Şimdi Ara

DOKTORLAR DİZİSİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Yerli diziler çok fazla kötüleniyo. Tamam yerli diziler için de süper diyemeyeceğim. Bi düşünsenize bu ülkede sadece gençler mi dizi izliyo. Tabi ki Hayır. Yaşlılar da çocuklarda izliyo. Tamam beğenmeye bilirsiniz ama yayından kalksın çok iğrenç bi dizi demnkten vazgeçin bence. Söyleyin bana kaç kişi anne-babasıyla oturup CNBC-E izliyo. Kaç kişi ailesiyle LOST, PRISON BREAK, HEROES vs... izliyo... Bence herkes kendi odasına çekiliyo bilgisayarını açıp izliyo... Mesala Türk Telekom'un 2,5-3 milyon abonesi olduğu söyleniyoo. Bunun yanında 20 milyon kişi de internetten yaralanmayı bilsee. Net 50 milyon insan Türkiye de intenbet kullanayı bilmiyo.. Bu insanlar nerden bulupta izlesinler bu dizileri. Zaten bunları Türk kanallrı versede bu insanlar bu dizileri seyretmez. çünkü onlara uzak kültürler bunlar. Onlara en yakın gelen konular aşk, ağa, gelin- damat vs. Bu dizileri ancak yerli kanallar böle taklit ederek, yumuşatarak Türk kültürüne uydururlar. Ve İnsanların bu dizilere alışması yıllar alırrr. Zamanla bizim insanımızda bu dizilere alışıcak. Ağa dizileri prim yapmaz olucak. Bana kalırsa bu ancak taklit dizilerle olur. Zamnında bütün Türkiye Rosalinda, Maria vs diye ekranlara kilitleniyodu. Şimdi taklit ede ede kendi pembe dizilerimizi çekiyoruz. Şimdi diyeceksiniz Brezilya dizileri yabancı kültür değilmiydi. Evet yabancı kültürdü ama içinde sadece basit aşk, entrika, yalan vardı. ülkemiz bu yüzden benimsedi Bu dizileri.

Bence Türklerde çok güzel diziler yapıcak. Ama Biraz sabredelim. Hemen olmaz.

Bunlar benim düşüncelerim İsteyen katılır isteyen katılmaz.

Saygılar.

• Kesinlikle katılıyorum . Tamam Öyle çok ahım şahım değil ama zilenmeyecek gb de değil. Özellikle bu son günlerde her taraf güneydoğu dizisi olmuşkken biraz böyle dizileri görmeye ihtiyacımız var. kendimi ortadoğuda yaşıyormuş gb hissediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: R@C@

Arkadaşlar Yerli diziler çok fazla kötüleniyo. Tamam yerli diziler için de süper diyemeyeceğim. Bi düşünsenize bu ülkede sadece gençler mi dizi izliyo. Tabi ki Hayır. Yaşlılar da çocuklarda izliyo. Tamam beğenmeye bilirsiniz ama yayından kalksın çok iğrenç bi dizi demnkten vazgeçin bence. Söyleyin bana kaç kişi anne-babasıyla oturup CNBC-E izliyo. Kaç kişi ailesiyle LOST, PRISON BREAK, HEROES vs... izliyo... Bence herkes kendi odasına çekiliyo bilgisayarını açıp izliyo... Mesala Türk Telekom'un 2,5-3 milyon abonesi olduğu söyleniyoo. Bunun yanında 20 milyon kişi de internetten yaralanmayı bilsee. Net 50 milyon insan Türkiye de intenbet kullanayı bilmiyo.. Bu insanlar nerden bulupta izlesinler bu dizileri. Zaten bunları Türk kanallrı versede bu insanlar bu dizileri seyretmez. çünkü onlara uzak kültürler bunlar. Onlara en yakın gelen konular aşk, ağa, gelin- damat vs. Bu dizileri ancak yerli kanallar böle taklit ederek, yumuşatarak Türk kültürüne uydururlar. Ve İnsanların bu dizilere alışması yıllar alırrr. Zamanla bizim insanımızda bu dizilere alışıcak. Ağa dizileri prim yapmaz olucak. Bana kalırsa bu ancak taklit dizilerle olur. Zamnında bütün Türkiye Rosalinda, Maria vs diye ekranlara kilitleniyodu. Şimdi taklit ede ede kendi pembe dizilerimizi çekiyoruz. Şimdi diyeceksiniz Brezilya dizileri yabancı kültür değilmiydi. Evet yabancı kültürdü ama içinde sadece basit aşk, entrika, yalan vardı. ülkemiz bu yüzden benimsedi Bu dizileri.

Bence Türklerde çok güzel diziler yapıcak. Ama Biraz sabredelim. Hemen olmaz.

Bunlar benim düşüncelerim İsteyen katılır isteyen katılmaz.

Saygılar.

