Şimdi Ara

DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
47.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rodrigo54

selam x202e ct090h modeli ile bende araniza katildim. bu basligi yeni gordum.
    aldiktan 1 aysonra yatakta film izlerken uyuya kaldim ve kanepede uyudugumdan zemine ekranin arkasi gelecek sekilde dustu.
    lcd catladi . asus servisine gittim 690 tl servis ucreti istediler. disarida yaptirmyi dusundum fakat sonra ondanda vazgectim ebaydan lcd getirtip kendim takmayi disunuyorum .
    deneyimlerimi burada paylasacagim '
    saygilar

geçmiş olsun. servisin bu kadar fahiş fiyat istemesi çok ilginç geldi bana. git yenisini al der gibi ekranı kendin değiştirebilirsen, deneyimlerini bekliyor olacağız. şimdiden kolay gelsin..

• bilgisayarin hazir garantisi gitmisken birde islemci upgrade yapabilirmiyim. ayni soket bir islemci bulsak su an ustunde ulv 987 islemci var 1.5 ghz
    i3 islemcili modeller var anakartta herhangi bir degisiklik yapmadan daha iyi bir islemci alabilirmiyim
  • Öncelikle herkese merhaba;

Bu notebooktan almayı düşünüyorum ancak ölmüşler i3 olsun dedim ancak Türkiye piyasasında bulamıyorum. (Güvenilir yerlerde ve taksiti olarak). Araştırırken ist. Biliş. De x202e-uh31t modelini buldum ancak bu model daha çok yurt dışında satılan bir model,

Siz ne dersiniz, firmaya güvenilir mi, garanti vb.durumlarda sorun yaşanır mı?

Bilgisi. Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa çok sevinirim,

http://www.istanbulbilisim.com.tr/x202e-uh31t-vivobook-asus-notebook-en-ucuz-fiyatlari,66421.html#TabPanelStart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• rodrigo54 R kullanıcısına yanıt
    Öncelkle Geçmiş oldun;

i3 işlemcili modellerin chip setide farlı bu nedenle bir şekilde işlemci bulunsa bile mevcut anakartta çalışacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Evet arkadaşlar 5. ayımı dolduramadan asus yarı yolda bıraktı beni. Dün gecr youtube'da video izlerken gözümün önünde 'kişisel pc bi sorunla karşılayı ve yeniden başlaması gerek' deyip yeniden başlattı hala 'Kişisel bilgisayarınızda tanılama yapılıyor' diyor. 13 saati geçti uyudum uyandım böyle. Sanırım hdd'den kaynaklı bir problem ama zaten bu laptobun işine 500gb hdd koymak mantıksız. 128gb ssd koy kullanalım işte.
    Bilgisayar hiçbir türlü tepki vermediğinden benim yapabileceğim birşey yok sanırım. Format atamıyorum cd usb bişey yok, bios'a giremiyorum. Fikri olan varsa bir zahmet yardım edin yoksa yeni bir teknik servis macerama başlayacağım.

benim de benzer sorunum olmuştu ancak bende harddisk komple gitti. hiç açılmadı açılırken direkt biosa giriyordu cihaz. servise yolladım harddisk değişip gönderdiler. ama bütün bilgilerim gitti tabi

• harddisk çok gereksiz şekilde sesli ve devamlı çalışıyo bu modellerde bunu azaltmanın yolu vamı?
  • arkadaslar Asus VivoBook X202E-CT011H bu ürünü almayı düşünüyorum tavsiye dermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ConseQui

arkadaslar Asus VivoBook X202E-CT011H bu ürünü almayı düşünüyorum tavsiye dermisiniz?

Özelden yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna acil ben de bi cevap alabilir miyim ? Mağazadayim acer aspire v5 amd dual core modeliyle arasında kaldim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende bugün windows 7 64 ultimate bit kurdum. Zor zahmet driverları buldum. Bakalım performans artışı olacak mı?
  • Bilgisayar servisten geldi. Çok şaşırdım ama ellerine ulaşmasından sonra 3. gün kargoya verilmişti. Harddisk değişimi yapılmış. SSD talep ettim ama kabul görmemiş Yine de hız gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratti_999

quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Orijinalden alıntı: muratti_999

merhaba salsakingss bıkmadan cevaplar yazıyorsun tşkler gercekten bizlere çok yardımcı oluyorsun wirless........... ayarlarında problemim var kanımca güç e geçince düşüyor zanedersem mumkünküdür wireless ayarlarını bizle paylaşman mümkünse resimli gönderebilirmisin acamiyim ben şimdiden çok tşk ederim iyi forumlar......

