bu sayfa neden bu kadar sessız?kıimse bir sey paylaşmıyor?TUM PROGRAMLARIMI YUKLEDİKTEN SONRA ACRONİS İLE YEDEK ALICAGIM.....YEDEKLERKEN 20 GB CİVARINDAKİ ORJINAL GERİ YUKLEME SURUCUSUNUDEMİ YEDEKLEMELIYIM?
sayfa sessiz değil aslında ama herkes cihazından memnun olduğu için pek sorun çıkmıyor, çıkınca da elimizden geldiğince cevaplamaya çalışıyoruz. Ama herkes alıştığı için kullanmaya pek yazacak şey bulamıyoruz. Soruna gelince eğer ilerde garantiye yolarsam diye düşünüyorsan sürücünün yedeğini al bu sayede ssd filan da taksam yada harddiski farklı amaçlarla da kullansan sonrasında imajını yazar yollarsın.
DVD ye nasıl yedegını alıyoruz bılgı verırsenız cok sevınırım
quote:
Orijinalden alıntı: ossssy
quote:
Orijinalden alıntı: salsakingss
quote:
Orijinalden alıntı: ossssy
bu sayfa neden bu kadar sessız?kıimse bir sey paylaşmıyor?TUM PROGRAMLARIMI YUKLEDİKTEN SONRA ACRONİS İLE YEDEK ALICAGIM.....YEDEKLERKEN 20 GB CİVARINDAKİ ORJINAL GERİ YUKLEME SURUCUSUNUDEMİ YEDEKLEMELIYIM?
sayfa sessiz değil aslında ama herkes cihazından memnun olduğu için pek sorun çıkmıyor, çıkınca da elimizden geldiğince cevaplamaya çalışıyoruz. Ama herkes alıştığı için kullanmaya pek yazacak şey bulamıyoruz. Soruna gelince eğer ilerde garantiye yolarsam diye düşünüyorsan sürücünün yedeğini al bu sayede ssd filan da taksam yada harddiski farklı amaçlarla da kullansan sonrasında imajını yazar yollarsın.
DVD ye nasıl yedegını alıyoruz bılgı verırsenız cok sevınırım
20 gb lık veriyi dvd ye yazmak sıkıntılı olabilir. Tek dosya yerine bölüp koyabilir acronis ama tavsiyem harici bir disk kullanmanız olacaktır.
ekranın dokunmatik özelliği bir yerden kapatılabiliyor mu?
beni de kullanıcı listesine ekleyebilirsiniz.
tesekkurler.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ekledim listeye
sorumun cevabı var mı acaba?
ekranın dokunmatik özelliği nereden kapatılıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: dülger
quote:
Orijinalden alıntı: salsakingss
quote:
Orijinalden alıntı: dülger
merhaba,
ekranın dokunmatik özelliği bir yerden kapatılabiliyor mu?
beni de kullanıcı listesine ekleyebilirsiniz.
tesekkurler.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ekledim listeye
sorumun cevabı var mı acaba?
ekranın dokunmatik özelliği nereden kapatılıyor?
kapanmıor diye biliyorum.
herkese selam....i3 lu x202e kullanıyorum....son zamanlarda sık sık ekranda titremeler var.sanki Mouse kendi kendine hareket ediyormuş gibi...ekranda acık gri renkli cok belli olmayan balonlar dolaşıyor.....ne olabilir bu acaba?sanki ekrana biri dokunuyor gibi
bilgisayar cok seri bir sekilde açılıyor.ssd tksam ne avantajı olurki?
Arkadaşlar bu bilgisayarı almak istiyorum. Photoshop çalıştırmada bir sorun yaşatır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Uygurca
Arkadaşlar bu bilgisayarı almak istiyorum. Photoshop çalıştırmada bir sorun yaşatır mı?
