< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM (4. sayfa)
-
-
Dunyanin en onemli insanlari financial districtte calisan takim elbise+iqos+takside dell acip excel bakma kombini yapan finance/consultancy brolarmis ogrenmis olduk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be bu forumda tıp lobisinin tartışma kazandığını da mı görecektik
Türkçe konuş. Ne diyorsun anlamıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Financial district: mahalle zaten bu
Iqos da marka
Finance: finans
Consultancy: danismanlik
Brolar: abiler (finance bro kalibinin da bence cevrilmemesi gerekmekte ama neyse)
Yeterli olmustur umarim
Basta doktorlara ingilizcesi yok diye gerektiginden fazla aldiklarini savunmustunuz, yoksa siz de mi doktorsunuz
İngilizce biliyorum. Ama plazacadan da anlamıyorum. İngilizce bilmeyen bir yazılımcı süper de olsa benim kazandığımı kazanamaz maalesef. Ama iki kelime ingilizcesi olmayan, tek bir ingilizce makale okuyup kendini geliştirmeyen dahiliyeci arkadaşım gelene geçene geniş spektrumlu antibiyotik yazıp benim kadar kazanır. O yüzden doktorlar az kazanıyoruz diye şikayet edemez diyorum.
aklı olan tıp okusun en f/p meslek.
hatta biyokimya yazıp hiçbir iş yapmadan ayda 150-200k maaş.
tertemiz.
-
Bizim hastanedeki biyokimya uzmani benden az kazanıyor 110bin falan alıyordu
Katsayıları düşük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Kasım 2024; 23:24:49 >
2 yıllık on lisanslar programcılığı okuyup kendini el cerrahisi ile kıyaslamak
disarda gorsen önünü ilikleyip hazir ol durusa gecersin ama burada salla sizin gibilerini çok gördüm
Kendisinin ingilizce ile alakası yok 2 yıllık onlisans mezunu
Pratisyen ne ara kötü ve duz doktor oldu, anamızın karnında prof doğmuyoruz tabii ki yüksek alacaz
Sen şu anda adını bilmediğim bir yerin 2 yıllık on lisansını okuyup 18-19yqsinda para kazanmaya başlarken bizler en zor eğitimi olan tip fakültesinde 6-7yil hiç para almadan okuduk ve ders çalıştık senin geceleri sıcak yatağında uyurken biz kütüphanelerde ders çalıştık
Ve 24 yaşında mesleğe başladık Sen o zamana kadar 5 yil boyunca kazandığın yetmedi ve doktorların senden fazla kazanmasının mi göz diktin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Kasım 2024; 23:35:38 >
malum şahsın da diploması yok ama herkes önünde el pençe
-
Kullanıcı adının hakkını veriyosun ok boomer dayı otur köşene
Özenti ciks şahsiyet. Boomer sadece amerikalılara özgü bir deyimdir. Bizim şablonumuza oturmaz. Biraz oku da gelişsin ufkun.
Bulabildiğin en yaratıcı hakaret de hiç bir anlamı olmayan nikimden çıkardığın klişe işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 30 Kasım 2024; 0:7:55 >
Kanka sen de 11 sene okudun mu da o uzman doktorun anlama düzeyini sorgulayabiliyorsun ? Harbi 5 ıq doldu konu
ya tıptaki arkadaşlarım partilerde pavyonlarda eğlenirken, okul başladığından beri her gün, her derse girip ekstra 6-8 saat çalışıyorum, midterm dönemi bu 15 saate çıktı. çok kolay sanıyorsunuz iyi okullarda okumayı, ortalama yapmayı. Bugün kod yazma sınavım vardı, en ufak hatada harf notum düşecek, bu da bölümdeki sıralamamı alta çekecek vs. stres dolu. 6 sene sınav zamanı ezberle geç bölümünü bu kadar abartmanın anlamı yok.
-
benle polemick yapacak kapasitede değilsin, cevap bile vermeyeceğim.
-
*Bizim şablonumuz* demeniz bile beni haklı çıkarıyor
Otur 5 ıqdan -10 a düştün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberal Bardağı -- 30 Kasım 2024; 0:11:56 >
kardeş denginle konuş, yol al.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X