merhaba, yardımcı olabiliyorsam mutlu bana. şu an da wireless bağlı ve laptoptan yazıyorum. Özel bi ayar yapmadım ama yardımcı olacaksa şifreleme türü WEP ve diğer ayarlar aşağıdaki gibi..

merhaba arkadaşlar merhaba salaskings
    uzun ugraşlar sonu wireless in kapama sebebinini buldum win 8 den dolayı kapanıyormuş asus la bir alakası yok muş bunuda tercume etmiş oldum bilgisayar güç moduna girince otamatik olarak wirles kapanıyor yapmamız gereken wifi ayarlarından kablosuz özeliklerine girmek ve wireless güç yonetimi kutucugundan işareti kaldırmak ......... resim biraz gölgeli çıktı ama dikkatili bakarsanız görürsünüz iyi fromlar

merhaba wifi sorunu yaşadığınızı ve ekran alıntısında nasıl giderileceğini paylaşmışsınız bende bir haftadır wifi sorunu yaşıyorum sürekli kopma oluyor sizin dediğinizi yaptım sizden ricam cevaplarsanız sorun tekrar etti mi yoksa servise mi göndermek zorunda kaldınız fazla zaman geçsin istemiyorum

• merhaba,

ekranın dokunmatik özelliği bir yerden kapatılabiliyor mu?

beni de kullanıcı listesine ekleyebilirsiniz.

tesekkurler.
  • bende bugun i3 olan nodelden sipariş verdim....kullann arkadaşlar memnunmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossssy

bende bugun i3 olan nodelden sipariş verdim....kullann arkadaşlar memnunmu acaba?

memnunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dülger

merhaba,

ekranın dokunmatik özelliği bir yerden kapatılabiliyor mu?

beni de kullanıcı listesine ekleyebilirsiniz.

tesekkurler.

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ekledim listeye
  • x202e aldım.i3 işlemcil.benide listeye eklerseniz sevinirim.bios a nasıl giriyoruz ilk açılışta.....ayrıca bilgisayarı fabrika ayarlarına nasıl dondurecez...yani orijinal yedeğinden bilgisayarı sıfırlama yı nasıl yapıyoruz
  • quote:

x202e aldım.i3 işlemcil.benide listeye eklerseniz sevinirim.bios a nasıl giriyoruz ilk açılışta.....ayrıca bilgisayarı fabrika ayarlarına nasıl dondurecez...yani orijinal yedeğinden bilgisayarı sıfırlama yı nasıl yapıyoruz

ilk mesajda anlattım sorduklarını, bir gözat istersen. ekledim seni de. hoş geldin aramıza...
  • bu sayfa neden bu kadar sessız?kıimse bir sey paylaşmıyor?TUM PROGRAMLARIMI YUKLEDİKTEN SONRA ACRONİS İLE YEDEK ALICAGIM.....YEDEKLERKEN 20 GB CİVARINDAKİ ORJINAL GERİ YUKLEME SURUCUSUNUDEMİ YEDEKLEMELIYIM?
  • quote:

bu sayfa neden bu kadar sessız?kıimse bir sey paylaşmıyor?TUM PROGRAMLARIMI YUKLEDİKTEN SONRA ACRONİS İLE YEDEK ALICAGIM.....YEDEKLERKEN 20 GB CİVARINDAKİ ORJINAL GERİ YUKLEME SURUCUSUNUDEMİ YEDEKLEMELIYIM?

sayfa sessiz değil aslında ama herkes cihazından memnun olduğu için pek sorun çıkmıyor, çıkınca da elimizden geldiğince cevaplamaya çalışıyoruz. Ama herkes alıştığı için kullanmaya pek yazacak şey bulamıyoruz.
    Soruna gelince eğer ilerde garantiye yolarsam diye düşünüyorsan sürücünün yedeğini al bu sayede ssd filan da taksam yada harddiski farklı amaçlarla da kullansan sonrasında imajını yazar yollarsın.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.