En büyük hemşire sendikası hepsinden hekimlerin taban ödemesine büyük tepki Hep-Sen olarak bu haksızlığı yargıya taşıyıp eylemsellik sürecini başlatacağımızı kamuoyuna bildiririz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doktorların maaşları yarı yarıya azalabilir, en büyük hemşire sendikası anayasaya basvuruyor
-
-
Ağlamaya devam etsinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtim ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ögretmenlere ne yapsalar az
Sayin cumhurbaskanimizdan fazla tatil yapiyorlar
Sayin cumhurbaskinin yerinde ben olsam
Yetkimi kullanir tatilleri bayagi azaltirdim
SamiVtgyoutubeÖğretmenlik güzel meslek, yazın üç ay tatili var birinci çinko. Saksıyı çalıştırıp okula yakın ev tutucan, boş derslerde eve gidip yatıcan yuvarlanıcan, karın da öğretmen olursa eve çift maaş girer ikinci çinko. Bir de özel ders verirseniz aha tombala!https://www.youtube.com/shorts/tAYypQ8sOR8?si=mlBrC9X9n7yuYx5S
3 sene önce daha uygulamaya geçmeyen yönetmelik güncellenmek üzere geri çekilmişti. O yönetmeliğe hekimler bile itiraz ediyordu çünkü eğitim araştırma hastanelerini bilinmezde bırakıyordu. Geçtiğimiz günlerde mahsuplaşma, sağlık bakanlığının katsayı tasarrufu, izin kullanınca kesilmesi ve disiplin cezası alınca verilmemesi gibi şeyler danıştay kararı ile anayasaya aykırı bulunduğu halde bugün yönetmeliği bunlarda herhangi bir değişiklik yapmadan güncellediler. Hemşireler istedikleri kadar dava açabilir farklı bir meslek grubunun kazancının kendilerinden fazla olması hangi yasaya aykırı ki kaldırılacak? Kaldı ki dediğim gibi danıştay kararını bile takan yok. Bakanlık hemşire sendikalarını çok umursuyor olsaydı onlara sus payı verip esaas iyileştirmeyi doktorlara yapmazdı. Yönetmelik onlar istiyor diye geri çekilmedi bir sürü şeyi muallakta bıraktığı için geri çekildi, onlar sadece kendilerine pay çıkarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
HSJEHXJEHDJEHDJJEJDHD öncelikleri kendi maaşlarına zam değil ki doktor maaşlarını kıskanıyorlar kendi maaşlarına yakın olsun istiyolar bir de 2 yıl fazla okuduğunuz için mi hakediyosunuz demiş az saçmalığa bak zorluk olarak tıbbın 1 yılı=hemşireliğin 2-3 yılı fakültelerin taban puanlarındaki ciddi fark da cabası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 7 Ağustos 2024; 22:13:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hemşirelik güzel meslek, sadece kan alıyon birinci çinko. Saksıyı çalıştırıp hastahaneye yakın ev tutucan, öğle arasında eve gidip yatıcan yuvarlanıcan, karın da hemşire olursa eve çift maaş girer ikinci çinko. Bir de sağlık kabini açsanız aha tombala!
Hocam once insallah ana sorunu ogretmenleri cozmek lazim sonrasi kolay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 7 Ağustos 2024; 22:13:53 >
Bir genelgeyle dedigin cozulur asıl en buyuk sorun ogretmenlikmeslegi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 7 Ağustos 2024; 22:14:44 >
Çoğu kendini geliştirmemis malum partili orjinal bı soru gelince cozemeyen insanımsi varliklar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kamuda 1 mikyondan fazla ogretmen var bunlarin haklari alinir normal memura cekilirse
Dedigin mesele,er cok kucuk isler halledilir
Katılıyorum hocam bide bunlara sınav yapimali belli periyotlarla asgari ücretle öğretmen olabilecek bir sürü idealist insan var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ağlamaya devam etsinler |
HSJEHXJEHDJEHDJJEJDHD öncelikleri kendi maaşlarına zam değil ki doktor maaşlarını kıskanıyorlar kendi maaşlarına yakın olsun istiyolar bir de 2 yıl fazla okuduğunuz için mi hakediyosunuz demiş az saçmalığa bak zorluk olarak tıbbın 1 yılı=hemşireliğin 2-3 yılı fakültelerin taban puanlarındaki ciddi fark da cabası |
Biri 10-20k ile giriyor diğeri 100-300k ile giriyor ve okuması tıpa göre çok çok daha kolay karşılaştırmaya bak kafayı yiyeceğim. doktor maaşı hemşirenin en az 4-5 katı olmalı. |
Benzer içerikler
- yatay geçiş yaptım kaydım silinmedi
- ayt fizik formülleri
- denizli dershaneler
- en iyi vakıf üniversiteleri 2024
- bilgi sarmal tyt türkçe deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X