Şimdi Ara

DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
4.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam ben çok tartıştım onunla, sabit fikirli. saçma sapan yerlerden bir şeyler okuyup ona inanıyor, kanıtlı bir şekilde argüman sunuyorum, dalga geçer gibi cevap veriyor.

Ezber yapmaktan analitik zekası körelmiş.

• Benim 2 seneliğe girdiğim zaman 7-8 tane bilg. Müh, 7-8 tane de bilg. Prog bölümü vardı. Öss’de ilk 5000’e girdim, öys’de giremedim. En düşük bilg müh olan iü bile çapa tıptan yüksekti o zamanlar. Sırf bilgisayar yazdım ve buraya girdim. Olay bu. Bu arkadaşların kpssyi kazanamayıp özelde doktor olmasını umarım. Yoksa devlette insanların canına okurlar bu egolarıyla. Cerrah arkadaşım acıbademde çalışıyor, deli gibi kazanıyor. Diğer cerrah arkadaşıma yurtdışından hastalar geliyor. Ama ikisinde de bu ego yok. Olsaydı zaten benim arkadaşım olamazlardı.

Doktorluk iyi bir meslek. İyi de kazanıyorlar. Buna rağmen ağlıyorlar. Ağlamasınlar, iyi kazanıyorlar diyoruz. Burdaki tayfanın egosu öyle bir tavan ki buna bile bozuluyorlar. Senede 20bine yakın kişi doktor oluyor. Neyin egosu bu?

Doktorlarla bir derdim yok. Kızım da doktor olmaya karar verdi. Onu bu konuda destekliyorum. Rahat meslek, parası iyi, prestijli. Bunu söylüyoruz buna da ayar oluyo ego tayfası. Ne yüce bir iş yapıyorsunuz, siz var ya siz. Böyle dememizi bekliyorlar. Öyle değil kardeşim. Yaptığınız işin karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Ne güzel işte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Commodore 64’ü bir gördüm. Gözüm başka bir şey görmedi bir daha. Parayla ilgili bişey değil bu. Ben zaten şikayetçi değilim, doktordan çok kazanıyorum. Tek söylediğim doktorların işi rahat ve iyi kazanıyorlar. Bu neden rahatsız ediyor burdaki tayfayı?

• Evet, ben 88de okurken “excel diye bişey çıkmış, kod yazmaya gerek yokmuş” diye korkutuyolardı bizi. sonra access için aynını dediler.

Yahu toplantıya giriyorum her gün. 3-5 koca adam meseleyi birbirimize zor anlatıp anlayıp analizi bitiriyoruz. O kadar karmaşık süreçler var ki basit bir taskta bile. Öyle işler geliyor bazen. Gerçekten junior işi. Denedim ai onda bile patlıyor. Ama bazen işime yaramıyor değil de. Xslt şablonunda bir for each vardı mesela. Ona filtre istedim. Yardım etti. Ha o tek satırda bile hata yaptı ama işimi gördü. Ne oldu xslt bilen bir programcı bulmama gerek kalmadı. Ama işin kalanı o kadar karmaşık ki bizim çok üst düzey biri teslim edebilir o işi. Dediğim gibi dahiliyeciler bizden önce kaybedecek işini. Şahsen bir dahiliyeci olsam chatgpt kullanırdım şimdi. Bu anlattığım hikaye değil, gerçek; bir yakınımız bir hastalığa yakalandı. Seyrek rastlanan bir hastalık olduğu için doktorların anlayıp teşhis koyması bir hafta sürdü. Yakını chatgpt’ye sordu. Doktorlardan önce teşhisi o koydu. Doğru çıkmasını beklemiyorduk ama öyle oldu.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Dahiliyecilerden isini kaybeden yok şu an ama yazilimcilardan var ve sayıları giderek artıyor ve artacak

Burada anlamayacak ne var ben anlamıyorum, sektördeki haberleri size gösterdim normalde 100 yazılımının işini tek bir yapay zeka yapabiliyor ilerde yapay zeka daha da gelisecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride çözer merak etmeyin 1 sene önceye göre büyük bir ilerleyis varken sizin soruları 2 aya cozer hale gelir

Şu anda muhteşem gelişme gosteriyor

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

yazılımcıların işten çıkarılması ile AI'ın alakası yok.

Senle tartışılmaz. Bilgin yok fikrin var.

• Haberleri okumanızı tavsiye ederim kendileri söylüyorlar artik yapay zekaya yaptırıyoruz diyorlar açık açık ve ileride daha da artacak belki siz mezun olduğunuzda kod yazan yazılımcı kalmayacak hepsini yapay zeka halledebilecek

Küçümsemeyin yapay zekayı bence çağ atlatacak bir mucize

• Hatta genel zekaya ulaştı diyenler var,

Oğuz hocanın yaptığı yayınlara bakmanızı oneririm.

Her gün her saat yapay zeka alanında devrim yaratacak sonuçlar ortaya cikiyor

Lafa bak, amacın trollük. Benim bölümüm bunla alakalı, okulum en iyilerden biri. Sürekli, seminerlere bilim adamları, sektörde önde gelen kişiler, kalifiye yazılımcılar geliyor. onlara mı inanacağım yoksa reyting uğruna saçmalayan cahil gazetecilere mi?

yapay zekayı doktorlar geliştiriyor veya operatörlüğünü onlar yapıyor sanıyorsun herhalde.

yapay zeka ilk radyoloji, biyokimya, dahiliye gibi branşları bitirir.

Bize sıra gelene kadar çoktan dünyayı ele geçirmiş, bir skynet veya matrix mevzusu gerçekleşmiş olur.

dalga geçiyor. bunu daha fazla feedlememek lazım. aspirin yazmaya devam.

• İlk kimi bitirecek değil olay halen mantığı anlamamışsın,

Ve bize sıra gelene kadar ne demek, çok hızlı gelişen bir yapay zeka varken ve her gün yapay zeka alanında devrim gibi sonuçlar elde edilirken yapay zekayı inkar etmek garip

senin gibi ehli sünnet müslüman bir kıza yakışıyor mu böyle boş işlerle uğraşmak.

• Dalga falan değil, merak etmeyin 2 yıllık onlisans mezunu değil matematik alanında 3 kez üst üste ve son girdiği olimpiyat sınavında tüm soruları doğru yapan bilim adamı yapay zeka yazilim mühendisliği projesini geliştiren ekibin basinda

DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Aralık 2024; 1:11:18 >
  • Nereye yapıyon olm yaDOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM 

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

zırlama paşam herkesi kendin gibi mi sandınDOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 1 Aralık 2024; 11:49:12 >
  • Dedi CS okumak için hem sıralaması hem parası yetmeyen elemanDOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM 

para mı?

la bir ömür çalışsan bindiğim arabaya binemezsin DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM 

sıralaman da benden kötü.

garip valla 5 yıldır sınava hazırlanan deli bile geçen bana laf etti. DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM 

• Kimle karıştıyon olm ya bağırtma

wqlşelşwqleiqw

olm git kemik ezberle, ben seni aşarım.DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM 

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.