Şimdi Ara

DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
4.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En buyuk vasiflari asagidakilerin yukariya soylemek isteyip soylemeyedigi seyleri suzgecten gecirip iletmek, yoksa çok çok saçma seyler yapmiyorsan napacagin belli zaten. Bir de sorumluluktan kacmaya yariyo, nyc belediyesi cop kovasi koyalim mi diye mckinseye gitti, 8 digit para odediler sanirim, cok zor bir soruydu tabi ki eder bu kadar

Bir de bu firmalar gelen sirketlerin her datasini aliyo zaten, sonra bunlari pasa pasa sonradan kullanmak uzere depolayip gidiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam belki boun MBA yapıp rolls royce CEO su oluruz

• GhostKiller38 G kullanıcısına yanıt

boun mba ile hdp'ye eşbaşkan olursun anca

• GhostKiller38 G kullanıcısına yanıt

Bu adam deli istisna ya, harbiden parasi/gucu olup gs yönetiminde is yapan birisi. Ha bi de hincal ulucun kuzeni, ailenin tum duzgun genleri kendi harcamis 

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Dayı cerrah arkadaşın seni kandırmış olmasın hele bir kalp veya beyin cerrahı ol bakalım insan hayatı senin ellerinde hastayı kaybetmemek için nasıl stres ve korku ile baş başa kalıyorsun üstüne birde hasta yakınlarının sana açacağı olası malpraktis davalarıda var.

• sky is blue kullanıcısına yanıt

sen nasıl bir hayal aleminde yaşıyosun? ha bu arada adam beyin cerrahı ve ben de senin dayın değilim.

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

finansal danışmanlardan bahsediyorsun heralde. kızım 4 büyüklerden birinde finansal danışman. mba yapmadı, yapan da var ama mba önemli değil o işte. yapan da var yapmayan da. dışarıdan gidiyor ve gayet de hakim oluyor. içeridekiler becerecek kabiliyette olmadığı için dışarıdan bunlar geliyor işte. çeşitli bölümleri var bu 4 büyüklerin. finansal danışmanlık, finansal denetim, muhasebesel denetim vs... yukarıdaki arkadaşın yaptığı gibi ingilizce terimlerle ifade ediyorlar kendilerini -ki daha havalı olsun-.

• Garip geliyo ya, içerideki adamın kabiliyeti yoksa dışarıdan danışmanlık alarak da yürümez gibi geliyor. Danışmanlıkla nereye kadar gider ki firma? Açıklama için teşekkürler bu arada

• Ortalama bazında doktorlar daha zeki. Zaten çalışan belleğin Iq ile korele olduğunu gösteren tonla çalışma var.(En kapsamlı zeka testi olan WAIS'de de hafıza alt testi var)

Kendine bu kadar güveniyorsan yaptır bir WAIS-R testi kapıştıralım.

Hahaha aynen cerrahlık, senin oturarak yaptığın yazılımcılıktan daha kolay :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeTıplı -- 29 Kasım 2024; 20:57:2 >
    Çoğu kişiye göre de sizin yaptığınız insanlığa faydası olmayan sıradan bir iş . Hadi savunma sanayinde ya da yapay zeka araştırmalarında falan çalışan biri olsanız siteminizi anlayacağım ama yaptığınız işe yüklediğiniz anlam çok komik cidden . Yüksek maaş almanızın sebebi ise tamamen arz-talep dengesinden dolayı yoksa sıradan bir yazılımcı olarak insanlığa faydanız bir doktor ya da akademisyen kadar değil . Kendinizi cerrahla falan karşılaştırıyorsunuz ya üniversite okudunuz mu bilmiyorum ama o insanlar sizin döneminizde en yüksek sınav puanlarını alıp dereceye girmiş üstüne 11-12 yıllık zorlu bir eğitimi tamamlamış şimdi ise insan hayatına doğrudan etki eden bir iş yapıyorlar .
    Şimdi tekrar bi düşünün derim ya da Allah korusun bir yakınınız ameliyata , tedaviye muhtaç kalırsa durumu anlarsınız belki .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EgeTıplı kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım el cerrahı. O da oturarak çalışıyor. Bu mudur kıstas?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • balamir. B kullanıcısına yanıt
    Ben de öss’de ilk beşbine girdim. O mu mevzu? Araştırmacı doktoru anlarım da bir aile hekimi tabii ki benim kadar önemli bir iş yapmıyor. Arz talep dengesinin lehime olmasının sebebi bu işi herkesin yapamaması. Yazılımcı çok ama iyi yazılımcı çok çok az. Doktordan çok kazanıyorum ama bana az bile. 😎

20-25 sene önce yaptığın 5k şimdinin 10k+ tekabül ediyor. Üstelik 2 senelik programcılık mezunusun kendini min 11 sene eğitim alan cerrahla kıyaslıyorsun

Ve hayır önemli bir iş yapmıyorsun 

• EgeTıplı kullanıcısına yanıt
    Farketmez 10.000 kötü mü? Bir de onu kasmadan yapmıştım. 😎

Sana göre önemli olmaması çok da umrumda değil sayın arkadaşım. Bana para verenlere göre çok önemli. Mühim olan o.

Haticeye değil neticeye bakarız sonuç itibariyle eldeki sıralama belli. Yoksa kime sorsan aslında daha iyi yapardım der :d

her doktor da cerrah sanki.

11 sene okuyup hiçbir halttan anlamayan doktor dolu piyasa.

Hmm öyle miymiş " herkes " işinizi yapamadığı için avantajlısınız yani ? O zaman ilk mesajda dediğin gibi kontrat alma stresine girmene gerek yok . Bir de meseleye para yarışı üzerinden yaklaşıyorsunuz ya bir örnek olarak aklınızda bulunsun Onlyfansciler 1 ayda kazandığınızı 1 günde kazanıyor .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kontratlı yazılımcıysan o stres her zaman vardır. İhtiyaç azaldığı an gönderirler. Kontratlı çalışan daha yüksek alır ama ilk onlar kovulur. Onlyfansçı ne demek bilmem ama kazanır, doğrudur. Meseleye para yarışı olarak yaklaşmıyorum. O yüzden doktorluk daha iyi bence. Kızıma da onu tavsiye ettim.

bomboş tipler dolmaya başladı bile, zaten eğitim sınavlar forumunun kalitesi son bir yıldır bu seviyede, bir kez daha hatırlamış olduk. Bu tiplerle laf dalaşına girilmez hocam, defolmuyorlar da

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.