Şimdi Ara

DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
4.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asistan: 120k

Uzman: 200k-250k

• Çoğu kişiye göre de sizin yaptığınız insanlığa faydası olmayan sıradan bir iş . Hadi savunma sanayinde ya da yapay zeka araştırmalarında falan çalışan biri olsanız siteminizi anlayacağım ama yaptığınız işe yüklediğiniz anlam çok komik cidden . Yüksek maaş almanızın sebebi ise tamamen arz-talep dengesinden dolayı yoksa sıradan bir yazılımcı olarak insanlığa faydanız bir doktor ya da akademisyen kadar değil . Kendinizi cerrahla falan karşılaştırıyorsunuz ya üniversite okudunuz mu bilmiyorum ama o insanlar sizin döneminizde en yüksek sınav puanlarını alıp dereceye girmiş üstüne 11-12 yıllık zorlu bir eğitimi tamamlamış şimdi ise insan hayatına doğrudan etki eden bir iş yapıyorlar .
    Şimdi tekrar bi düşünün derim ya da Allah korusun bir yakınınız ameliyata , tedaviye muhtaç kalırsa durumu anlarsınız belki .

Financial district: mahalle zaten bu

Iqos da marka

Finance: finans

Consultancy: danismanlik

Brolar: abiler (finance bro kalibinin da bence cevrilmemesi gerekmekte ama neyse)

Yeterli olmustur umarim 

Basta doktorlara ingilizcesi yok diye gerektiginden fazla aldiklarini savunmustunuz, yoksa siz de mi doktorsunuz 

• Ankaratıplı döndün mu sonunda bebeğim,seni çok özledim
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

hocam ankaratıplı ile evlendirelim sizi.

• Dindar kızla olmaz
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Tıp okuyup nası dindar olabiliyor evrim falan derste görmüyor mu
  • Kılçıksız maaş mı yoksa ek ödemeleri vs dahil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEMMUZ ZAMLI DOKTOR MAAŞLARI | ANA KONU
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tıpa b.k atanları umursamsyın şuan yeni seçilen milletvekili 166 bin tl alıyor,hem emekli hem milletvekili olan 285 bin tl alıyor. Devlette bu maaşları sadece uzman doktor alıyor hakim,savcı,vali bile doktorun çok aşağısında maaş alıyor.
  • sky is blue kullanıcısına yanıt

dayı sen 30 yaşında değil misin 

• caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    Onbaşı deilmiydin olm
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    La
    5 mesajımı silmişler rastgele mesaj atıyodum forumlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginyks2025 -- 26 Kasım 2024; 21:23:19 >
    Adminler kafasına göre siliyo argodan küfür bile deil mal kelimesinden 4 gün ban yiyon
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    Makarna yesem boyum uzar mı

malum partililer dev gibi olurdu bu mantıkla

• Koptum
  • sky is blue kullanıcısına yanıt
    Boş yapma . Dediğin milletvekili , vali vbnin bir ton ekstrası var . Lüks lojmanlar , özel Audi Mercedes makam araçları ve daha birçok ayrıcalıkları var . Bu mantığa göre ek ödemeler hariç uzman doktorun maaşı da 80 bin TL .
  • Yok kardeşim 29 yaşındayım

• Tıp okurken yaşanan 6 ve üstü üzeri zor eğitim, yüksek saatler, nöbetler, kan kusmuk tükürük gibi şeyleri de eklersek bence gayette iyi maas alıyorlar.
  • balamir. B kullanıcısına yanıt

O lüks lojmanlar,audiler valinin kendi malı değil ayrıca vali görevi gereği hayatı anadolunun en ücra köşelerinde geçiyor doktorun bir tek zorunlu hizmeti var.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.