ve alt degiştirme işlemi var. her 3 saatte bir...

ben gece 4 ve sabah 7 servisleri harici digerlerinde yardımcı oluyorum...

biraz büyürlerse, mamalarıda ekonomik olanlara geçecek...şimdiden ekonomik olarak zorlandık...

6 aylık olunca yogurt, meyve püresi, çorbalar başlar...bizde bir nebze rahatlarız belki...
  • Çok geçmiş olsun kardeşim ya Allah mutlu huzurlu sevgi ve saygıya dayalı güzel bir ömür nasip etsin inşallah...
  • HOCAM büyük geçmiş olsun Allah analı babalı büyümelerini nasip eder inşallah vatana milette sizlere hayırlı evlatlar olurlar.
    bende Kayseri'de oturuyorum ve eşim 3 haftalık hamile internetten doktor ararken bu yazınızı buldum Kayseri'de kime sorduysam sizin doktorunuzu tavsiye etti. Hatta kayınvalidemde ona ameliyat olmuş o bile zeki beyi önerdi. ama bu yazılanları okuyunca kime güveneceğimi şaşırdım.
  • Öncelikle gçmiş olsun diyorum ve şunu da ekliyorum, hstanelerimizde yer olmaması da hepimiz için endişe verici. İyi ki gataya gitmek aklınıza gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 22 Aralık 2010; 7:52:27 >
  • valla hamilelik döneminde bizde çok doktor aramıştık...hatta aylarca randevularının dolu oldugu, randevu vermedigini duyduk...
    araya adam koyarak muayeneye gittik...hemde paramızla....

ama bizi yarı yolda koydu işte...

bizden sonrada bir kaç arkadaşıma benzer durumlar olmuş....

tıp.ta gerçekten üzücü böyle şeyler....

türkiyede insanın degeri bu kadar ama.... 1 kuruş bile fazla degil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit038

valla hamilelik döneminde bizde çok doktor aramıştık...hatta aylarca randevularının dolu oldugu, randevu vermedigini duyduk...
    araya adam koyarak muayeneye gittik...hemde paramızla....

ama bizi yarı yolda koydu işte...

bizden sonrada bir kaç arkadaşıma benzer durumlar olmuş....

tıp.ta gerçekten üzücü böyle şeyler....

türkiyede insanın degeri bu kadar ama.... 1 kuruş bile fazla degil...

Bebekler iyimi hocam?
    ALLAH analı babalı büyütsün.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.