Şimdi Ara

DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
484
Cevap
8
Favori
47.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak kullanıcılara. bilgisayarın mousepad in hassasiyeti sizde nasıl ben özellkle oyun oynarken anlık hareketleri yaparken bir gecikme yaşıyorum parmak çok rahat hareket etmiyor üzerinde sizde bu durum nasıl yorumlarınızı bekliyorum.
  • tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Asus q200e modeli buldum 2.el. 650-700 lira civarı bi rakama alabilirim.Kutulu.yurt dışından alınma.Garantisi yok.Sizce fiyat nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygan -- 8 Eylül 2013; 21:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygan

tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Asus q200e modeli buldum 2.el. 650-700 lira civarı bi rakama alabilirim.Kutulu.yurt dışından alınma.Garantisi yok.Sizce fiyat nasıl?

İ3 yada Pentium işlemcili modeli ise gayet uygun fiyatı ancak celeron ise o fiyata yakın garantili cihaz bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Orijinalden alıntı: mygan

tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Asus q200e modeli buldum 2.el. 650-700 lira civarı bi rakama alabilirim.Kutulu.yurt dışından alınma.Garantisi yok.Sizce fiyat nasıl?

İ3 yada Pentium işlemcili modeli ise gayet uygun fiyatı ancak celeron ise o fiyata yakın garantili cihaz bulabilirsin.

i3 işlemcili hocam, bunlardaki kötü yan sanırım ram eklenmiyor.Anakarta lehimli.Ayrıca ssd yok.Sonradan eklersek en kötü 150-200 arası maliyeti çıkar.
  • Dostum normal kullanımda mouse pad gayet akıcı ve kullanışlı oyun nasıl oynanır bilemiyorum artık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet_sevdam A kullanıcısına yanıt
    oyun oynamak isteyen Mouse takar zaten, günlük kullanımda Mouse pad büyüklüğü çok iyi ama Windows 8 e ait sağ sol üst alt köşelerden hareket ettirince sinir edici durumlar olabiliyor bazen.. @ahmet_sevdam
  • Yine de mouse pad konusunda asus çok iyi kullanımı çok rahat...

• Kipadan aldım 1 saat kullanıldı Satıyorum, dileyenler bakabilir ilanıma:

http://forum.donanimhaber.com/m_81341068/f_//tm.htm#81341068
  • Bende Kipadan celerion işlemcili modeli aldım. Oyun dışı işlemler için gayet iyi.
  • merhaba arkadaşlar, s200e celeronlu model ile aranıza kalılmaktayım.Birkaç sorum olacak.

bu chrome tarayıcı windows 8 de uygulama olarak açılıyo ve bariz kasma yapıyo.

bide bilgisayar genel olarak biraz ağır gibi bu beni pek memnun etmedi,varmı hızlandırmak için tavsiyeleriniz,xp bile kurabilirim.
  • EXIST kullanıcısına yanıt
    Dostum crome için sağ üstteki ayarların menüsünü açtığında masaüstü modunda başlat diye birşey olacak ona yokla normale döner crome...

• http://www.pcdepo.com/asus-s200e-ct159h-notebook-urun9167.html
    bu modeli tavsiye eder misiniz? fiyatı nasıl? Intel Celeron olmasının ne gibi kötü yanı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poppo

http://www.pcdepo.com/asus-s200e-ct159h-notebook-urun9167.html
    bu modeli tavsiye eder misiniz? fiyatı nasıl? Intel Celeron olmasının ne gibi kötü yanı var?

İşlemcinin celeron olması full hd film izlerken yüksek bitrate oranına sahip videolarda sıkıntı olabiliyor ama yüksek performans modunda iken çok sorun olacağını sanmıyorum. onun dışında oyun oynamayacaksanız her işinizi (internet, Office, ses ve video) görür. ayrıca dokunmatik ekranı ile oldukça keyifli bir kullanım sunuyor. fiyatı üye olmayan göremiyor sanırım..

• selam herkese.

Bu pc den bende de var.Takıldığım nokta şu.Çok yavaş şarj oluyor nedense.Yani kullanımdayken çok yavaş şarj oluyor.Kapağını kapattığımda (uyku modunda) ölçmedim ama hızlı şarj oluyor gibi ama kullanım esnasında 4 saati buluyor sanki bitik pilden tam dolu hale gelmesi.Bana garip geldi bu durum.Acaba bir problem mi var yoksa bana mı öyle geldi? Teknik servise göndereyim mi? Yardımınız için teşekkürler şimdiden... (virüs programı olarak nod 32 yüklü) alakası varsa tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crammer

selam herkese.

Bu pc den bende de var.Takıldığım nokta şu.Çok yavaş şarj oluyor nedense.Yani kullanımdayken çok yavaş şarj oluyor.Kapağını kapattığımda (uyku modunda) ölçmedim ama hızlı şarj oluyor gibi ama kullanım esnasında 4 saati buluyor sanki bitik pilden tam dolu hale gelmesi.Bana garip geldi bu durum.Acaba bir problem mi var yoksa bana mı öyle geldi? Teknik servise göndereyim mi? Yardımınız için teşekkürler şimdiden... (virüs programı olarak nod 32 yüklü) alakası varsa tabi...

bizde de aynı durum söz konusu. kapalı iken 1.5-2 saatte şarj olan alet açıkken 6-7 saati bulabiliyor. normal bişey yapabileceğin bişey yok bu konuda
  • poppo kullanıcısına yanıt
    Selam arkadaşım az üstte arkadaşım da cevaplamış. Amaç oyun değil intenet ofis gibi programlar ise gayet yeterli. Dokunmatik olması ayrı bir zevk vermekte. Ancak fiyat biraz pahalı gibi geldi bana. Ben Kipa'dan 699 a aldım bu cihazı.
  • salsakingss S kullanıcısına yanıt
    Hoşuma gitmedi bu durum.Napalım katlanıcaz artık...
  • Bilgisayara sims 3 yükledim ve 1 hafta sonra sildim çünkü batarya inanılmaz yıprandı,sarjı 2-3 saat zor dayanmaya başladı. sorum şu,cihaz daha yeni olduğu için servise göndersem ve pil değişimi talep etsem,garanti kapsamında değişir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Orijinalden alıntı: crammer

selam herkese.

bizde de aynı durum söz konusu. kapalı iken 1.5-2 saatte şarj olan alet açıkken 6-7 saati bulabiliyor. normal bişey yapabileceğin bişey yok bu konuda

Bunu pilin ömründen çalmasınlar diye yapmışlar bence açıkken quick şarj yaparsa yavaş disşarj hızlı şarj döngüsü yüzünden pilin içine edebilir.

• selam x202e ct090h modeli ile bende araniza katildim. bu basligi yeni gordum.
    aldiktan 1 aysonra yatakta film izlerken uyuya kaldim ve kanepede uyudugumdan zemine ekranin arkasi gelecek sekilde dustu.
    lcd catladi . asus servisine gittim 690 tl servis ucreti istediler. disarida yaptirmyi dusundum fakat sonra ondanda vazgectim ebaydan lcd getirtip kendim takmayi disunuyorum .
    deneyimlerimi burada paylasacagim '
    saygilar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.