Şimdi Ara

doktorlar daha önceki teşhisi sistemden görebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi beyler psikolojik bir rahatsızlığım var bugun de psikayatrise kontrole gitmiştim ismimi falan sordu sonra ha tamam hatırladım not almışım dedi en son 2 ay önce falan gitmiştim benim içime de kurt düştü yani sisteme kaydetmiş heralde not aldım dediğine göre o zaman tüm doktorlar benim durumumu teşhisi falan görebilir mi ?

• up beyler
  • enabızdan gizlilik ayarı yapabilirsin
  • Donunun rengini bile görebilir.

(Yani açtırırsa)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Del Toro kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl oluyor o yani gizliliği ayarlarsam hiçbir şekilde kimse görmüyor mu
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    nasıl hocam anlamadım
  • Klinik dosyanda teşhis bölümünün hikaye kısmına yaşadıklarını ve genel durumunu yazıyor. Bütün hastalarda hastanelerde aynıdır yazılım farklı olsa da. Doktoru bırak dosya numaranı veya tc kimliğini bilen herhangi bir hastane personeli bile görebilir. Sadece reçete,rapor gibi şeyleri doktorlar görüntüleyebiliyor sadece. Kan tahlinini teşhisini vs herkes görebilir hastane çalışanı olarak kısacası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilen yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAŞKOMİSER ORHAN

bilen yok mu ?
    Az önce denemek için e-nabız denen yere e-devletten girip şifre falan oluşturdum. Evet önceki yapılan muayenelere ait "tanı"lar gözüküyor. Artık doktor muayeneden sonra tanı kısmına ne yazdıysa o gözüküyor.

Mahalle arasındaki özel bir klnikteki doktorun muayenesi bile gözüküyordu bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 25 Mart 2019; 17:31:14 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    hocam benim e devletim yok nasıl şifre oluştururum
  • quote:

hocam benim e devletim yok nasıl şifre oluştururum
    Hocam varsa internet bankacılığın, onunla e-devlete girebilirsin. Oradan da e-nabız'a girmeyi dene.
    hocam peki benim teşhis haricindeki sorunlarımıiyaşadıklarımı doktora anlattıklarımı falan doktor eğer sisteme girdiyse başkaları okuyabilir mi diğer doktorlar hastane personeli vs.?
  • quote:

hocam peki benim teşhis haricindeki sorunlarımıiyaşadıklarımı doktora anlattıklarımı falan doktor eğer sisteme girdiyse başkaları okuyabilir mi diğer doktorlar hastane personeli vs.?
    Öyle bir şey yok hocam. Sadece muayene olduğun bölüm, doktorun adı ve kısaca tek kelime veya cümleyle hastalığın tanısı yazıyor. Öyle detay yok. Ama sistemde menüde "raporlarım" denen bir kısım var, belki oraya rapor mapor eklerlerse olabilir. Bilemiyorum.
    yani ne var ne yok ben sistemden görüyorum öyle mi benim görmediğim bir şey yazmamıştır?
    kusura bakmayın sizi de yordum ama psikolojik sıkıntılarım var demiştim hocam anlamışsınızdır zaten

aşırı takıntılı biriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Klinik dosyanda teşhis bölümünün hikaye kısmına yaşadıklarını ve genel durumunu yazıyor. Bütün hastalarda hastanelerde aynıdır yazılım farklı olsa da. Doktoru bırak dosya numaranı veya tc kimliğini bilen herhangi bir hastane personeli bile görebilir. Sadece reçete,rapor gibi şeyleri doktorlar görüntüleyebiliyor sadece. Kan tahlinini teşhisini vs herkes görebilir hastane çalışanı olarak kısacası.
    enabızdan gizlilik ayarı yapınca sorun çözülmüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

enabızdan gizlilik ayarı yapınca sorun çözülmüyor mu?

Alıntıları Göster
    Yalnız benim kastettiğim aynı hastane içerisinde geçerli. Başka bir hastaneye gittiğinizde %90 göremez zannetmiyorum en fazla teşhis görürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Yalnız benim kastettiğim aynı hastane içerisinde geçerli. Başka bir hastaneye gittiğinizde %90 göremez zannetmiyorum en fazla teşhis görürler.

Alıntıları Göster
    anladım dediğini. tahlil yaptırmaya çalıştığım şark kurnazı endokrin, 1sene önceden sonuçların var yaptırma bence demişti de bir tarafımla gülmüştüm
  • quote:

yani ne var ne yok ben sistemden görüyorum öyle mi benim görmediğim bir şey yazmamıştır?
    kusura bakmayın sizi de yordum ama psikolojik sıkıntılarım var demiştim hocam anlamışsınızdır zaten

aşırı takıntılı biriyim
    Hocam bu sorunun cevabını en iyi sen verebilirsin sisteme girip bakarak.
  • Önceden aldığın ilaçlar görülüyor ve bu ilaçların hangi tanıya istinaden verildiğide görülüyor.
    Sonuç olarak ilaç almışsan önceki tanılar görülebiliyor. İlaç almadıysan göeülebiliyor mu bilmiyorum ama ilk dediğimden %100 eminim çünkü stajdaki Hocam ilaç yazarken sürekli kullanıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.