cok süper bir bilgisayar....i3 lusunu alırsan herturlu programı çalıştırırsın.....Pentium core2duo olnıda fena degıl....celeron alma sakın
quote:
Orijinalden alıntı: osgal
herkese selam....i3 lu x202e kullanıyorum....son zamanlarda sık sık ekranda titremeler var.sanki Mouse kendi kendine hareket ediyormuş gibi...ekranda acık gri renkli cok belli olmayan balonlar dolaşıyor.....ne olabilir bu acaba?sanki ekrana biri dokunuyor gibi
Bende de yazın olmuştu nedenini anlayamadım format attım bir hafta sonra tekrarladı aynı sorunu ikinci formattan sonra öyle bir sorun yaşamadım çok şükür
quote:
Orijinalden alıntı: coopur
quote:
Orijinalden alıntı: osgal
Bende de yazın olmuştu nedenini anlayamadım format attım bir hafta sonra tekrarladı aynı sorunu ikinci formattan sonra öyle bir sorun yaşamadım çok şükür
dediğiniz gibi bende format attım.ama ılk basta titreme tekrarladı.....bellı bır zaman sonra kendı kendıne duzeldı.su anda bır sıkıntı yok
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce dokunmatik asus X202E - İ3 serisinden aldım. İnternete girmede sıkıntı var. Özeliklerine göre çok yavaş. DNS ayarlarını değiştirdim, avast anti virüs yükledim ama yine çok yavaş. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Asus VivoBook X202E-CT011H mı yoksa Sony Vaio SVE1111M1EW mu tavsiye edersiniz acil seçim yapmam lazım bir de fiyat olarak sony 50 TL daha ucuz
quote:
Orijinalden alıntı: eemferat
Asus VivoBook X202E-CT011H mı yoksa Sony Vaio SVE1111M1EW mu tavsiye edersiniz acil seçim yapmam lazım bir de fiyat olarak sony 50 TL daha ucuz
sony dokunmatik değil sanırım. diğer özellikleri birbirine yakın. amd fusion işlemci ile daha iyi oyun performansı var diye biliyorum. i3 işlemcili modeli ile çoğu işi yaparsın. dokunmatik önemli ise asus seçmeni tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: jirciwan
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce dokunmatik asus X202E - İ3 serisinden aldım. İnternete girmede sıkıntı var. Özeliklerine göre çok yavaş. DNS ayarlarını değiştirdim, avast anti virüs yükledim ama yine çok yavaş. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
aldığımdan beri internete girmede bir sorun çıkmadı. sizin modeminizde yada laptopta bir sorun olabilir. bundan şikayet eden de yok forumda..
jirciwanJ
kullanıcısına yanıt
laptop da nasıl bir sıkıntı olabilir. Modemle ilgili bir sıkıntı yok.
i3lü modelleri sanırım artık satılmıyor? Bulamadım hiç bi yerde.
quote:
Orijinalden alıntı: jirciwan
laptop da nasıl bir sıkıntı olabilir. Modemle ilgili bir sıkıntı yok.
başka bir ortamda (cafe, ev ,işyeri vb) internete girdiğinizde sorun yaşamıyorsanız sorun sizin modeminizdedir.
ASUS X200CA-CT056H NOTEBOOK teknosadan almak istiyorum internet ve tv ye aktarım 1080 filmler için uygunmudur.
SİPARİŞ KODU 125032697 BELLEK 4GB BLUETOOTH PORTU Var Dahili Kamera Var EKRAN BOYUTU 11,6" EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 EKRAN ÖZELLİĞİ ASUS GRAFİK TİPİ Intel HD Graphics 3000 İŞLEMCİ Intel Pentium 2117U İŞLEMCİ HIZI 1.80 GHz MODEL X200CA-CT056H SABİT DİSK 500 GB TV-OUT ÇIKIŞI VGA, HDMI USB BAĞLANTI ADEDİ 2x USB 2.0, 1x USB 3.0 YAZILIM Windows 8 (64bit) Kart Okuyucu Var
Arkadaşlar, Ben yandım, siz yanmayın ASUS almayın. Şöyle ki ; ASUS SERVİSİ TAM BİR REZALET. Ben bir yargı mensubu olmama rağmen, notebook umu adli görevim için kullandığımı bildirmeme rağmen, basit bir arıza için (notebook un altındaki vidalar gevşiyor!!!), "ürünü bırakın 3 hafta sonra alın" diyorlar... Ben de öyle yaptım... aldığım gün vidalar tekrar düştü... meğer adi herifler, aynı vidaları takmışlar, yine düştü... ne yaparsınız ? En doğrusu çöpe atmak... Bir çocuğa bağışlasam, yazık, masraf edecek, servis var zannedecek gidecek, vs...
Yani servisi olmayan ürünler almamak lazım. Sony, Toshiba, benim ofisimde kullanılan diğer markalar... bunların servisleri var en azından !