Şimdi Ara

Doktordan satılık ilanları için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doktordan satılık ilanlarındaki satıcının cidden doktor olup olmadigini merak edenler için ,
    Bu siteden ad soyad yazarak sorgulayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktorum, arabamı satarken de doktordan diye ilana koyacağım doğal olarak. İsteyene dip. tescil noyu da göndeririz sıkıntı yok.

Doktordan, memurdan ilanların tutulmasının nedeni, bu insanların üç kağıt yapamayacağının bilinmesidir. Yer yurdu, çalıştığı yer bilinir, kolayca ulaşılabilir. Eğitimli olduklarından satış alış işleminde anlaşmak kolay olur.
    Sadece sen mi vergi veriyorsun memlekette? O doktor, memur, ogretmen daha maaslari hesaplarina yatmadan vergiler pesin aliniyor. Vergi kacirma ihtimalleri yok. Sen memur degilsen verdigin vergi vicdanina, kestigin faturaya kaliyor. İlana meslegini yazinca hava atmis olarak algiliyorsan yanlisin var. Baskasi da aile arabasidir diye ilan veriyor, hava mi atmis oluyor?
    Asil bu memur kesiminden alinan vergilerle esnaf kredisi, bilmem ne diye hukumetler size dagitiyor, hadi bakalim.
    Konu otomobilden cok belli bir meslek grubunu yüceltmekle ilgili. ABD, Japonya, Almanya vs ülkelerde asla "doktordan, memurdan" ilanı göremezsiniz. Mesleğine göre üstün vatandaş olmuyorsun. öğretmenlik kutsal görevdir, doktor insanlığı kurtarmak için gecesini gündüzüne katarak çalışır, vs. sadece Hindistan ve Türkiye gibi bazı ülkelerde görülür.
    Araç satın alırken kimse doktor satıyor diye o aracı almaz, almamalı da zaten. Kimse salak değil. Milletin korkusu zaten ufak tefek hasarların kendinden saklanması değil. İnanılmaz dolandırıcılıklar varken yerini yurdunu bildiği birinden alışveriş yapma fikri yadırganmamalı.
    Araçla ilgili şartlar aklına yatmışsa ,sahibinin kim olduğu alternatif araçları elemesine neden olabilir. Mesleklere karşı bir önyargınız yoksa bu kadar sövecek, mide bulantısı yaratacak bir durum göremiyorum. Güzel ülkemizin şartları böyle işte. Sakin biraz! Herkes malını satmak için kendince farklı bir presentasyon yöntemi belirleyebilir. İstemezseniz almazsınız olur ,biter🙋🏻‍♂️
  • Yararlı konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktorsa arabayı kötü kullanmaz gibi bi algı var enterasan :D
  • doktorsa durum daha vahim. hastane otoparkları lunapark gibi vuran vurana
  • Memur temiz kullanır

• Aracı turizmciler iyi kullanır arkadaşlar. Biz günde 10 12 saat çalışıyoruz araba sadece ev ve iş arası gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GayrimeşruDanışmanıÖzgür -- 17 Temmuz 2020; 20:2:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynı ad soyad olan bir sürü insan var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben eski aracımı bayan doktordan almıştım hiç heveslenmeyin boşuna, araba kazasız boyasızdı iş-hastane arası kullanmış ama geri kalanda içi dışı motoru full pislik toz pasak içindeydi. Arada bazen kocası yıkatıyormuş o kadar. Doktor olunca galoşla binip dezenfektanla yıkamıyorlar yani
  • Doktorum, arabamı satarken de doktordan diye ilana koyacağım doğal olarak. İsteyene dip. tescil noyu da göndeririz sıkıntı yok.

Doktordan, memurdan ilanların tutulmasının nedeni, bu insanların üç kağıt yapamayacağının bilinmesidir. Yer yurdu, çalıştığı yer bilinir, kolayca ulaşılabilir. Eğitimli olduklarından satış alış işleminde anlaşmak kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 18 Temmuz 2020; 13:12:32 >
  • Ben de doktorum ama ekonomi doktoru

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Fark etmez hocam o zaman temiz araç kullanıyorsunuz :) sizden araç alınır. Ne doktoru olursanız olun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir tanıdık sürekli böyle araba satardı. Yok doktordan, yok bayandan, yok muhendisten... Hayır doktor satınca ne oluyorsa sanırsın arabayı muaeyene edecek. Eğer bir meslek erbabı dan araba almak iyiyse tamirci den almak iyidir. En azından tamir etmiştir temiz bakar diye düşünürüz.

• tonodias kullanıcısına yanıt
    😅😅

• Bu zamanda kimseden güvenip te araba alınmaz!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son üç arabamı doktordan diye ilan verdim. Biri daha geçen ay. Üçü de eksper yaptırmadan aldı gitti. O kadar güvenilir. Üstelik İstanbul'da.

İlk mesajdaki linke tıkladım. Kendimi aradım. Vallahi yazıyor hastane adı.

• doktorun cebinde parası olur aracının bakımını arızasını aksatmaz neyse parası verir yaptırır.
  • Prestij meselesi işte. Doktor olamayanlar nefretini kusmuş yine

• Yukarıda da arkadaş yazmış. İnsan insandır. Her meslek sahibinin üçkağıtçısı olur. Ama öğretmen memur doktor vb. mesleği olanların üçkağıt işi nadir görülür. Ve söylenildiği gibi yeri yurdu bellidir. Bu sebeple risk daha az olduğundan araç alımlarında tercih sebebidir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.