Şimdi Ara

Doktordan satılık ilanları için (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araç satın alırken kimse doktor satıyor diye o aracı almaz, almamalı da zaten. Kimse salak değil. Milletin korkusu zaten ufak tefek hasarların kendinden saklanması değil. İnanılmaz dolandırıcılıklar varken yerini yurdunu bildiği birinden alışveriş yapma fikri yadırganmamalı.
    Araçla ilgili şartlar aklına yatmışsa ,sahibinin kim olduğu alternatif araçları elemesine neden olabilir. Mesleklere karşı bir önyargınız yoksa bu kadar sövecek, mide bulantısı yaratacak bir durum göremiyorum. Güzel ülkemizin şartları böyle işte. Sakin biraz! Herkes malını satmak için kendince farklı bir presentasyon yöntemi belirleyebilir. İstemezseniz almazsınız olur ,biter🙋🏻‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g-dncr -- 22 Temmuz 2020; 22:56:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne saçma bir uygulamadır arkadaş. Adamın adını yazıyorsun seceresini döküyor. Dost var düşman var, millete ne dr'un nerede ve nerelerde çalıştığından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Son üç arabamı doktordan diye ilan verdim. Biri daha geçen ay. Üçü de eksper yaptırmadan aldı gitti. O kadar güvenilir. Üstelik İstanbul'da.

İlk mesajdaki linke tıkladım. Kendimi aradım. Vallahi yazıyor hastane adı.
    benimde çıkıyor, üstelik daha önce çalıştıklarım dahil
    siz şu anda ne kullanıyorsunuz
  • Arkadaşlar ben 20+ yıldır vergi ve SGK ödüyorum. Doktor, memur, öğretmen bu vergi ve SGK'lar ile geçiniyor değil mi.

Şimdi bu kişiler "biz dürüstüz" diye hava atıyorlar.

Kimin parası ile kime hava atıyorlar :)

Bu arada 20 yıldır hiçbi doktor, memur ve öğretmenden araba almadım :) ve aldığım 1 araba hariç hepsi de son derece düzgündü ve fiyatları makuldu.

yamuk cıkan 1 arabayı da bankada çalışan güvenlik memurundan almıştım. muhafazakar bir görüntüsü vardı, araba karısının üzerine kayıtlıydı ve o da kapalı bi bayandı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 23 Temmuz 2020; 17:27:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece sen mi vergi veriyorsun memlekette? O doktor, memur, ogretmen daha maaslari hesaplarina yatmadan vergiler pesin aliniyor. Vergi kacirma ihtimalleri yok. Sen memur degilsen verdigin vergi vicdanina, kestigin faturaya kaliyor. İlana meslegini yazinca hava atmis olarak algiliyorsan yanlisin var. Baskasi da aile arabasidir diye ilan veriyor, hava mi atmis oluyor?
    Asil bu memur kesiminden alinan vergilerle esnaf kredisi, bilmem ne diye hukumetler size dagitiyor, hadi bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın alıcı açısından sosyo ekonomik ve psikolojik nedenleri ile ilgili yazdıklarımı dikkatle okusanız sorun kalmayacak ama aynı yerde takılı kalma isteğiniz dirençli boyutta.Kişi arabasını satmaya çalışıyor ne hava civa ile uğraşsın? Ayrıca büyüklerimizden kalma 'benim vergimle maaş alıyorsunuz ' klişeleri. Bunları aşın beyefendi artık.Bunlar eskide kaldı. Amansız bir piyasa var ve herkes aklınıza gelmeyecek ve belki önemsiz gözüken sektörlerde bile malını iyi pazarlamak için deli gibi eğitim alıyor ve tüm enstrümanları kullanıyor. Altı üstü bir araba alım-satımı demeyelim. Her olayda yeni şeyler öğrenmeye açık olalım ve kısırdöngü muhabbetlerle vakit kaybetmeyelim.Rahat olun ve kendinize iyi bakın.🙋🏻‍♂️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM

benimde çıkıyor, üstelik daha önce çalıştıklarım dahil
    siz şu anda ne kullanıyorsunuz

Alıntıları Göster
    18 focus dizel otomatik STline
    20 XC40 T3 FWD 8AT momentum
    Sizde ne var?

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

18 focus dizel otomatik STline
    20 XC40 T3 FWD 8AT momentum
    Sizde ne var?

Alıntıları Göster
    2012 f30 316
    XC den memnun musunuz?
  • Yeni aldık. 1150 km falan.
    Şimdilik çok memnunuz

• Buradan sadece tıp doktoru olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Herhangi bir alanda doktorasını başarıyla tamamlamış olan herkes doktordur.
  • Doktorum ama doktor olmadığımı öğrendim, nasıl oldu bu? 🤔

Edit: Arkadaşlarımın ismiyle denedim, sadece hastanede çalışanlar çıkıyor. 112 doktorlarının ismi çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreYouMyMummy -- 27 Temmuz 2020; 19:18:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.