Şimdi Ara

DOKTORLAR DİZİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başlayan doktorlar dizisini seyreden varmı bilmem ama yasemin ergene için ben bu diziyi seyrederim . Çok güzel kendisi

• iğrenç bir dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendeta

iğrenç bir dizi.
    kesin yukkum vermek gerekmez arkadasa sormak lazim izledin mi bile film yeni doktorlardan olusan bir grubun maceralarini anlatiyo oyunculuk fena deil ama sanki ER dan alintilar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

kesin yukkum vermek gerekmez arkadasa sormak lazim izledin mi bile film yeni doktorlardan olusan bir grubun maceralarini anlatiyo oyunculuk fena deil ama sanki ER dan alintilar var

Alıntıları Göster
    yav emin deilim ama grey's anaotmy adlı dizinin tr uyarlaması galiba.reklamlarında gördüm karakterleri onlara benzetmişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

yav emin deilim ama grey's anaotmy adlı dizinin tr uyarlaması galiba.reklamlarında gördüm karakterleri onlara benzetmişlerdi

Alıntıları Göster
    aah bende diyorum bi diziy cok benziyo hangisine eet grey's anatomy den de alintilar var orijinal bisey deil yani
  • quote:

aah bende diyorum bi diziy cok benziyo hangisine eet grey's anatomy den de alintilar var orijinal bisey deil yani

Alıntıları Göster
    hangi kanalda ya
    ilk defa duydum
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

Alıntıdan öte birebir kopyası karakterlerin benzerliğini geçtim replikler,sahneler olaylar bile aynı bu kadar olur.Resmen diziyi türkçeye çevirip yayınlıyolar reklamlarını izlerken bile sinir oldumYa orjinal bişeyler yapsınlar artık istenince çok güzel öyküler bulunabiliyo Avrupa Yakası gibi Yabancı Damat gibi.kopyalamasınlar şu yabancı dizileri artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buffy1907 -- 29 Aralık 2006; 22:06:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffy1907

quote:

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

Alıntıdan öte birebir kopyası karakterlerin benzerliğini geçtim replikler,sahneler olaylar bile aynı bu kadar olur.Resmen diziyi türkçeye çevirip yayınlıyolar reklamlarını izlerken bile sinir oldumYa orjinal bişeyler yapsınlar artık istenince çok güzel öyküler bulunabiliyo Avrupa Yakası gibi Yabancı Damat gibi.kopyalamasınlar şu yabancı dizileri artık

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    grey's anatomy dizisinn kopyası....yazık yaa,boylarından büyük işlere kalkışıolar...oyunculara bakınca bile buna görebilrsiniz..grey's anatomy nerdeeeee doktorlar nerdeee..yuhh yaneee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 3 Mart 2007; 3:07:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elif1907

grey's anatomy dizisinn kopyası....yazık yaa,boylarından büyük işlere kalkışıolar...oyunculara bakınca bile buna görebilrsiniz..grey's anatomy nerdeeeee doktorlar nerdeee..yuhh yaneee

Alıntıları Göster
    3-5 bölüm sonra yayından kalkacak zaten.bu kadar taklitçi bir dizide bu kadar kuru kalabalık oyuncu ile uzun ömürlü olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhansx1

3-5 bölüm sonra yayından kalkacak zaten.bu kadar taklitçi bir dizide bu kadar kuru kalabalık oyuncu ile uzun ömürlü olmaz.

Alıntıları Göster
    niyetleri ne bilmemki

yakinda macolarda geliyo
  • quote:

niyetleri ne bilmemki

yakinda macolarda geliyo

Alıntıları Göster
    grey's anatomy güzel diziydi bu onun yanına yaklaşamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyberwaste

grey's anatomy güzel diziydi bu onun yanına yaklaşamaz

Alıntıları Göster
    grey's anatomy 'yi izlemedim ama bu dizi güzelmiş...Ben başta acaba Scrubs falan mı diye düşündüm içimden ama o da değil..kadroda cok ünlü var...İlk bölümden doğudaki kızları öldürme vs gibi mesaj vermeyi amaçlayan bir dizi olması güzel..zaten bu farklılaştırmış birazcık.Sonuçta grey's anatomy de bu yoktu sanırım.
    Umarım tutar ve o kadar oyuncu vs eleman güzel işler çıkarır.Tıbbi kelimeleri ezberlemeleri nasıl oluyor acaba?

kısacası ben begendim...Aysu, Yasemin Ergene, Ekmek teknesindeki diğer kız...zaten hep beğenmişimdir...
    doktorların fırçalamaları cok güzel oluyor ayrıca..

• daha kaliteli bir ekip olabilirdi.
    bence o zaman daha güzel olurdu.. pınar altugun sevgilisi yagmur şu manken kız ve gazinocu eleman 3de itici.. medyatik olmayan insanları oynatsalar daha önyargısız izlerdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotik

daha kaliteli bir ekip olabilirdi.
    bence o zaman daha güzel olurdu.. pınar altugun sevgilisi yagmur şu manken kız ve gazinocu eleman 3de itici.. medyatik olmayan insanları oynatsalar daha önyargısız izlerdik.
    quote:

Orjinalden alıntı: nevrotik

yaa yapma nolur....medyatiklikle alakası yok bunun..isterse şener şeni koysunlar yani!!
    ve yani oynattıkları kişilerin tipleri bile greys anatomy deki tiplere benzio..yuh denir buna sadece..haa bide gülünürr

• quote:

Orijinalden alıntı: elif1907

quote:

Orjinalden alıntı: nevrotik

yaa yapma nolur....medyatiklikle alakası yok bunun..isterse şener şeni koysunlar yani!!
    ve yani oynattıkları kişilerin tipleri bile greys anatomy deki tiplere benzio..yuh denir buna sadece..haa bide gülünürr

Alıntıları Göster
    arkadaşlar doktorlaraln ilgili dizi istiyorsanınız

scrubs ı

seyredin hem gülersiniz hem de sevinirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: pagan_chris

scrubs ı

Alıntıları Göster
    SCRUBS, GREY;S ANATOMY, HOUSE MD.,

Bunlari izleyin iciniz acilir.
  • quote:

scrubs ı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

scrubs ı

Scrubs harika,ancak gülmek istemiyorsanız ve ciddi bir dizi arıyorsanız E.R'ı izleyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

quote:

scrubs ı

Scrubs harika,ancak gülmek istemiyorsanız ve ciddi bir dizi arıyorsanız E.R'ı izleyin...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Laz

quote:

scrubs ı

bana katıldıgın saol

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Laz

quote:

scrubs ı

bana katıldıgın saol

Alıntıları Göster
    @tHe_iMmpPxX

saol bi deniyim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.