Geçen ay tesvik ek odemesi ile toplam 117bin tl yattı. Ve 300-400 hasta degil benim 24 saatte baktığım hasta sayısı 90-95 Yalanlarından artik sıkılmaya basladim |
DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM (9. sayfa)
-
-
Hadi yatan maaş mevzusundaki dayatmaların, forumda yıllarca ''Ankaratıplı'' diyince aklımızda oluşan forum yazıları, yorumları vs tüm bunları bir kenara bıraktım...
SEN BANA NE CÜRETLE YALANCI DİYORSUN? SENİN 117K ALMAN BENİM DE O KADAR ALMAMI GEREKTİRMEZ, TR DE HER HASTANEDE ÖDEME MİKTARLARI İÇİN TEŞVİK, GELEN HASTA VS ÇOK FAZLA FAKTÖR VAR, SENİN YAZDIKLARINI OKUYAN DA EN İYİ İHTİMALİ DEĞİL EN KÖTÜ İHTİMALİ GÖRMELİ Kİ HAZIRLIKLI OLSUN, HADİ EN İYİ İHTİMALİ GEÇTİM BARİ ORTALAMAYI AT ONU DA YAPMIYORSUN, HER ŞEYİ TOZ PEMBE GÖSTERİYORSUN
Suçu sende değil, seni dinleyen senin yazdıklarına değer verenlerde buluyorum. Bloğunu kaldırmıştım tekrar blokluyorum.
-
Premiumu alip o1-mini kullan cillop gibi yaziyo kodlari, 4o les, 4 de baya bozdu
Ben duz gpt 4 ile senior project bitirdim tek basima, yazılabiliyor yani
-
Bu kadar uzun ne tartışılmış olabilir ki?
-
benim açtığım konular böyle oluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X