Pratisyen: 120k Asistan: 120k Uzman: 200k-250k |
DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM
-
-
Ankaratıplı döndün mu sonunda bebeğim,seni çok özledim -
hocam ankaratıplı ile evlendirelim sizi.
-
Dindar kızla olmaz -
Tıp okuyup nası dindar olabiliyor evrim falan derste görmüyor mu -
-
Kılçıksız maaş mı yoksa ek ödemeleri vs dahil mi -
Tıpa b.k atanları umursamsyın şuan yeni seçilen milletvekili 166 bin tl alıyor,hem emekli hem milletvekili olan 285 bin tl alıyor. Devlette bu maaşları sadece uzman doktor alıyor hakim,savcı,vali bile doktorun çok aşağısında maaş alıyor. -
dayı sen 30 yaşında değil misin
-
Onbaşı deilmiydin olm -
La
5 mesajımı silmişler rastgele mesaj atıyodum forumlara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginyks2025 -- 26 Kasım 2024; 21:23:19 > -
Adminler kafasına göre siliyo argodan küfür bile deil mal kelimesinden 4 gün ban yiyon -
Makarna yesem boyum uzar mı -
malum partililer dev gibi olurdu bu mantıkla
-
Koptum -
Boş yapma . Dediğin milletvekili , vali vbnin bir ton ekstrası var . Lüks lojmanlar , özel Audi Mercedes makam araçları ve daha birçok ayrıcalıkları var . Bu mantığa göre ek ödemeler hariç uzman doktorun maaşı da 80 bin TL . -
Yok kardeşim 29 yaşındayım
-
Tıp okurken yaşanan 6 ve üstü üzeri zor eğitim, yüksek saatler, nöbetler, kan kusmuk tükürük gibi şeyleri de eklersek bence gayette iyi maas alıyorlar. -
O lüks lojmanlar,audiler valinin kendi malı değil ayrıca vali görevi gereği hayatı anadolunun en ücra köşelerinde geçiyor doktorun bir tek zorunlu hizmeti var.
Çoğu kişiye göre de sizin yaptığınız insanlığa faydası olmayan sıradan bir iş . Hadi savunma sanayinde ya da yapay zeka araştırmalarında falan çalışan biri olsanız siteminizi anlayacağım ama yaptığınız işe yüklediğiniz anlam çok komik cidden . Yüksek maaş almanızın sebebi ise tamamen arz-talep dengesinden dolayı yoksa sıradan bir yazılımcı olarak insanlığa faydanız bir doktor ya da akademisyen kadar değil . Kendinizi cerrahla falan karşılaştırıyorsunuz ya üniversite okudunuz mu bilmiyorum ama o insanlar sizin döneminizde en yüksek sınav puanlarını alıp dereceye girmiş üstüne 11-12 yıllık zorlu bir eğitimi tamamlamış şimdi ise insan hayatına doğrudan etki eden bir iş yapıyorlar .
Şimdi tekrar bi düşünün derim ya da Allah korusun bir yakınınız ameliyata , tedaviye muhtaç kalırsa durumu anlarsınız belki . |
Financial district: mahalle zaten bu Iqos da marka Finance: finans Consultancy: danismanlik Brolar: abiler (finance bro kalibinin da bence cevrilmemesi gerekmekte ama neyse) Yeterli olmustur umarim Basta doktorlara ingilizcesi yok diye gerektiginden fazla aldiklarini savunmustunuz, yoksa siz de mi doktorsunuz |
CS varken Ctis okuman zoruna gidiyor ki millete saldırarak rahatlıyosun
|
Koca koca kitaplari ezberleminin kolay olduğunu sanman öyle kodları chatt gptden kopyala yapistira benzemez bunlar |
Abey madem sizin işler çok zor doktorlar gereksiz fazla maaş alıyor cart curt o zaman neden tıp yazmadın |
Puhaahahah
|
İleride çözer merak etmeyin 1 sene önceye göre büyük bir ilerleyis varken sizin soruları 2 aya cozer hale gelir Şu anda muhteşem gelişme gosteriyor |
Haberleri okumanızı tavsiye ederim kendileri söylüyorlar artik yapay zekaya yaptırıyoruz diyorlar açık açık ve ileride daha da artacak belki siz mezun olduğunuzda kod yazan yazılımcı kalmayacak hepsini yapay zeka halledebilecek Küçümsemeyin yapay zekayı bence çağ atlatacak bir mucize |
İlk kimi bitirecek değil olay halen mantığı anlamamışsın, Ve bize sıra gelene kadar ne demek, çok hızlı gelişen bir yapay zeka varken ve her gün yapay zeka alanında devrim gibi sonuçlar elde edilirken yapay zekayı inkar etmek garip |
Benzer içerikler
- yks 400 puan kaç bin
- fonksiyon fasikül önerileri
- 11.sınıf matematik soru bankası önerileri
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
- ortodontist maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X