biraz saçma geldi bana son bölümü,dr lar öğrenci de olsa hastaların özel hayatlarıyla ilgilenmez dimi.Pek ilgimi çekmedi tutmadım
seri üretime geçtiler macolar doktorlar mühendisler... böyle gider artık
şu cadılı diziyide direk sabrinadan kopyalamışlar yuh demiştim görünce isimler tipler bile tutuyo ama aynı havayı vermez
ilk bölümüne rast gelmiştim gelmez olaydım; karakterleri bırakın replikler dahi bire-bir grey's anatomy'den alınmış
karakterler replikler hepsi berbat dayanılacak gibi değil oyuncuların hiçbiri "doktor" kimliği ile örtüşmüyor doktorluk üstlerine 5 gömlek büyük gelmiş sanki hastane değil gece kulübü gibi oyunculuk sergiliyorlar dizi yayından kalkar muhtemelen
PİYASADAKİ BÜTÜN FIRLAMALARI TOPLAMIŞLAR...BU DA TÜRK TVLERİNİN NE KADAR KALİTESİZ VE BİZİ MAL YERİNE KOYDUKLARININ BİR İSPATIDIR...YAZIK YA YIL 2007 ...
quote:
Orjinalden alıntı: vendeta
iğrenç bir dizi.
iğrençte laf mı
kız ameliyatın ortasında "aşk"düşünüyordu ve kutsiye bakıp duruyordu
kutsiyi, yağmur u ,aysun kayacıyı, oynatan zihniyete şaşıyorum
Hangi akla hizmetle Amerika'daki doktorlar ile Türk doktorlarını aynı kefeye koyup grey's anatomy'i türkleştirmişler ki.
Dizi bizden o kadar uzak ki. Madem grey's anatomy'i araklayacaksınız bari karakterleri bize uydurun, replikleri değiştirin.
Araklamacı dizicilik de bir yere kadar.
Ben olsam grey's anatomy'i alır, oyuncuların altına Türk isimleri yazar, seslendirmede de Ali, Ayşe, Mesut yapar öyle yutturmaya çalışırdım. Emin olun çok daha fazla izlenir. Çünkü grey's anatomy'i çok çok başarılı bir dizidir.
hastane mukemmel yanlız orası super bı yer bı hastam sebebıyle gecen sene bu zmanlar ordaydım hersey gercekten dort dortluk ilaç kokmayan tıbbı alet edevat goremeyecegınız bı hastane neredeyse odalar o kadar ıyı dızeyn edılmıskı doktor gelıyor hastanın kafasının ustundekı tabloyusaga dogru ıtıyor ve serumdu zarttı zurttu oranın ıcınde hepsı ısı bıtınce tekrar kapatıyor
her ne kadar taklit olsada bence güzel izlemeye devam edeceğim
igrenç bir dizi dizide hasta yerine aşklarını düşünüyorlar...
ben beğendim gery's anatomy i izlemediğim için fark etmez
berbat bir dizi...tez zamanda yayından kalkması dileğiyle
Tam ER'dan özenti diycektim görür görmez ama zaten denilmiş çoktan... hem de çok özentiye benziyo...
fena sayılmaz
herkes iğrenç diyor hemde izliyor....
hem beğenmeyip hem de yorum yapmak güzell
geçen hafta olan bölümde en sonda bir şarkı çaldı bulan var mıdır? bilen var mıdır? çok hoş bir şarkıydı
cok cok aptal bir dizi..Cins cins admaları koymuşlar filmde oynasınlar diye..Aysun kayacı yokmu ıyğğ iğrençç
hakkaten aysun beyinsizi çok komik duruyor
quote:
Orjinalden alıntı: DiMarzio
berbat bir dizi...tez zamanda yayından kalkması dileğiyle