Sende haklısın da benim asıl sinir olduğum Grey's Anatomy'i repliklerinden oyuncuların saç şekillerine kadar bire bir kopyaladıkları yetmezmiş gibi beş kuruş telif hakkı ödemeden yayınlamaları ve kendi yazdıkları bi dizi olduğunu iddia etmeleri.Yoksa ağalı sihirli dizilerden iyidir tabiki.hatta dizinin yapımcısımı yönetmenimi ne habertürkte bi televizyon eleştirmeninin programına katıldı mailleri okuyolardı mailin birinde dizinin Grey's e benzerliğinden bahsedildi ikiside ilk defa duyuyoruz böyle bişeyi diye geçiştirdiler hadi yapımcı inkar ediyo televizyon eleştirmeni nasıl bilmez bunu ya

• quote:

Sende haklısın da benim asıl sinir olduğum Grey's Anatomy'i repliklerinden oyuncuların saç şekillerine kadar bire bir kopyaladıkları yetmezmiş gibi beş kuruş telif hakkı ödemeden yayınlamaları ve kendi yazdıkları bi dizi olduğunu iddia etmeleri.Yoksa ağalı sihirli dizilerden iyidir tabiki.hatta dizinin yapımcısımı yönetmenimi ne habertürkte bi televizyon eleştirmeninin programına katıldı mailleri okuyolardı mailin birinde dizinin Grey's e benzerliğinden bahsedildi ikiside ilk defa duyuyoruz böyle bişeyi diye geçiştirdiler hadi yapımcı inkar ediyo televizyon eleştirmeni nasıl bilmez bunu ya

Yaa o konu da sana hak vermemek elde değil. ama bir de şu yönden düşün adamlar açık açık biz bu dizinden alıntılar yaptık, şu yabancı diziyle konusu aynı derseler izleyici tafından hoş karşılanmaz. Yaa zaten şu dünyada kaç kişi biz kopya çekiyoruz der ki!!! Ama dediğim gibi bence bu işler ancak kopyalama ile yapılır. Zamanla biz de iyi dizler çekicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaCaMeiSTeR -- 24 Şubat 2007; 16:29:12 >

• Greys anatomy nin tıpa tıp aynısı.Karakterler/olan olaylar her şey aynı.Biraz ayrıntılı incelerseniz çalınan birçok küçük detay görebilirsiniz.Hatta değişiklik bulmak çok zor.Ama tabi orjinalinin 10da 1i bile etmez

Kopyalıyorsan bari adam gibi kopyala.Şu anda aklıma "Nanny" türk versiyonu Dadı ve "Hope & Faith"in türk versiyonu Belalı Baldız geliyor.Onlar bundan daha iyiydi.Hatta Dadı bence Nanny den daha iyiydi(hem nanny hemde dadı yı sevmem.Ama objektif bir değerlendirme yaparsam benim görüşüm budur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 24 Şubat 2007; 17:57:40 >
  • uff yasemin ergene için bakiyorum yaff super bişi.ama her bolumde nerdeyse kutsiy le opusuyo yahuuu

aysun kayaci da fena diil hani
  • yaw babam izliyo bunu inanamıyorum yaw ben asla izlemem scrubs dururken
  • bu diziyi izleyen zannederki tüm doktorlar aşk meşk peşinde koşuyor.valla bir tıp fakültesi öğrencisi olarak ben hiçte bu kadar aşk meşk peşinde koşan bir arkadaşımı tanımıyorum çoğumuzun sevgili manasında bir arkadaşı yok.tamamen halkın duygularına hitap eden yapmacık klasik aşk hikayesi hastane versiyonu.Valla dizidekileri bilmem ama ben pazartesi günü hocanın sözlü sorularına nasıl cevap vereceğim onu düşünüyorum daha şimdiden bu dngesizler ameliyat masasındaaşk düşünüyorlar.Zaten yaptıkları tıbbi hatalara değinmek bile yersiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Ya arkadaşlar bu diziyi hiç izlemedim çok yorum yapılmış bakıyım dedim çoğunluk olumsuz yorum yapmış ama dizi çok izleniyo bunun sebebi ne olaki? Dizideki güzel bayan karakterler olabilir bence bu hafta izlemeye çalışcam dayanabilirsem niye bu kadar izleniyo acaba.Büyük ihtimal dayanamam 5 dk sonra deiştiririm kanalı ama bi deniyim

bence bu kadar izlenmesinin sebebi..bu ıkadar izleyen insanın "grey's anatomy" dizisini izlememiş olması..zaten izlemiş olsalardı mideleri kaldırmazdıı

• YA DÜN (PERŞEMBE) YOKTU??KALKTI MI ACABA BİLEN VAR MI?
  • GREYS ANATOMY kadar başarılı Dr.lar
    Sizde de yabancı hayranlığı var galiba.Bence doktorlar onlar kadar başarılı.Yabancılar yaptı mı süper,Türkler yaptı mı berbat.
    Siz herhalde TÜRK değilsiniz.Bu kadar yabancı hayranı olmayın.Yalnız dizinin konsepti değiştirilmesi gerekir.Bu da 1 eleştirimdir Doktorlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 20 Haziran 2007; 4:41:57 >
  • ÇOK GÜZEL DİZİ ! İĞRENÇ DİYEN HALTETMİŞ BENCE!

yabancı dizileriyle kıyaslayanlara sinir oluyorum

ne var illa her şey yabancı mı olacak kopyaysa kopya! önemli olan oyuncu performansı , el yüz hareketlerinin
    başarılı olması , karakterler

LÜTFEN YABANCI DİZİLERLE KIYASLAMAYIN! BEĞENMEYEN GİTSİN ABD FİLMLERİNİ İZLESİN HEP O ZAMAN!

@elif1907
    herşeyi abd iyi yapar anlayışıyla yok ediyorsunuz

• Saçma Bir Dizi Bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.