Doktorların Askerlik Mevzusu
-
-
Askerde doktorluk yapıyormuşsun sanırım 6 ay. Tıpçı arkadaşlarım öyle demişti.
-
yuzbasi tabip olarak askerlik yapiyosun ama suresini bilmiyorum -
Doktorluk yapıyoruz başka ne yapacaz -
Asteğmen, teğmen olarak. -
28 yaş kuralı geçerli mi tıp okurken? -
Samsun Sahra Sıhhiye'de acemi eğitimini aldıktan sonra usta birliğine kura ile gidiyorsun.Hudut da gelebilir GATA falan da gelebilir.Eger uslu bir şirinsen kıbrısı da görebilirsin. -
hocam peki 28 yaşında biri tıpın 6 yıllık eğitimini bitiremediyse ne oluyor? askere mi gitmek zorunda kalıyor?
-
O kadarını bilmiyorum da okulun bitene kadar kimse elleşmez bence.
-
İsteyen doktorluk yapmayabiliyor mu?
Ben de digerleri gibi terorist avlamak istiyorum, patetes soymak istiyorum, guzel anilar biriktirmek istiyorum -
Ne yüzbaşı normal asteğmen. Uzun dönem zorunlu doktorlukta. Dış hekimliğinde de zorunlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4F41DA77 -- 29 Ekim 2021; 21:18:37 > -
Askeri tıpta da okuduysanız general tabip olarak başliyorsunuz -
Bedelli için yaş sınırları öngörüldü. Lise öğrencileri 22 yaşına, fakülte ve yüksekokul öğrencileri 28 yaşına kadar askerlikten muaf olabilecek. Lise mezunlarının askerlikleri 3 yıl, mesleki ve teknik lise mezunlarınınki 6 yıl, fakülte ve yüksekokul mezunları ile buralardan ilişiği kesilenlerin ise 2 yıl ertelenecek. Bu erteleme sürelerinde son tarih, üst yaş sınırı olacak.
Dört yıldan daha uzun üniversite eğitimi alanlara 2 yıl, yüksek lisansı tamamlayanlar ile yurtdışındaki kurumlardan mezun olanlara bir yıl ek erteleme hakkı tanınacak. Bunlar için de üst sınır 32 yaş olacak.
https://www.cnnturk.com/turkiye/askerlikte-yeni-donem-iste-tum-degisiklikler?page=11
-
hocam o zaman 32 yaşına kadar izin veriliyor doğru anladım dimi
edit: sağol hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 30 Ekim 2021; 15:42:37 > -
32 yaşına kadar izin var tıp okuyanlarda(4+ yıl üni okuyanlarda)
-
peki bedellinin yaş sınırı 28 mi yoksa o da 32 yaşına kadar oluyor mu? yaşı geçirince bedelli yaptırmıyorlar diye bi şey okumuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 30 Ekim 2021; 15:34:34 > -
onu hiç bilmiyorum
-
hocam peki bunu da araştırır mısınız rica etsem?
Benzer içerikler
- logaritma fasikül önerisi
- üniversite oryantasyon zorunlu mu
- acil yayınları zor mu
- endüstri mühendisliği mezunları yorumları
- 3d paragraf zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X