Şimdi Ara

DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
484
Cevap
8
Favori
47.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar x202e ct090h almak isteyenler teknosadan faturalı daha 3 günlük kutusunda ve güvenlik bandrolü açılmamış şekilde satmaktayım.
    ilgilenenler içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_78682617/f_//tm.htm#78682617
  • akakce.com
    Asus VivoBook S200E-CT159H Ultrabook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/bilgisayar-ultrabook/en-ucuz-asus-vivobook-s200e-ct159h-fiyati,1039736.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 15 Ocak 2021; 17:40:42 >

• http://www.hepsiburada.com/liste/sandisk-ultra-plus-64gb-sata3-ssd-sdssdhp-064g-g26/productDetails.aspx?productId=bd303081&categoryId=114814

Arkadaşlar bu ssd'yi alıp celeronlu x202me uygulamak istiyorum. Merak ettiğim konu şu ki performans artışı bu masrafa değer mi? Müzik film falan indirmeyeceğimden 64gb yeterli olur diye düşünüyorum. 182 TL fiyatı var. 75 TL çek 70 TL bonus kullanarak alacağım ve bana yaklaşık 40 TL maliyeti olacak. Ama değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

http://www.hepsiburada.com/liste/sandisk-ultra-plus-64gb-sata3-ssd-sdssdhp-064g-g26/productDetails.aspx?productId=bd303081&categoryId=114814

Arkadaşlar bu ssd'yi alıp celeronlu x202me uygulamak istiyorum. Merak ettiğim konu şu ki performans artışı bu masrafa değer mi? Müzik film falan indirmeyeceğimden 64gb yeterli olur diye düşünüyorum. 182 TL fiyatı var. 75 TL çek 70 TL bonus kullanarak alacağım ve bana yaklaşık 40 TL maliyeti olacak. Ama değer mi?

kesinlikle değer. Benim cihaz ssd den sonra uçuyor. İnanın elimde i5 li notebook var,ondan daha hızlı oldu. Yanlız en az 128 almanız daha mantıklı.Birde 7mm kalınlığı olmasına dikkat edin ssd nin. (bendeki de sandisk)
    benim ssd şu:
    http://www.vatanbilgisayar.com/solid-state-disk/sandisk-sdssdhp-128g-g26-128gb-ultra-plus-sata-30-ssd-%28okuma-530mb--yazma-445mb%29/productdetails.aspx?I_ID=64958

• 128gb da mantıklı dediğiniz gibi ama merak ettiğim şu ; Benim performanstan beklediğim ben bununla bir site gezerken sayfayı aşağı çektiğimde akıp gidecek mesela Facebook haber akışına bakmak tam işkence ya da video izlerken sesin gelip görüntünün oynanamaması ya da youtubeda takılarak atlayarak gitmeler. Bana bunlar için lazım yoksa içine counter kurup oynayacak değilim. Bu taleplerimi karşılar mı? Adamakıllı nette gezinemedikten sonra hiç kıymeti yok. Telefonda bile bunun 10 katı hızla giriyorum.
  • Mutlu Bayramlar :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

128gb da mantıklı dediğiniz gibi ama merak ettiğim şu ; Benim performanstan beklediğim ben bununla bir site gezerken sayfayı aşağı çektiğimde akıp gidecek mesela Facebook haber akışına bakmak tam işkence ya da video izlerken sesin gelip görüntünün oynanamaması ya da youtubeda takılarak atlayarak gitmeler. Bana bunlar için lazım yoksa içine counter kurup oynayacak değilim. Bu taleplerimi karşılar mı? Adamakıllı nette gezinemedikten sonra hiç kıymeti yok. Telefonda bile bunun 10 katı hızla giriyorum.

Bende birkaç gün oldu ssd taktım "boylum" arkadaşımızın yaptığı gibi yaptım, sorunsuzca ssd ye "single language" kurdum kesinlikle müthiş bir performans artışı oldu.
    Ben OCZ marka ssd taktım ama marka farketmez yeterki 7mm olsun imkanı olan herkesin ssd takmasını tavsiye ederim bambaşka bir cihaz oldu yau..
    Şimdiye kadar kullanmak tam bir işkenceydi ama şimdi çok keyifli kullanması ama bir sıkıntıyı belirtmem gerek sanki şimdi daha çok ısınıyor cihaz ama sorun
    olacağını sanmıyorum. Herkese iyi bayramlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkusdogan1 -- 9 Ağustos 2013; 23:53:32 >

• selam yaklaşık 1 aydır asus x202e-ct090h modelini kullanıyorum . teknosadan aldım . teknosada asus s200 adında başka bir cihaz daha var ve bunun fiyatı turuncu indirimle beraber 850 tl benim kullandığımı ben 750 tl ye aldım . arada fiyat farkı oluşturacak herhangi bir teknik fark göremiyorum . ikiside işlemci hard disk ram olarak aynı.
    ikisi arasındaki farkı bilenler bizmlede paylaşısa menun oluruz
  • Arkadaşlar bios ekranını nasıl açıyoruz bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim... İyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünenler... Geçen hafta içinde teknosada 699 liraya gördüm . Pe ntium işlemciliydi üstelik.

Gerçi killandirdi beni, fiyatı çok değişken... Bazen celeronlu olan daha pahalı oluyor.

