O ezberle geç sınavları, senin tüm sınavlarının toplamından daha zordur. Ha bu arada bütün sınavlar da öyle olmuyor;)(uygulama sınavı, sözlüler ve intörnlük dönemi nasıl oluyor bur araştır;) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM (5. sayfa)
-
-
Hocam gorile laf anlatılmaz evrimini gerçekleştirememiş maalesef bence dil yormaya gerek yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hop aldım geldi mi
Aynen çeyrek zekana sahip değillerdir.
Bu kadar güveniyorsan kendine yaptır gel WAIS kapıştıralım diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız hocam anlayacak kapasitesi pek yok gibi.
yol al paşam baba yorgun. kod yazıyorum yattığım yerden milyonları götüreceğim, kudurabilirsin.
-
Koca koca kitaplari ezberleminin kolay olduğunu sanman öyle kodları chatt gptden kopyala yapistira benzemez bunlar
Hocam devletteki dermacı nöbet ücreti alıyor mu? Katsayılara nerden ulaşabilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen kopyala yapıştır ile milyoner olacağım. Siz de boynunuzda stetoskop ağlayın😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 30 Kasım 2024; 8:47:5 >
Milyoner olmana seviniriz neden ağlayalım, bu ülkeye daha cok katkı sağlamış olursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Kasım 2024; 8:59:9 >
Olm tıpçılara bulaşılır mı daha dönem 2'de başlıyo millet ebelerle hemşirelerle diş tadilatçılarıyla vs atmaya çiğ çiğ yerler adamı öyle güçlü bir lobi
-
Arkadaşım dahiliyeci. Gelene gidene geniş spektrumlu antibiyotiği yapıştırıyor. Ayda en az bir kaç tane puzzle gibi iş veriyorlar bana mesela. Arge yapmam gerekiyor, bir algoritma kurmam gerekiyor. Takvim belirleyip buna sadık olmam ve az bug çıkarmam gerekiyor. Çok stresli bir iş. Chatgpt çok az durumda işe yarıyor. Oturup bizim gibi kurgulayıp kodu yazamıyor. Ufak tefek bloglardan bulabileceğimiz püf noktalarını bizim yerimize arayıp buluyor sadece.
Çekirdek ve kolami aldım zevkle okuyorum.
Kodları chat gptden kopyalip yakıştırıyoruz tüm işleri oradan yapıyoruz diyorlar şimdiki yazilimcilar
Ve 6 yil üstüne 5 yil dahiliye üstüne 4 yil yandal yapan uzman doktorla kendini kiyasliyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Kasım 2024; 17:18:6 >
Böyle saçma şeylere inanan biriyle tartışarak kendimi yoramam. Kodları chatgpt yazacaksa bizi neden işe alsınlar yahu?
Zaten artik çıkarıyorlar eskisi gibi alim yok ve artık işverenler de farkin nerdeyse tüm kodları chat gptye yazdırıp para kazandiginizdan
O yüzden artık 100 kişiye yapılan işler 1kisi tarafından yapılır hale geldi
Hatta yapay zeka o kadar gelişti ki artık test mühendislerine qrtik ihtiyaç yok yapay zeka yazılımları kendi başına yapiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Kasım 2024; 19:24:20 >
-
Testerlar için iki kelam edeyim önce; microsoft’un core modüllerine kod yazdım. Yazdığım kod dünyanın her tarafında kullanılıyor şu an. Öyle güzel test süreçleri var ki orada. Ama buna rağmen bug çıkmasını engelleyemiyorlar. Ne kadar farklı kişi test ederse o kadar farklı sonuçlar alınıyor ve daha sağlıklı oluyor. Yani o iş yaş.
Chatgpt’nin işini elinden aldığı son insanlar programcılar olacak. O kadar iddialıyım yani. Zaten chatgpt o aşamalara gelebilirse filmlerdeki şeyler olur. Yapay zekanın işini elinden ilk aldıkları arasında dahiliyeciler olabilir. Tam yapay zekalık o iş. Sonra da robotlarla birleştirilmiş şekliyle cerrahlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X