Şimdi Ara

Doktor maaşlarının az olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışma miktarına göre az alıyorlar, sonuçta hayatlarımızı emanet ediyoruz, bir sürü doktor yurt dışına çıkıp duruyor, neden iyileştirme yapılmıyor ki. şu düzende bir pratisyenin en az 150 bin lira, uzmanın da 250 bin lira alması lazım ki işine gücüne düzgün odaklansın.

• yeni rota gazi tıp

• Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek az 😡 Asgari ücret 17002 asgari ücretliler napsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

tıp okusun

• Iyilestirilmis hali bu hocam

• zaten cerrahi uzmanlar devlette o civarda alıyor ozelde 300-500k alıyor cogu

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Yeterli değil yine de

• Hangi alana yönelecen

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

şu an için backend gibi duruyor ama yazılımla ilgili girişimcilik, start-up da kovalayabilirim. master/phd isteyen alanlarla uğraşamam lisanstan sonra okumak istemiyorum. Hayat kaçıyor, en güzel yaşlarımızı boşa harcamak istemiyorum.

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Hocam tusu kazananlar mezun olur olmaz mı kazanıyorlar yoksa bir yıl iki yıl hazırlık mı oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben backend başladım 2 aydır, 3e kadar gittiğim yere kadar gitmek istiyorum (staj için vs) sonra seçmelilerle beraber yeni bir alan seçerim diye düşünüyorum

Ama eğer ders verme olayı yoksa yl de ilgi çekici duruyor bana ya, ya da hem çalışıp hem yl de yapabilirim bir ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 27 Ağustos 2024; 22:20:37 >

kral sen bil müh okuyorsun belki görmüşsündür devin AI diye bir şey sunmuşlardı 5 ay geçti hala ses seda yok sence yatırımcıları tokatlayıp kaçtılar mı ? böyle bir ürün geliştirip 5-6 ay hiçbir şey paylaşmamak çok absürt.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Gördüm ama hiç takip etmedim sonrasında, görünen o ki pek bir etki bırakmamış. Eğer hataları olduğu fark edildi onlarla uğraşıyoruz derlerse tamam ama iyi niyetle yapılmadıysa hiç umursanmaz.

Zaten bizde hoca bile diyordu sektörde işler düşündüğünüzden daha kompleks, aidan korkmanıza gerek yok diye, zaten ben bile kendim çalışırken öyle her hatayı düzeltecek kadar verimi alamıyorum

bana dolandırıcılık gibi geldi. böyle bir uygulama yapıp hiçbir şey göstermemek çok absürt.

kanka ml/ai falan diyorsan master şart zaten ileri seviye işler için de phd istiyorlar. backend'de çok gerek yok.

• Baya bir şeye merakım var aslında da ML (ya da networking, security vs) için yeni mezun arayan bazı şirketler var oralara girilebilir ya da direkt iyi ünide yl için kasılabilir bakalım.

Ya da şimdikinde güzel bir şey çıkarsa devam ederim

• güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.