• Arkadaşlar bende teknosa dan bu hafta sonu pentium 987li S200e modelini 850tl ye aldım ve aranıza katıldım. Biraz araştırdım, şu sıralar daha uygun fiyata bulamadım. Başta tereddütlerim vardı fakat kullandıkça yersiz olduğunun farkına vardım. Cihazı ssd siz kullanıyorum. Bu haliyle çoğu ihtiyacımı karşılıyor. Office uygulamaları ve internet kullanımı için oldukça ideal diyebilirim. Taşıması kolay fakat uygun kılıf/çanta bulmak zor diyebilirim. Şimdilik güncellemeleri tamamladım, kullanmaya devam ediyorum.
  • SSD leri servis takiyor mu

• http://www.n11.com/asus-s300ca-c1004h-i3-3217u-18ghz-4gb-500gb-133-dokunmatik-windows-8-P15273329

Almayı düşünenler bu linke de bir göz atsın i3 işlemcili olanı 999 TL
  • Merhaba arkadaşlar, Ben de yorumların hepsini okuduktan sonra ASUS X202E-CT009H i3 serisinden almaya karar verdim gibi :) Ama özellikle gelen bazı ürünlerde ekran yanının kalkması vs. şeklinde okuduğum yorumlar beni düşündürdü.
    Bundan da fazla Celeron ile i3 arasında ne kadar fark var onu çıkaramadım (performans bakımından). Ofis programları-Photoshop- Spss -müzik ve tabi internet kullanımı için düşünüyorum ama ikisi arasında ısınmayı- fan sesini vs etkileyen bir nokta da var mı? (Yani aslında celeron yeterli gibi geliyor saydığım şeyler için ama sanki celeronun biraz modası geçmiş ve yeni çıkabilecek uygulamalara ayak uyduramaz gibi geliyor).
    Bir de bu ikisi için uygun fiyat önerileriniz olursa süper olur. Şimdiden konuyu açana ve yanıt verenlere teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apotre

Merhaba arkadaşlar, Ben de yorumların hepsini okuduktan sonra ASUS X202E-CT009H i3 serisinden almaya karar verdim gibi :) Ama özellikle gelen bazı ürünlerde ekran yanının kalkması vs. şeklinde okuduğum yorumlar beni düşündürdü.
    Bundan da fazla Celeron ile i3 arasında ne kadar fark var onu çıkaramadım (performans bakımından). Ofis programları-Photoshop- Spss -müzik ve tabi internet kullanımı için düşünüyorum ama ikisi arasında ısınmayı- fan sesini vs etkileyen bir nokta da var mı? (Yani aslında celeron yeterli gibi geliyor saydığım şeyler için ama sanki celeronun biraz modası geçmiş ve yeni çıkabilecek uygulamalara ayak uyduramaz gibi geliyor).
    Bir de bu ikisi için uygun fiyat önerileriniz olursa süper olur. Şimdiden konuyu açana ve yanıt verenlere teşekkür ederim.

Dostum yaklaşık 6 aydır i3 olan modeli kullanıyorum o zamanlar elektroworldden almıştım, ben son teknoloji olması açısından i3 modelini tercih etmiştim şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı bende ekranda da problem yok allaha şükür, tavsiyemdir alman açısından...

• ahmet_sevdam A kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler yanıtın için..i3 olanı alacağım galiba bende..umarım bir sorunu çıkmaz..alınca deneyim-sorunlarımı paylaşırım buradan yine..
  • Şimdiden hayırlı olsun alırsan

• Merhaba Asus VivoBook X202E-UH31T Dokunmatik Ekranlı Ultrabook almayı düşünüyorum istanbulbilşimde 1149 tl sizce bu fiyat iyimi bu makineye. kulanım amacım yanımda taşımak için küçük olmalı,internet . word exel power poınt agırlıklı video oynatma az da oyun olabilir . bana uygun fiyata yükske performans olarak ne onerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Asus VivoBook X202E-UH31T Dokunmatik Ekranlı Ultrabook
    intel Core i3-3217U 1.8 GHz 3 MB Bellek
    İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i3
    RAM 4 GB DDR3
    SABİT DİSK 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 8
    EKRAN KARTI Intel HD 4000 DDR3 Max. 1796 MB Ekran Kartı
    EKRAN BOYUTU 11.6" IPS Capacitive Backlit Touchscreen
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768
    SES ÇIKIŞI Stereo
    BATARYA
    BATARYA SÜRESİ 3 Saat (Kullanım şartlarına bağlı maksimum süre)
    WEBCAM
    WEBCAM Var
    NETWORK
    RJ45-ETHERNET 10/100
    WIRELESS LAN 802.11 b/g/n
    BLUETOOTH Bluetooth 4.0
    ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK
    AĞIRLIK 1.3 Kg
    ARAYÜZLER
    USB (2.0) 2
    USB (3.0) 1
    HDMI 1
    VGA 1
    KART OKUYUCU 1
    KULAKLIK ÇIKIŞI 1
    GARANTİ
    GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl
    Kargo
    Kargo Ücretsiz

• yardımcı olacak kimse yok mu? acilen cevaplarınızı bekliyorum.
  • Kardeşim ben de bu modeli kullanıyorum 6 aydır falan gayet güzel ihtiyaçlarımızı karşılıyor fiyatta bence iyi ben 1350 ye almıştım tavsiye ederim...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.